Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Το 'Galaxy Tab' δυσκολεύεται να πείσει τους αγοραστές!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
70 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   sale

sale

iPH Member

• 290 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 02/02/2011 - 20:10

** οσον αφορα αρκετα καλε γνωστη του αντικειμενου, το φοβερο app store του android, θα επρεπε ως γνωστης :) να γνωριζεις πως και στο android apps οι καλες εφαρμογες ειναι επι πληρωμη, απλα εσυ εδω στο ελλαντα, δεν βλεπεις το κανονικο android store, παρα μονο τα free :) **

Τελευταία επεξεργασία από: sale, 02/02/2011 - 20:11

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 20:45

Εχω δουλεψει και τα δυο!
και το iPad αλλα και το Galaxy!!!
Ας μην ειμαστε κολλημενοι!
μου αρεσανε και τα δυο! ομως συγνωμη που θα το πω αλλα το galaxy μου φανηκε πολυ πιο ομορφο και πιο πρακτικο!
Πριν αρχισει καποιος την μουρμουρα σας λεω οτι εχω το iphone 3gs με jailbreak και αρκετα καλος γνωστης του αντικειμενου!
Οταν πηρα το ipad επρεπε να το συνδεσω στο itunes (καταραμενο) και εκει να αρχισω της δηλωσεις και τα κατεβασματα!
Πηρα το Galaxy και τσουπ!! ετοιμο για χρηση χωρις την αναγκη υπολογιστη!! την καρτα μνημης που την βαζεις??? οεο??
Βαζω την καρτουλα μου και να το HD VIDEO και να το περιοδικο μου σε pdf μορφη χωρις την αναγκαστικη συνδεση με το (καταραμενο) itunes!
Το App store στο android τελειο και free, το itunes σχεδον τα παντα (τα καλα) με πληρωμη!!!
το αλλο που μου την εσπασε ειναι τα ηλιθια κολληματα με το θειο steve!!! μα καλα ακομα το bluetooth κλειδωμενο??? ΕΛΕΟΣ θειε steve ξεκολα πια!!!!
και στα δυο οι οθονες ηταν τελειες με ενα ελαφρο ακουμπημα λειτουργουσαν χωρις προβλημα!
Και τα δυο στο γυρισμα landscape και vertical τα πηγαν πολυ καλα.
Μπαταρια ..... πολυ καλα με μπροστα το galaxy.
Ταχυτητα internet browser (προσοχη οχι ταχυητητα ιντερνετ γιατι αυτο ειναι καθαρα στο παροχο) και στα δυο ηταν αψογοι.
βαρος και παχος σε σωστα πλαισια!
και για οσους λενε οτι το android ειναι προβληματικο και δυσχρηστο ας το ξαναδουνε λιγο γιατι εμεινα οικανοποιημενος πως ενα ολοκαινουργιο λειτουργικο μεσα σε λιγο χρονο εφτασε το Os της apple!
Εκει που δεν με αλλαζε με τιποτα καποιος απο τα κινητα apple και την ταμπλετα της τωρα πλεον ειμαι 50-50 με το android!

λοιπον ξεκιναω.!

1) galaxy πιο ομορφο και πιο πρακτικο οπως λες. μονο με την πρωτη ματια. γιατι αν το δουλεψεις θα δεις οτι τελικα ειναι πιο δυσχρηστο απο το ipad.
2) για τα hd βιντεο που λες, και για pdf δεν χρειαζεται υποχρεωτικη συνδεση στο ιντερνετ
3) και στο android store τα "καλα" ειναι επι πληρωμη, οπως ειπε και καποιος φιλος πιο πανω.
4) αυτο που λες για το bluetooth οταν εχεις παρει ενα μηχανακι οπως το ipad, οταν βρισκεσαι στην εποχη των email, σε απασχολει το bluetooth? μην τρελαθουμε. δηλαδη σαν τα παιδακια θα ανταλαξεις ηχους κλησεων η φωτογραφιουλες? :)
5) μας λες επισης οτι και οι 2 οθονες ηταν τελειες. μαλλον δεν βλεπεις καλα. η οθονη του galaxy σε σχεση με του ipad, ειναι σαν να της εχεις πεταξει χλωρινη και εχουν ξεπλυθει τα χρωματα.
6) μπαταρια λες, "πολυ καλα με μπροστα το galaxy" εδω δεν σχολιαζω καθολου. εδω μονο γελαω απλως.! οταν με το ipad φουλ λειτουργια 10 ωρες με ανεση, και με ιδια χρηση φωτεινοτητα πιο κατω με το galaxy, με το ζορι 5 ωρες.!!
7) ταχυτητα ιντερνετ. και τα 2 αψογα. και εδω πολυ μεγαλο λαθος. μην πας να συγκρινεις το φοβερο smooth του ipad, με την τραγικη κινηση σελιδων του galaxy.
8) τελος εαν νομιζεις οτι το android εφτασε σε αποδοση το ios, μαλλον δεν κρινεις σωστα. το πλησιασε ναι. το εφτασε, με ΤΙΠΟΤΑ.!

#33   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα
  • GameCenter:TeleiPhoner

Δημοσίευση 02/02/2011 - 20:51

Να σας πω...θα βγάλετε και τα μαχαίρια για 2 μ@λακίες?
Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΟΜΩΣ......

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 02/02/2011 - 21:11

#34   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 20:54

αποκατασταση της αληθειας ειναι. οχι φανατισμος. δεν εβρισα κανεναν ουτε απειλησα. αυτος που το βλεπει ως φανατισμο, ισως ειναι φανατικος με την μια η την αλλη πλευρα. ;)

&&&& εχω συσκευες και με τα 2 λειτουργικα, οποτε νομιζω οτι ειμαι αντικειμενικος. $$$$

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 02/02/2011 - 20:56

#35   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 20:57

Μα φίλε μου διορθώνεις τον άνθρωπο και δεν καταλαβαίνω το γιατί...
Για αυτόν το Galaxy TAB είναι καλύτερο από το iPad....για σένα το iPad είναι καλύτερο από το Galaxy...το πρόβλημα που είναι?
Μην αρχίσετε πάλι για το ποιος την έχει καλύτερη.......την ταμπλέτα.

#36   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 21:03

Μα φίλε μου διορθώνεις τον άνθρωπο και δεν καταλαβαίνω το γιατί...
Για αυτόν το Galaxy TAB είναι καλύτερο από το iPad....για σένα το iPad είναι καλύτερο από το Galaxy...το πρόβλημα που είναι?
Μην αρχίσετε πάλι για το ποιος την έχει καλύτερη.......την ταμπλέτα.

δεν ειναι ετσι. γιατι στην ουσια παραπληροφορει ισως και καποιους αγοραστες, ειτε απο την μια ειτε απο την αλλη πλευρα.

#37   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 21:05

να δειυκρινησω πως οι αποψεις που αναπτυσονται με επιχειρηματα... ειναι υγιεις.. οποτε μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα για τσακωμους..
και αναφερομαι στον @telephoner..

επισης θα πρεπει να γνωριζετε πως το λειτουργικο του galaxy tab.. δεν ειναι για ταμπλετα αλλα για τηλεφωνο... ηδη η google εχει προχωρησει σε λειτουργικο αποκλειστικα για tablets το επωνομαζομενο honeycomb... και έπεται συνεχεια...
χρησιμοποιω το ipad κοντα 10 μηνες.. και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.. για bussiness χρηση..
το galaxy.. δεν το εχω δει μονο demo σε καταστημα .. δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε..
δεν ειναι τυχαιο.. παντως.. πως το 16% που αγοραζει galaxy το επιστρεφει.. ενω το αντιστοιχο ποσοστο στο ipad δεν φτανει το 2%

Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 02/02/2011 - 21:06

#38   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 21:22

να δειυκρινησω πως οι αποψεις που αναπτυσονται με επιχειρηματα... ειναι υγιεις.. οποτε μην βγαζεις ευκολα συμπερασματα για τσακωμους..
και αναφερομαι στον @telephoner..

επισης θα πρεπει να γνωριζετε πως το λειτουργικο του galaxy tab.. δεν ειναι για ταμπλετα αλλα για τηλεφωνο... ηδη η google εχει προχωρησει σε λειτουργικο αποκλειστικα για tablets το επωνομαζομενο honeycomb... και έπεται συνεχεια...
χρησιμοποιω το ipad κοντα 10 μηνες.. και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.. για bussiness χρηση..
το galaxy.. δεν το εχω δει μονο demo σε καταστημα .. δεν μπορω να πω πως με ενθουσιασε..
δεν ειναι τυχαιο.. παντως.. πως το 16% που αγοραζει galaxy το επιστρεφει.. ενω το αντιστοιχο ποσοστο στο ipad δεν φτανει το 2%

συμφωνω 100%
και επειδη τα εχω δουλεψει και τα 2 , πανω απο 2 μηνες το καθενα και τα εχω ξετιναξει, προσπαθησα να βαλω τα πραγματα στην θεση τους. τιποτα παραπανω. :)

#39   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 21:29

Εγώ σε αυτά που λέει ο ipad διαφωνώ κατά 50%.Δεν έκατσα όμως να του πω τι είναι λάθος και τι όχι.
Αν αυτός πιστεύει κάποια πράγματα δεν θα του αλλάξω εγώ γνώμη.
Το Galaxy τρέχει 2.2 , ένα λειτουργικό που είναι για τηλέφωνα και όμως πουλάει.
Με το Tablet OS θα είναι σαφώς καλύτερο.Τώρα είναι σαν ένα μεγάλο κινητό...

#40   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 21:36

Εγώ σε αυτά που λέει ο ipad διαφωνώ κατά 50%.Δεν έκατσα όμως να του πω τι είναι λάθος και τι όχι.
Αν αυτός πιστεύει κάποια πράγματα δεν θα του αλλάξω εγώ γνώμη.
Το Galaxy τρέχει 2.2 , ένα λειτουργικό που είναι για τηλέφωνα και όμως πουλάει.
Με το Tablet OS θα είναι σαφώς καλύτερο.Τώρα είναι σαν ένα μεγάλο κινητό...

καταλαβαινεις τι λες?
εγω πιστευω καποια πραγματα ναι. αλλα εχω την εμπειρια πλεον να τα υποστηριξω. αυτη ειναι η διαφορα. δεν βγαινω και λεω, αυτο ειναι καλυτερο γιατι ετσι γουσταρω, και να το δει καποιος και να εχει λανθασμενη εντυπωση.
νομιζεις οτι καποια συσκευη ειναι καλυτερη απο καποια αλλη? οκ. αλλα υποστηριξε το με επιχειρηματα.
δηλαδη αν εγω λεω ανακριβειες δεν θα μου πεις οτι ειναι λαθος, εαν το γνωριζεις?

Τελευταία επεξεργασία από: ipad, 02/02/2011 - 21:37

#41   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:BAUHAUSCK

Δημοσίευση 02/02/2011 - 21:42

Οχουυυ προβλέπω φασαρία (που ηδη αρχισε) για δυο ανομιοια πράγματα.
Διοτι το ενα το iPad που κατα την γνωμη μου ειναι πασης ανωτερο... και το αλλο (galaxy tab) που επειδη το ipad δεν εχει καμερα και που επιδη το ipad δεν εχει τηλεφωνο ειπε η samsung κατσε να βγαλουμε μια παντόφλα :lol: για να νομιζει ο κοσμος οτι ειναι ο αντιπαλος του ipad... για αυτο πιστευω οτι το galaxy tab προκειται για ενα κακο αντιγραφο του ipad, και αυτο το λενε και τα νουμερα (τα polls).
και νομιζω οτι ειναι εντλως γελοιο να τηλεφωνεις με αυτο το πραγμα! ;)
απλα ειναι μη συγκρισημα!

Τελευταία επεξεργασία από: BAUHAUS, 02/02/2011 - 21:52

#42   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 21:42

Στο android πως βάζεις σπασμένα προγράμματα και που τα βρίσκεις, ξερει κάνεις;

#43   bakchr

bakchr

iPH Addict

• 814 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 02/02/2011 - 21:57

Στο android πως βάζεις σπασμένα προγράμματα και που τα βρίσκεις, ξερει κάνεις;

Κάνε μια αναζήτηση στο google για ''applanet'' και νομίζω ότι κάτι θα βρεις φίλε μου ;)

#44   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 22:07

καταλαβαινεις τι λες?
εγω πιστευω καποια πραγματα ναι. αλλα εχω την εμπειρια πλεον να τα υποστηριξω. αυτη ειναι η διαφορα. δεν βγαινω και λεω, αυτο ειναι καλυτερο γιατι ετσι γουσταρω, και να το δει καποιος και να εχει λανθασμενη εντυπωση.
νομιζεις οτι καποια συσκευη ειναι καλυτερη απο καποια αλλη? οκ. αλλα υποστηριξε το με επιχειρηματα.
δηλαδη αν εγω λεω ανακριβειες δεν θα μου πεις οτι ειναι λαθος, εαν το γνωριζεις?

Πες ότι δεν έγραψες ανακρίβειες(όχι μεγάλες τουλάχιστον)....
Είναι επιχείρημα αυτό λογικού ανθρώπου?
"4) αυτο που λες για το bluetooth οταν εχεις παρει ενα μηχανακι οπως το ipad, οταν βρισκεσαι στην εποχη των email, σε απασχολει το bluetooth? μην τρελαθουμε. δηλαδη σαν τα παιδακια θα ανταλαξεις ηχους κλησεων η φωτογραφιουλες? :)"
Τι με νοιάζει η εποχή του email?Εμένα ο κολλητός μου email δεν έχει....τι θα του πω?Είσαι βλάκας και είσαι πίσω πάνε φτιάξε email να σου στείλω την φωτογραφία , το pdf ή κάτι άλλο?
NOT φίλε....βέβαια έχει σχέση και η ηλικία που έχει ο καθένας.

#45   Telephoner

Telephoner

iPH Member Leacher

• 1.753 μηνύματα

Δημοσίευση 02/02/2011 - 22:08

Κάνε μια αναζήτηση στο google για ''applanet'' και νομίζω ότι κάτι θα βρεις φίλε μου ;)

Ή blackdroid...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5