Και για να κατεβάσει κάνεις απο εκει εφαρμογές πρέπει πρώτα να εχει κάνει rooting το κινητο του;Ή blackdroid...
Το 'Galaxy Tab' δυσκολεύεται να πείσει τους αγοραστές!
Δημοσίευση 03/02/2011 - 04:21
Ad
Δημοσίευση 03/02/2011 - 05:19
εδω μεσα μαν οτιδηποτε δεν εχει ενα αντικειμενο της μηλοεταιριας ειναι αδιαφορο και οποιος το τονισει πεφτουν σαν τους καρχαριες να τον φανε.και οτιδηποτε εχει που δεν εχει ο ανταγωνιστης ειναι μετρο συγκρισηςΠες ότι δεν έγραψες ανακρίβειες(όχι μεγάλες τουλάχιστον)....
Είναι επιχείρημα αυτό λογικού ανθρώπου?
"4) αυτο που λες για το bluetooth οταν εχεις παρει ενα μηχανακι οπως το ipad, οταν βρισκεσαι στην εποχη των email, σε απασχολει το bluetooth? μην τρελαθουμε. δηλαδη σαν τα παιδακια θα ανταλαξεις ηχους κλησεων η φωτογραφιουλες?"
Τι με νοιάζει η εποχή του email?Εμένα ο κολλητός μου email δεν έχει....τι θα του πω?Είσαι βλάκας και είσαι πίσω πάνε φτιάξε email να σου στείλω την φωτογραφία , το pdf ή κάτι άλλο?
NOT φίλε....βέβαια έχει σχέση και η ηλικία που έχει ο καθένας.
δε κοιταμε λεω γω πως να εχουμε καλυτερα προιοντα ΓΙΑ ΜΑΣ καλυτερα.επειδη την εταιρια την σεβομαι και τη θεωρω μια απο τις καλυτερες και πρωτοποριακες εταιριες ολου του κοσμου πρεπει να πω και τα ασχημα.μια εταιρια που εχει καποια κολληματα(φλας,bluetooth,usb,καρτες μνημης κτλπ)οσο εχει κοιμισμενους στρατιωτες (μεσα σε αυτους ημουν και γω)που με το που θα βγει το ipad θα πανε να ξημεροβραδιαστουν στο μαγαζι να το παρουν η θα χασουν τον υπνο τους πως θα το φερουν απο το εξωτερικο νομιζω μονο κακο κανει σε μας.
γιατι?
γιατι πολυ απλα ΠΟΥΛΑΝΕ και απο τη στιγμη που εσυ σαν πελατης δε ζητας με τον τροπο σου το παραπανω θα σου το δωσουν αυτοι σε δοσεις.στο επομενο ιπαντ θα εχει καμερα,στο μεθεπομενο θα εχει card reader και παει λεγοντας
επειδη εγω ειμαι υπερευχαιστημενος με το galaxy tab θεωρω κακως το 15% το επεστρεψαν αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα
το θεμα ειναι οτι οι κατοχοι της samsung τους εδωσαν ενα ηχυρο ΜΗΝΥΜΑ και πιστευω οτι στα επομενα της μοντελα με το φοβο και μονο μιας τετοιας επανληψης θα σου δωσουν περισοτερα.τωρα αν εσυ εισαι ευχαριστημενος μονο και μονο που εχεις ipad και δεν θες και το κατι παραπανω με περνεις και μενα στο λαιμο σου γιατι εσυ(θεωριτικα εσυ)εισαι θυμα της καθε εταιριας και παμε με αργους ρυθμους.
και για να τελειωνουμε γιατι εχω πλεον σιχαθει ειδικα στην ελλαδα
ΤΟ IPAD ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
με εποιασε ενας σε μια καφετερια που με το γκαλαξι με ενα φιλο κατι κοιτουσαμε στο ιντερνετ και μου λεει μαλα&^*ια εκανες φιλε που το πηρες αυτες τις μερες ερχεται το καινουριο το ιπαντ
του λεω για πες μου ρε φιλε τι ακριβως εχει το ιπαντ καλυτερο.και πηρα την αφοπλιστικη απαντηση
1.ειναι apple 2.εχει μεγαλυτερη οθονη και πολλα αλλα.
ε για πες μου ρε μαν τι αλλα του λεω μηπως παω να το παρω.και δεν ηξερε να μου πει.
η ουσια ειναι οτι αυτος ο βλακας δεν ειναι ο μονος.αυτος μπορει να παει να το παρει χωρις να ξερει τι κανει και χωρις να ξερει τι θα το κανει εντελει.
αυτα παιδες και ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ
σορρυ αλλα με εποιασε οιστρος βραδινος
Δημοσίευση 03/02/2011 - 07:44
Δεν εχει να κάνει με το πόσο είμαστε κάποιοι πορωμενοι με την συγκεκριμένη εταιρία...
Δημοσίευση 03/02/2011 - 08:23
δηλαδη το "μεγαλο ipod" τι εχει παραπανω εκτος της οθονης / εαν εχεις iphone 4 τι να το κανεις το "μεγαλο ipod" για να διαβαζεις "The Daily"Κάτσε να βγει και το tab 5 ή το iPad 25 και θα δεις εσ´υ με το honeycomb. Κουλάρετε guys, όλες οι συσκευές έχουν τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα τους για όλο τον κόσμο. Από εκεί και πέρα ο καθένας χρησιμοποιεί ότι τον εκφράζει.
Τελευταία επεξεργασία από: alessio021, 03/02/2011 - 08:29
Δημοσίευση 03/02/2011 - 08:51
Όχι, δε θέλουν root αυτάΚαι για να κατεβάσει κάνεις απο εκει εφαρμογές πρέπει πρώτα να εχει κάνει rooting το κινητο του;
Δημοσίευση 03/02/2011 - 18:12
Πες ότι δεν έγραψες ανακρίβειες(όχι μεγάλες τουλάχιστον)....
Είναι επιχείρημα αυτό λογικού ανθρώπου?
"4) αυτο που λες για το bluetooth οταν εχεις παρει ενα μηχανακι οπως το ipad, οταν βρισκεσαι στην εποχη των email, σε απασχολει το bluetooth? μην τρελαθουμε. δηλαδη σαν τα παιδακια θα ανταλαξεις ηχους κλησεων η φωτογραφιουλες?"
Τι με νοιάζει η εποχή του email?Εμένα ο κολλητός μου email δεν έχει....τι θα του πω?Είσαι βλάκας και είσαι πίσω πάνε φτιάξε email να σου στείλω την φωτογραφία , το pdf ή κάτι άλλο?
NOT φίλε....βέβαια έχει σχέση και η ηλικία που έχει ο καθένας.
αυτα που λες, συμφωνω οτι ειναι αποψη σου απλα.! το αν δεν εχει email ο φιλος σου, απορω τι να το κανει το iphone και γενικα συσκευες smartphone.! ολα ειναι αλληλενδετα φιλε μου. ειναι οπως λεει και μια πασιγνωστη παροιμια,
"τα μεταξωτα βρακια, θελουν και επιδεξιους κ@λους.!"
τοτε ας γυρισουμε πισω στις υπερυθρες, για να μπορουμε να στελνουμε αρχεια.
Δημοσίευση 03/02/2011 - 18:20
Δημοσίευση 03/02/2011 - 18:31
Από 9 ίντσες και πάνω βγάζεις photo(iPad 2) δηλαδή , ε?Η apple στην πρώτη ανακοίνωση για το iPad έφερε μια συσκευη η όποια ήταν ανάμεσα στο MacBook pro και στο iPhone... Δεν ανέφερε πουθενά πως θα φέρει ένα MacBook pro και τηλέφωνο μαζί... Και έτσι άνοιξε μια νέα αγορα για την ίδια... Και εκει τοποθετεί το iPad... Τώρα εάν ο ανταγωνισμός φτιάχνει συσκευές που θέλει να τα συνδιασει όλα μαζί... Για μένα είναι λάθος... Κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει το tab για να παίρνει τηλέφωνα... Κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει τις 7 ιντσες ια να δει ταινία... Πως μάλλον για να βγάζει photos...
Δεν εχει να κάνει με το πόσο είμαστε κάποιοι πορωμενοι με την συγκεκριμένη εταιρία...
Δημοσίευση 03/02/2011 - 19:46
P.s. Εγώ χαίρομαι μόνο που δέν μπορούν να με κατηγορήσουν για Apple troll/hater.. Γιατί όταν επιχειρηματολογούσα υπέρ του 4 επειδή το έχω κάποιος με αποκάλεσε τυφλό fanboy.. Τώρα να δούμε τί θα πουν..
