Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Άδεια μπαταρίας όταν είναι κλειστό

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
17 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   multidanze

multidanze

iPH User

• 189 μηνύματα
  • Twitter:@bouzikas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 12/01/2011 - 20:54

Έχω ένα iPhone 3G[S] το οποίο πέφτει η μπαταρία 5% περίπου την ώρα. Το κατέβασα από την 4.2.1 σε 4.1 μετά σε 4.0 για να δω αν είναι από την firmware. Εχθές, ενώ είχα 22% μπαταρία, έκλεισα το κινητό μου για να μην σβήσει και το πρωί που προσπάθησα να το ανοίξω μου έβγαλε την οθόνη με την κόκκινη μπαταρία με το εικονίδιο της πρίζας από κάτω (ήθελε φόρτιση).
Γίνεται να αποφορτίστηκε η μπαταρία ενώ ήταν κλειστό το κινητό?
Μήπως έχει κάπου κάποια διαρροή γι'αυτό και πέφτει τόσο γρήγορα?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   geORGIOSb

geORGIOSb

iPH Master

• 7.215 μηνύματα
  • Twitter:@georgiosbr
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad+3G

Δημοσίευση 12/01/2011 - 20:56

κοιταξε μην αφηνεις ανοιχτό το 3γ δικτυο δεδομενα ειδοποιήσεις gps κλεινε ολες τις εφαρμογες στο multitasking
και επισης να γνωριζεις οτι πανω απο τον εναμιση χρονο η μπαταρια ειναι φυσιολογικο οσο και να την προσεχεις να αρχίζει να πεφτει η αποδοση της.

#3   CybeRTroN

CybeRTroN

iPH Contributor

• 1.249 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:KyriakosThess

Δημοσίευση 12/01/2011 - 21:05

Έχω ένα iPhone 3G[S] το οποίο πέφτει η μπαταρία 5% περίπου την ώρα. Το κατέβασα από την 4.2.1 σε 4.1 μετά σε 4.0 για να δω αν είναι από την firmware. Εχθές, ενώ είχα 22% μπαταρία, έκλεισα το κινητό μου για να μην σβήσει και το πρωί που προσπάθησα να το ανοίξω μου έβγαλε την οθόνη με την κόκκινη μπαταρία με το εικονίδιο της πρίζας από κάτω (ήθελε φόρτιση).
Γίνεται να αποφορτίστηκε η μπαταρία ενώ ήταν κλειστό το κινητό?
Μήπως έχει κάπου κάποια διαρροή γι'αυτό και πέφτει τόσο γρήγορα?

Προφανώς αν στα κάνει αυτά τακτικά από εδώ και πέρα...θα θέλει αλλαγή η μπαταριά...με καμιά 60 αριά ευρό μπορεί και λιγότερα στην αλλάζουν με καινούρια γνήσια δηλαδή ΟΕΜ apple μπαταριά !! Μετά από 1,5 χρόνο και αν το φόρτιζες και κάθε 1-1,5 μέρα τότε μοιραία το κινητό συμπλήρωσε του πλήρης κύκλους που απαιτουντε για να μειωθεί η απόδοση της...άλλαξε την αν σου κάνει συνεχεία τέτοια προβλήματα..όχι εσύ φυσικά αλλά τεχνικός έμπειρος..και θα έχεις ξανά καινούριο 3gs !!

#4   multidanze

multidanze

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2011 - 21:11

Η μπαταρία είναι καινούρια γνήσια Apple αλλά το θέμα μου είναι ότι αποφορτίζεται ενώ είναι κλειστό το κινητό!!!

#5   panosc2vts

panosc2vts

iPH Enthousiast

• 471 μηνύματα
  • Twitter:@panosc2vts
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 12/01/2011 - 21:21

Δοκιμασε μηπως με restore και set up as new στην 4.2.1 στρωσει.Δεν ξερω τι αλλο μπορει να φταιει :(

#6   multidanze

multidanze

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2011 - 21:22

Το έκανα και restore... Τα έκανα όλα. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι αποφορτίζετε ενώ είναι κλειστό.

#7   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 12/01/2011 - 21:57

εχεις ανοιχτα τα δεδομενα,3g, wifi, ωθηση, κατα την διαρκεια της νυχτας... επισης ποσες ωρες χρησης εχεις κατα την διαρκεια της ημερας.. setup as new.. εκανες μετα το restore.. για να μην επαναφερεις το προβλημα...

#8   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/01/2011 - 22:07

βρε παιδια το παλικαρι λεει οτι η μπαταρια του πεφτει απο 22% σε 0% ενω το εχει κλεισει εντελως power off!! δεν το εχω δει να γινετε φιλε μου αυτο. ισως εχει να κανει καθαρα με τη μπαταρια...να ειναι δλδ off.

#9   multidanze

multidanze

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 15/01/2011 - 12:23

Δεν είναι η μπαταρία. Δοκίμασα ήδη 3 μπαταρίες και στις 3 το ίδιο πρόβλημα. Εχθές το άφησα τελείως κλειστό στο 90% και μετά από 7 ώρες η μπαταρία ήταν στο 57%!!! Όταν είναι κλειστό πως γίνεται να αποφορτίζει την μπαταρία?

#10   multidanze

multidanze

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 13:12

Ρε παιδιά ας με βοηθήσει κάποιος! Έχω σαλτάρει! Το κινητό αδειάζει την μπαταριά από μόνο του. Έχω αλλάξει 3 μπαταρίες (και οι τρεις καινούριες) και συνεχίζει να αδειάζει την μπαταρία ενώ είναι απενεργοποιημένο! Μπορεί κάποιος να μου πει τι να κοιτάξω?

#11   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 13:23

Να φανταστώ οτι το κλείνει τελείως έτσι?! Μπορεί για κάποιο λόγο να έχει πρόβλημα η συσκευή και ενώ τη κλείνεις μένει κάτι ανοικτό ή βραχυκυκλώνει και τρώει ρευμα.
Δοκίμασε να βγάλεις τη κάρτ SIM. Μετά κάνε restore και δοκίμασε και πάλι.
Αν δε φτιάξει τότε πας στο service!

#12   multidanze

multidanze

iPH User

• 189 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 13:25

Που να έχει βραχυκύκλωμα και για πιο λόγο? Το κινητό κλείνει τελείως! Και στο service τι να το πάω? Δεν έχει εγγύηση.. Θα μου ζητήσουν τα μαλλιά της κεφαλής μου για να το κοιτάξουν απλώς!

#13   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 13:32

μου εχει τυχει και μενα αυτο αλλα σε ενα κινητο με android αλλα πιθανολογω οτι εφταιγε η ρομ που του χα περασει. Μου χε κσνει και μενα εντυπωση καθως αποφορτιζόταν κλειστο.Εβαλα αλλη ρομ και το προβλημα λυθηκε. Ξανακανε restore και set up as new, ειναι το μονο που μπορεις να κανεις.Διαφορετικα εχεις καπου διαροη και ειναι προβλημα hardware.

#14   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 20/01/2011 - 13:34

Μίλα με τον pantso απο εδώ στο Forum, να το δει και να σε βοηθήσει.. ;)

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 20/01/2011 - 13:35

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#15   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα

Δημοσίευση 20/01/2011 - 13:51

δηλαδη οταν το εχεις ανοιχτο ποσο γρηγορα στην τρωει? γιατι αν ανοιχτο ειναι οκ τοτε απλα μην το κλεινεις...iphone EINAI παντα ανοιχτο το εχω :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες