Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Bug του Android στέλνει SMS σε λάθος παραλήπτες

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
22 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   HarrisCasual

HarrisCasual

iPH Enthousiast

• 351 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2011 - 11:51

exw agorasei to xperia x10i prin vgei kan stin ellada (apo agglia) kai dn exw pathei pote tipota!!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Michael17

Michael17

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2011 - 11:54

Να πω ότι μόλις είδαμε το bug όλοι εμείς του iPhone τα παιδιά χαρήκαμε ;;Οχι δεν θα το πω :):)

Τελευταία επεξεργασία από: Michael17, 04/01/2011 - 11:55

#18   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 04/01/2011 - 12:05

αλλα διαβαζετε κι αλλα καταλαβαινετε.
ποιος χαρηκε? για κοιτα το ποστ μου. το ξαναλεω αν δεν γινοταν αυτο με το ξυπνητηρι σιγα μην το δινανε στον αερα αυτοι που το γνωριζαν.
αυτο εγω το λεω κακες υπηρεσιες προς την απλ αρα κι εμας.
δεν χαιρεσαι αν ο αλλος δεν παει καλα κι ετσι μπορεις να τον φτασεις ή προσπερασεις. το θεμα ειναι να τον προσπερασεις οταν ειναι στα πανω του.
για τα του ξυπνητηριου δεν επανερχομαι εκτος απο το εξης. η απλ εδωσε μια λυση ή αν θελετε διορθωθηκε απο μονο του.
τουτο δω δεν βλεπω ουτε λυση ουτε αναφορα απο την εταιρεια του λειτουργικου.
και δεν ειμαστε κολλημενοι οπως καποιος φιλος λεει. απλα εγω προσωπικα δεν μπορω να βλεπω να χτυπανε τον αποδεδειγμενα πρωτο για κατι που του συμβαινει και τους αλλους ολους στο απυροβλητο. και ειτε το θελουμε ειτε οχι σε οτι εμπορευεται η απλ ειναι η καλυτερη στον κοσμο.

#19   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2011 - 12:05

αλλα διαβαζετε κι αλλα καταλαβαινετε.
ποιος χαρηκε? για κοιτα το ποστ μου. το ξαναλεω αν δεν γινοταν αυτο με το ξυπνητηρι σιγα μην το δινανε στον αερα αυτοι που το γνωριζαν.
αυτο εγω το λεω κακες υπηρεσιες προς την απλ αρα κι εμας.
δεν χαιρεσαι αν ο αλλος δεν παει καλα κι ετσι μπορεις να τον φτασεις ή προσπερασεις. το θεμα ειναι να τον προσπερασεις οταν ειναι στα πανω του.
για τα του ξυπνητηριου δεν επανερχομαι εκτος απο το εξης. η απλ εδωσε μια λυση ή αν θελετε διορθωθηκε απο μονο του.
τουτο δω δεν βλεπω ουτε λυση ουτε αναφορα απο την εταιρεια του λειτουργικου.
και δεν ειμαστε κολλημενοι οπως καποιος φιλος λεει. απλα εγω προσωπικα δεν μπορω να βλεπω να χτυπανε τον αποδεδειγμενα πρωτο για κατι που του συμβαινει και τους αλλους ολους στο απυροβλητο. και ειτε το θελουμε ειτε οχι σε οτι εμπορευεται η απλ ειναι η καλυτερη στον κοσμο.

#20   Michael17

Michael17

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/01/2011 - 12:21

Φίλε καφέ ήπιες:) εγω καν δεν αναφερομουν στο ποστ σου ούτε καν το διάβασα...και το έγραψα για πλάκα!!!

#21   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2011 - 12:26

Φίλε καφέ ήπιες:) εγω καν δεν αναφερομουν στο ποστ σου ούτε καν το διάβασα...και το έγραψα για πλάκα!!!

μιχαλη μου δεν το λεω σε εσενα καλε μου φιλε.
το λεω στα παιδια που αντιδικουσαμε καλυτερα διαφωνουσαμε στο κλειδωμενο νημα για το ξυπνητηρι και με εβρισαν και τωρα ουτε φωνη ουτε ακροαση
και σε εναν αλλο "φιλο" που με στολιζει εδω και μερες λεγοντας σε πμ μ@λ@κ@ fun της apple.
εγω ενα iphone4 εχω μονο. δηλαδη οι αλλοι φιλοι που εχουν ολη τη σειρα προϊοντων της apple?
και αν καποιος θελει ας δει στα ποστ μου ποσες φορες τα εχω χωσει στην apple για τις γνωστες παραληψεις της που καλυπτουμε εν μερει με jb
αναφορα
ραδιοφωνο
bluetooth
μετρητες κλησεων
και το σοβαροτερο το οτι δεν μας αφηνει να αλλαζουμε λειτουργικο κατα βουληση.
αυτο κι αν ειναι απιστευτο.

#22   YesorNo

YesorNo

iPH Member

• 263 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2011 - 14:36

Μερικοι περιμενουν στην γωνια τα λαθοι που θα κανουν τα αντιπαλα λειτουργικα για να πουνε κοιτατε τα δικα μας bug δεν ειναι τιποτα.. Αλλα οταν θες να εισαι πρωτος απο τις λεπτομεριες κρινεσε..

#23   YesorNo

YesorNo

iPH Member

• 263 μηνύματα

Δημοσίευση 04/01/2011 - 14:42

Φιλε geORGiosb ... Μην μασας εισαι και μαμω τα παιδια οπως εχω καταλαβει .. Μην δινεις σημασια σε κανεναν.. Και οσο για αυτο που ειπα οτι μερικοι ειναι κολλημενοι πρωτον αναφερομουνα σε μερικους που λενε υπαρχουν τα κινητα αλλα υπαρχει και το ios που δεν συγκρινεται και δεν ειναι αντικειμενικοι και μονο παθιασμενοι .. Ειπαμε ενα αψοχο κινητο ειναι .. Ουτε μιλαει ουτε μας προσφερει ζεστασια.. Αυτα.. Οσο για το android ας αφησουμε το χρονο να δειξει και μην το στηνουμε στο τυχω.. Εγω ανετα θα αγοραζα ενα αν ειχα τα χρηματα γιατι τωρα δεν ειμαστε για εξοδα

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες