Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μη εμφανιση επαφων όταν με καλούν

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:Alana...

Δημοσίευση 08/01/2011 - 01:46

Γεια και χαρά σε όλους και καλή χρονιά με υγεία και καλώς σας βρήκα. Αντιμετωπίζω το εξής προβληματάκι. Σε 3G με 3.1.3 δεν εμφανίζεται το ονοματεπώνυμο της επαφής όταν με καλούνε. Όταν τηλεφωνώ εγώ από τις επαφές του κινητού καλεί κανονικά. Οι επαφές είναι συγχρονισμένες μέσω iTunes από outlook και διορθωμένες όλες μια μια επειδή προερχόταν από Νοκια και πίστευα ότι αυτό το προκαλεί. Το ίδιο έκανε και με os4 .Τα πεδία ονοματεπώνυμο δείχνουν κανονικά και αν πάω και δημιουργήσω μία νέα επαφή με το ίδιο όνομα (και ας υπάρχει ήδη 2 φορά ) τότε το εμφανίζει. Επειδή οι επαφές είναι αρκετές, υπάρχει κανένας τρόπος- λύση , να γλυτώσω το πέρασμα μια μια? Ευχαριστώ!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 08/01/2011 - 02:03

αν προερχεται απο αλλο κινητο μαλλον θα σε στενοχωρησω φιλε μου...
γιατι ειναι διαφορετικη η φορμα των επαφων σε καθε λειτουργικο συστημα...
τωρα για να μη σε παρω και στο λαιμο μου περιμενε μπας και σε βοηθησει κανενας πιο εμπειρος

My life's goal is only to fight

#3   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 02:08

Περίεργο μου φαίνεται Από την στιγμη που συγχρονιστηκαν μέσω outlook.. Οποίο menu και να έχεις συμβαίνει .. (διεθνές Από τις ρυθμίσεις ) για βάλτο στο αγγλικό menu.. Και επανεκινηση..

#4   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 09:08

Hidalgo23 οι επαφές προέρχονται από "άλλα" κινητά δηλαδή δεν είχα καθίσει όλα τα χρόνια που χρησιμοποιούσα Νοκια να τις διορθώσω και να τις περιποιηθώ. Από την στιγμή όμως που είχα το πρόβλημα τις έφτιαξα με το outlook ως προς το ονοματεπώνυμο (όλα κεφαλαία) .Δεν έφτιαξε όμως. DINFUN έκανα επανεκκίνηση αφού το γύρισα στο Αγγλικό αλλά δεν είδα φως! Τι στο καλό μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

#5   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 09:12

Φτιαξε έναν νέο χρήστη στο pc.. Και επέλεξε συγχρονισμο..και replace contacts κάτω κάτω .. Θα σου διαγράψει όλες τις επαφές εφόσον δεν θα έχεις εκει επαφές .. Επέστρεψε μετα στο χρήστη.. Που χρησιμοποιείς και κανε replace contacts .. Από το iTunes .. Φρόντισε να έχεις κάνει authorized ..

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 08/01/2011 - 09:13

#6   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 10:02

Ακολουθησα τις οδηγίες για νέο χρηστή στο pc , authorization , συγχρονισμό , (άδειασμα των επαφών δηλαδή) και ξανά συγχρονισμό με τον κανονικό χρηστή χωρίς αποτέλεσμα. Τι στο καλό γίνετε?

#7   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 10:12

Ψάχνοντας πάμε.. Δεν το Έχω ξανασυναντισει.. Βασικά χρειάζεσαι .. Το 0030 μπροστά Από κάθε νούμερο.. Δες Εαν Υπάρχει κάποια επιλογη για formatting contacts for inernational calls ή google it γιατί Είμαι εκτός Mac..

#8   GodfatherGR

GodfatherGR

iPH Addict

• 844 μηνύματα
  • Twitter:@Godfather_gr
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:gcop33

Δημοσίευση 08/01/2011 - 10:24

φίλε κάνε το πιο απλό για να δούμε τι φταίει... κάνε μια νέα επαφή με το τηλέφωνο του σπιτιού σου... και πάρε τηλέφωνο στο κινητό... αν το δείξει... ξαναπέρνα μια μια της επαφές με το χέρι στο iphone και τέλος... αν δεν στο δείξει θα δούμε τι θα κάνουμε!

Τελευταία επεξεργασία από: GodfatherGR, 08/01/2011 - 10:24

#9   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 10:56

Όπως είπα με το ¨χέρι¨ το σύστημα δουλεύει ρολόι… Πέρασα 0030 σε όλες τις επαφές .Τίποτα. Με βλέπω να γράφω σαν τρελός καμία εβδομάδα…

#10   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 12:29

Πήγαινε ρυθμίσεις γενικά επαναφορα ρυθμίσεις δικτύου.. Και επανεκινηση.. Θα το πετύχουμε που θα παει..

#11   matrixios

matrixios

iPH newbie

• 11 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/01/2011 - 12:37

φιλε μου καλημερα σου και εμενα το εκανε και αν θυμαμαι καλα εφταιγε λατι που ειχα εγκαταστησει απο το συντια.... συγνωμη αλλα δεν θυμαμαι τι

#12   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 15:49

Θα τα δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω. Μέχρι στιγμής τράβηξα τις επαφές σε ένα excel μέσω outlook και άλλαξα γραμματοσειρά και τις ξαναέριξα. Τίποτα. Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου . Τζίφος που λέμε.

#13   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 08/01/2011 - 16:08

Μόνο restore ... Σου έχει μείνει και setup as new .. Δοκίμασε και Αυτό Μήπως κάτι το ενοχλει.. Αφού συγχρονισεις τα αρχεία σου...

#14   Hidalgo

Hidalgo

iPH Contributor

• 1.344 μηνύματα
  • Twitter:@Lkatsougris
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:Montecristo(LK)

Δημοσίευση 08/01/2011 - 16:19

Μόνο restore ... Σου έχει μείνει και setup as new .. Δοκίμασε και Αυτό Μήπως κάτι το ενοχλει.. Αφού συγχρονισεις τα αρχεία σου...

κι εγω αλλη λυση δε βρισκω εκτος αν καθισεις και γραψεις τις επαφες στη συσκευη κατευθειαν και τις περασεις μεσω merge στο iTunes

My life's goal is only to fight

#15   mac78

mac78

iPH User

• 113 μηνύματα

Δημοσίευση 09/01/2011 - 00:39

Με αδειο το τηλεφωνο απο επαφες περασα 4-5 με το χερι και δοκιμαζω να το καλεσω και κανει τα ιδια!Βγάζει μονο αριθμο.Οταν καλω από την επαφη ,την καλει κανονικα. θα τρελαθω!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες