Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Το 'Galaxy Tab' δυσκολεύεται να πείσει τους αγοραστές!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
70 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   cmak

cmak

iPH Addict

• 633 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 02/02/2011 - 10:54

Κάτσε να βγει και το tab 5 ή το iPad 25 και θα δεις εσ´υ με το honeycomb. Κουλάρετε guys, όλες οι συσκευές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους για όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον εκφράζει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   Mmike

Mmike

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 11:00

Το iPad έχει πουλήσει περίπου 15.000.000 κομμάτια από Απρίλιο μέχρι σήμερα! Μην κάνουμε... έκπτωση 50%!

#18   jimger

jimger

iPH newbie

• 39 μηνύματα
  • GameCenter:jimgerakaris

Δημοσίευση 02/02/2011 - 11:26

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα καταστήματα πήραν πίσω μεταχειρισμένα πράγματα....Τεσπα πάντως ο ανταγωνισμός μας ευνοεί όλους μας....

#19   KostasSTi

KostasSTi

iPH Enthousiast

• 449 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:KostasSTi

Δημοσίευση 02/02/2011 - 11:28

Κάτσε να βγει και το tab 5 ή το iPad 25 και θα δεις εσ´υ με το honeycomb. Κουλάρετε guys, όλες οι συσκευές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους για όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον εκφράζει.

Καλά, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είμαι της γνώμης πως παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες που δε δίνουμε σημασία, δεν είναι μόνο το τι προσφέρει μια πλατφόρμα. Η διαφήμιση πάνω απ'όλα είτε έμμεση (το πήρε ο ξάδερφος του φίλου του θείου μου και έριξε 3 γκομενάκια), είτε άμεση.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι τα καταστήματα πήραν πίσω μεταχειρισμένα πράγματα....Τεσπα πάντως ο ανταγωνισμός μας ευνοεί όλους μας....

Αυτό ακριβώς! :)

Τελευταία επεξεργασία από: KostasSTi, 02/02/2011 - 11:29

#20   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 02/02/2011 - 11:30

Εφοσον ειναι αντιγραφο της apple περιμενει να ειχει το ιδιο περας με τα ipad?

#21   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 02/02/2011 - 11:30

Ετσι δεν ειναι?

#22   Aris

Aris

iPH Member

• 223 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 13:45

Σε τι ακριβώς είναι αντίγραφο της Apple;

#23   lazlo

lazlo

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2011 - 15:54

Εχω δουλεψει και τα δυο!
και το iPad αλλα και το Galaxy!!!
Ας μην ειμαστε κολλημενοι!
μου αρεσανε και τα δυο! ομως συγνωμη που θα το πω αλλα το galaxy μου φανηκε πολυ πιο ομορφο και πιο πρακτικο!
Πριν αρχισει καποιος την μουρμουρα σας λεω οτι εχω το iphone 3gs με jailbreak και αρκετα καλος γνωστης του αντικειμενου!
Οταν πηρα το ipad επρεπε να το συνδεσω στο itunes (καταραμενο) και εκει να αρχισω της δηλωσεις και τα κατεβασματα!
Πηρα το Galaxy και τσουπ!! ετοιμο για χρηση χωρις την αναγκη υπολογιστη!! την καρτα μνημης που την βαζεις??? οεο??
Βαζω την καρτουλα μου και να το HD VIDEO και να το περιοδικο μου σε pdf μορφη χωρις την αναγκαστικη συνδεση με το (καταραμενο) itunes!
Το App store στο android τελειο και free, το itunes σχεδον τα παντα (τα καλα) με πληρωμη!!!
το αλλο που μου την εσπασε ειναι τα ηλιθια κολληματα με το θειο steve!!! μα καλα ακομα το bluetooth κλειδωμενο??? ΕΛΕΟΣ θειε steve ξεκολα πια!!!!
και στα δυο οι οθονες ηταν τελειες με ενα ελαφρο ακουμπημα λειτουργουσαν χωρις προβλημα!
Και τα δυο στο γυρισμα landscape και vertical τα πηγαν πολυ καλα.
Μπαταρια ..... πολυ καλα με μπροστα το galaxy.
Ταχυτητα internet browser (προσοχη οχι ταχυητητα ιντερνετ γιατι αυτο ειναι καθαρα στο παροχο) και στα δυο ηταν αψογοι.
βαρος και παχος σε σωστα πλαισια!
και για οσους λενε οτι το android ειναι προβληματικο και δυσχρηστο ας το ξαναδουνε λιγο γιατι εμεινα οικανοποιημενος πως ενα ολοκαινουργιο λειτουργικο μεσα σε λιγο χρονο εφτασε το Os της apple!
Εκει που δεν με αλλαζε με τιποτα καποιος απο τα κινητα apple και την ταμπλετα της τωρα πλεον ειμαι 50-50 με το android!

Τελευταία επεξεργασία από: lazlo, 02/02/2011 - 16:00

#24   drmdtsap

drmdtsap

iPH User

• 165 μηνύματα
  • GameCenter:drmdtsap

Δημοσίευση 02/02/2011 - 16:02

Παιδια εγω δεν θα θαψω κανενα απο τα δυο. Πριν παρω ταμπλετα δοκιμασα κ τα δυο οσο μπορουσα.το ipad με κερδισε λογω οικειου λειτουργικου(ios εδω κ 3 χρονια), ποιοτητα κατασκευης(πλαστικο δεν υπαρχει πουθενα), και φυσικα το appstore... Εγω επειδη εχω κ imac εδω κ 2 χρονια ειμαι για τα καλα μεσα στη φιλοσοφια της apple και με εχουν βολεψει απιστευτα κανοντας τη ζωη μου ευκολη. Πολλοι απο μας εδω ειναι στην ιδια κατασταση κ πρoτιμουν τα προιοντα της apple. Αυτο ομως δε σημαινει οτι οτι μη apple ειναι για πεταμα. υπαρχουν αρκετα προιοντα δυνατοι ανταγωνιστες. Περι ορεξεως λοιπον κολοκυθοπιττα. Μην καταληγουμε παντα σε στρατοπεδα apple lovers vs apple haters οπως γινοταν στο myphone.gr... Με το που εγραφε ενας κατι για apple 100 αλλοι που αμφιβαλλω αν ξερουν πως ειναι μια συσκευη apple εκραζαν με αυτα που ειχαν ακουσει απο τριτους χωρις να εχουν προσωπικη εμπειρια.

#25   lazlo

lazlo

iPH User

• 170 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 02/02/2011 - 16:10

Παιδια εγω δεν θα θαψω κανενα απο τα δυο. Πριν παρω ταμπλετα δοκιμασα κ τα δυο οσο μπορουσα.το ipad με κερδισε λογω οικειου λειτουργικου(ios εδω κ 3 χρονια), ποιοτητα κατασκευης(πλαστικο δεν υπαρχει πουθενα), και φυσικα το appstore... Εγω επειδη εχω κ imac εδω κ 2 χρονια ειμαι για τα καλα μεσα στη φιλοσοφια της apple και με εχουν βολεψει απιστευτα κανοντας τη ζωη μου ευκολη. Πολλοι απο μας εδω ειναι στην ιδια κατασταση κ πρoτιμουν τα προιοντα της apple. Αυτο ομως δε σημαινει οτι οτι μη apple ειναι για πεταμα. υπαρχουν αρκετα προιοντα δυνατοι ανταγωνιστες. Περι ορεξεως λοιπον κολοκυθοπιττα. Μην καταληγουμε παντα σε στρατοπεδα apple lovers vs apple haters οπως γινοταν στο myphone.gr... Με το που εγραφε ενας κατι για apple 100 αλλοι που αμφιβαλλω αν ξερουν πως ειναι μια συσκευη apple εκραζαν με αυτα που ειχαν ακουσει απο τριτους χωρις να εχουν προσωπικη εμπειρια.

Σωστοτατος!!!!!

#26   tgnikit

tgnikit

iPH Contributor

• 1.137 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 16:26

Εμένα η ιδέα οτι με το Galaxy μπορείς να κάνεις και κλήσεις και να έχεις flash και να μη χρειάζεσαι itunes με συναρπάζει. Όμως σχεδιαστικά και ποιοτικά μου αρέσει περισσότερο το ipad (το οποίο έχω αλλά θα ήθελα και το Galaxy...). Λέτε στο ipad 2 να υπάρχει και δυνατότητα φωνής?!

#27   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 19:14

Εχω δουλεψει και τα δυο!
μου αρεσανε και τα δυο! ομως συγνωμη που θα το πω αλλα το galaxy μου φανηκε πολυ πιο ομορφο και πιο πρακτικο!
Πριν αρχισει καποιος την μουρμουρα σας λεω οτι εχω το iphone 3gs με jailbreak και αρκετα καλος γνωστης του αντικειμενου!
Οταν πηρα το ipad επρεπε να το συνδεσω στο itunes (καταραμενο) και εκει να αρχισω της δηλωσεις και τα κατεβασματα!
Πηρα το Galaxy και τσουπ!! ετοιμο για χρηση χωρις την αναγκη υπολογιστη!! την καρτα μνημης που την βαζεις??? οεο??
Βαζω την καρτουλα μου και να το HD VIDEO και να το περιοδικο μου σε pdf μορφη χωρις την αναγκαστικη συνδεση με το (καταραμενο) itunes!
Το App store στο android τελειο και free, το itunes σχεδον τα παντα (τα καλα) με πληρωμη!!!
το αλλο που μου την εσπασε ειναι τα ηλιθια κολληματα με το θειο steve!!! μα καλα ακομα το bluetooth κλειδωμενο??? ΕΛΕΟΣ θειε steve ξεκολα πια!!!!
και στα δυο οι οθονες ηταν τελειες με ενα ελαφρο ακουμπημα λειτουργουσαν χωρις προβλημα!
Ταχυτητα internet browser (προσοχη οχι ταχυητητα ιντερνετ γιατι αυτο ειναι καθαρα στο παροχο) και στα δυο ηταν αψογοι.
και για οσους λενε οτι το android ειναι προβληματικο και δυσχρηστο ας το ξαναδουνε λιγο γιατι εμεινα οικανοποιημενος πως ενα ολοκαινουργιο λειτουργικο μεσα σε λιγο χρονο εφτασε το Os της apple!
Εκει που δεν με αλλαζε με τιποτα καποιος απο τα κινητα apple και την ταμπλετα της τωρα πλεον ειμαι 50-50 με το android!

και εγω τα ειχα και τα δυο ! οτι μεγαλυτερη μ@λ@κια εχω κανει, ειναι που βιαστηκα να δωσω το ipad και να παρω το galaxy tab.! προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου οτι ηταν πολυ καλο το galaxy.! αντεξα 45 μερες μαζι του. τελικα το ανταλαξα με ενα htc desire hd, και πλεον περιμενω το ipad 2. οποιος δεν τα εχει δουλεψει και τα 2 δεν μπορει να καταλαβει την διαφορα. ! η μερα με την νυχτα. οπου μερα το (ipad). και νυχτα το (galaxy tab) :)
οσον αφορα το app στο android που αναφερεσαι, καμια σχεση φιλε μου.! μακραν καλυτερο το appstore.! σε ολα του.!
μαλλον θα μας κανεις πλακα, οταν λες οτι το ipad εχει κολληματα και το galaxy tab οχι.!!!!! ελεος.!! επισης πλακα θα μας κανεις οταν λες οτι μπαταρια του galaxy ειναι μπροστα απο το ipad.! αρχιζω και υποψιαζομαι οτι μαλλον δεν τα ειχες και τα δυο μηχανηματα.! γιατι αν τα ειχες δεν θα ελεγες τετοια πραγματα.! και σου τονιζω οτι εχω και iphone4, και το htc hd android, και ειχα και το galaxy και το ipad.!

Battery
Winner: Apple iPad
Samsung hasn’t released full details on battery life from the Galaxy Tab just yet, but from what we know so far, the iPad looks like a winner here. The company claims its 4,000mAh battery will give the Tab seven hours of video playback, while Apple claims the iPad can do 10 – a claim we verified in our own testing. While that’s only one aspect of performance, we’re giving it to Apple until Samsung can defy expectations and outsurf or outread the long-lasting iPad.

Apps
Winner: Apple iPad
At present, Apple’s App Store contains over 25,000 iPad apps, and it can also leverage any of the 225,000 iPhone apps available. Even if all 70,000 smartphone apps in the Android market play nicely with Galaxy Tab, it will remain at a severe disadvantage beside the iPad just by virtue of sheer volume. Worse, developers can be expected to develop tablet-optimized Android apps when the size and specs on each Android tablet will vary.

Τελευταία επεξεργασία από: pkountanis, 02/02/2011 - 19:21

#28   pkountanis

pkountanis

iPH Member

• 214 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 19:16

Εμένα η ιδέα οτι με το Galaxy μπορείς να κάνεις και κλήσεις και να έχεις flash και να μη χρειάζεσαι itunes με συναρπάζει. Όμως σχεδιαστικά και ποιοτικά μου αρέσει περισσότερο το ipad (το οποίο έχω αλλά θα ήθελα και το Galaxy...). Λέτε στο ipad 2 να υπάρχει και δυνατότητα φωνής?!

δοκιμασε να τρεξεις σελιδες με flash στο galaxy tab και να ειναι λιγο βαριες, και μετα ξαναπες μου.! :) οποτε αφου δεν μπορεις να κανεις δουλεια σου ετσι και αλλιως, τι να κανεις την και καλα δυνατοτητα flash?

#29   sparky

sparky

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 19:41

Εχω δουλεψει και τα δυο!

ρε φιλε μου ελεος. τα ειχα και τα δυο, αλλα ευτυχως που δεν πουλησα το ipad για να παρω το galaxy. θα εκλαιγα ακομα.! :) οσον αφορα την μπαταρια που συγκρινεις, θα συμφωνησω με τον pkountanis οτι μαλλον δεν εχεις δουλεψει και τα δυο μηχανηματα. γιατι αν τα ειχες δεν θα το ελεγες αυτο ουτε για πλακα. να μην αναφερθω φυσικα και στα κολληματα του galaxy, αλλα ουτε φυσικα για την τοσο διαφημισμενη υποστηριξη flash, γιατι εδω πραγματικα ειναι για πολλα γελια το μηχανημα.

#30   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 20:05

Εχω δουλεψει και τα δυο!

το οτι εχεις ενα 3gs jb, σε κανει και αυτοματα καλο γνωστη του αντικειμενου? ε ρε τι αλλο θα ακουσουμε. και ποσο μαλλον οταν λες αυτα που λες ειδικα για την μπαταρια του ipad σε σχεση με του galaxy. οποιος τα εχει δουλεψει και τα 2 θα καταλαβει τι ενοω. ;)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες