Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Redsnow 0.9.7b6 και hackintosh


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   kgian

kgian

    iPH newbie

  • 65 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 31/01/2011 - 19:37

Έχω στήσει το leopard 10.5.6 σε ένα toshiba laptop που έχω. Δοκίμασα να κάνω jailbreak to ipad 16gb wifi με το redsnow 0.9.7b6 .Φυσικά πρώτα έκανα restore απο itunes.

Το Install cydia δουλεύει κανονικά και γίνεται το tethered. Το Just boot tethered right now επίσης γίνεται πολύ εύκολα και γρήγορα.

Όταν πάω να κανω το jailbreak monte (untether) κάνει το πρώτο βήμα και εκεί που λέει exploiting with Limerain κάνει reset το ipad και στην συνέχεια φορτώνει κανονικά και με πάει στο springboard οπότε δεν συνεχίζει η διαδικασία του jailbreak παραπέρα. Φυσικά είναι σε semitethered κατάσταση, δηλαδή δεν ανοίγει το cydia εκτός αν ξανακάνω Just boot tethered right now. Έψαξα πληροφορίες αλλά δεν έχω βρει πουθενά τέτοια περίπτωση.

Δοκίμασα να κάνω το monte αφού είχα κάνει πρώτα Just boot tethered right now, χωρίς να το έχω κάνει, αφού είχα τρέξει πριν το cydia χωρίς να το τρέξω κλπ. Φυσικά έχω σωσμένα τα 4.2b3 shsh blobs στο cydia. Τέλος δοκίμασα και με snow leopard 10.6.2 αλλά πάλι τζίφος. Δεν μπορώ πλεόν να σκεφτώ κάτι αλλο, νομίζω πως μόνο σε εμένα συμβαίνει...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες