Ρε φίλε έλεος. Εθελοτυφλείς απ' ότι φαίνεται! Δεν σε βλέπω να τα πας και πολύ καλά με την τεχνολογία, μόνο για το iPhone πρέπει να διαβάζεις. Συγνώμη για αυτά αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Αν δεν διάβασες και δεν είδες τίποτα σε παρακαλώ καλύτερα μην κατηγορείς άδικα. Όσο για το τελευταίο που λες πάλι αδιάβαστος. Το Android 3.0 (honeycomb), όπως είπε η ίδια η Google είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου για tablets. Ω, ναι συγνώμη δεν πρέπει να το διάβασες αυτό δικαιολογημένα βέβαια αφού μόνο για iPhone θα διαβάζεις.
Υ.Γ. Εξάλλου φαίνεται και από τις συσκευές που έχεις το τι λες στο ποστ σου, iPhone/iPad/iMac. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό τώρα που το είδα αυτό 
Χρειάζεσαι 3 γραμμές για να μου πεις οτι το honeycomp είναι και για tabs? Οκ master, θέλω να μου βρεις ένα tab που βρίσκεται στα ράφια και έχει honeycomb. Αυτο λέω τόση ώρα, αλλά τα ελληνικά σου χρειάζονται ξεσκόνισμα. Μάθε να διαβάζεις πρώτα όλόκληρο ένα ποστ και μετά να απαντάς. Όχι, δεν έχω μόνο iphone! Έχω και 3 android συσκευές! Επίσης μάθε οτι περίμενα 3 μήνες να δω ένα tab με android και όταν φτάσανε τα πράγματα στο όριο, πήρα ipad. Άνοιξε τα μάτια σου: Είμαι πελάτης της apple, δεν είμαι υποστηρικτής κανενός. Υποστηρίζω την τσέπη μου και τα χρήματα που δίνω για κάθε τι που αγοράζω. Γκεγκε??
αλλο ενα κολλημενο ατομο, δεν καταλαβαινει οτι ο ανταγωνισμος βοηθαει εμας τους καταναλωτες και πρεπει να παρακαλαει να ειναι ολα τα λειτουργικα και οι εταιρειες κοντα. μαλλον ειναι κανενα πενταχρονο
Το ίδιο ισχύει και για σένα. Μάθε να στηρίζεις την τσέπη σου και όχι την google ή την apple. Επίσης διάβασε κι εσύ σωστά τι γράφω.