Δημοσίευση 03/02/2011 - 20:44
Τelephoner τελικα να σου φερω iPad2 απο αμερικη η οχι?Μην τα αλλαζεις τελευταια στιγμη....
Δημοσίευση 03/02/2011 - 21:05
Γιατι δεν περιμενουμε να κυκλοφορησει πρωτα οτι προκειται να κυκλοφορησει τους επομενους μηνες απο οποιαδηποτε εταιρια και μετα να λεμε ποιο ειναι καλυτερο και γιατι ?
Τelephoner τελικα να σου φερω iPad2 απο αμερικη η οχι?Μην τα αλλαζεις τελευταια στιγμη....
Pre-Review
Για αυτό τονίζω το με δεδομένο οτι αν θα είναι έτσι όπως τα βλέπουμε (κυρίως το λέω για το ipad 2 που δέν είμαστε και σίγουροι)
Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 03/02/2011 - 21:05
Δημοσίευση 03/02/2011 - 21:17
Η apple στην πρώτη ανακοίνωση για το iPad έφερε μια συσκευη η όποια ήταν ανάμεσα στο MacBook pro και στο iPhone... Δεν ανέφερε πουθενά πως θα φέρει ένα MacBook pro και τηλέφωνο μαζί... Και έτσι άνοιξε μια νέα αγορα για την ίδια... Και εκει τοποθετεί το iPad... Τώρα εάν ο ανταγωνισμός φτιάχνει συσκευές που θέλει να τα συνδιασει όλα μαζί... Για μένα είναι λάθος... Κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει το tab για να παίρνει τηλέφωνα... Κανείς δεν θα χρησιμοποιήσει τις 7 ιντσες για να δει ταινία... Πως μάλλον για να βγάζει photos...Δεν εχει να κάνει με το πόσο είμαστε κάποιοι πορωμενοι με την συγκεκριμένη εταιρία...
Dimfun θέλω να μου απαντήσεις αν μπορείς γιατί υποστηρίζεις το iPad 2 έναντι του ανταγωνισμού ενώ μέχρι τώρα έχουμε σάν δεδομένο οτι θα μείνει όπως το είδαμε στο άρθρο του iPhoneHellas .. Θα προσφέρει λιγότερα απο τον ανταγωνισμό, Θα κοστίζει ακριβότερα και αντί να συμφωνείτε (Πάντα έχοντας σαν δεδομένο οτι θα μείνει έτσι) μου βγάζετε άχρηστα τα έξτρα χαρακτηριστικά των άλλων συσκευών.. P.s. Εγώ χαίρομαι μόνο που δέν μπορούν να με κατηγορήσουν για Apple troll/hater.. Γιατί όταν επιχειρηματολογούσα υπέρ του 4 επειδή το έχω κάποιος με αποκάλεσε τυφλό fanboy.. Τώρα να δούμε τί θα πουν..
@telephoner
αναφερομουν καθαρα στο ipad και οχι στο ipad 2... δεν εχω σκοπο προς το παρον να το αγορασω.
@Agnwristos
δεν υποστηριξα καποια απο τις 2 συσκευες... και δεν μπορω να το κανω για το λογο πως δεν εχω χρησιμοποιησει το galaxy.. ανεφερα το target group του ipad παντα κατα την γνωμη μου.. και θεωρω οτι τα επιπροσθετα που εχει το galaxy κατα ποσο θα ειναι χρησιμα στην πραξη.. τιποτα λιγοτερο τιποτα παραπανω... φιλικα...
Τελευταία επεξεργασία από: DINFUN, 03/02/2011 - 21:19
Δημοσίευση 03/02/2011 - 21:31
Κρύβε λόγιαΓιατι δεν περιμενουμε να κυκλοφορησει πρωτα οτι προκειται να κυκλοφορησει τους επομενους μηνες απο οποιαδηποτε εταιρια και μετα να λεμε ποιο ειναι καλυτερο και γιατι ?
Δημοσίευση 03/02/2011 - 22:08
1) Οταν επιασα την συσκευη η αληθεια ειναι πως μου αρεσε παρα πολυ σαν μεγεθος αλλα και ποιοτητα. Αλλα μπαινοντας μεσα και μαθενοντας σιγα σιγα τα android καθε μερα απογοητευομουν και περισσοτερο βλεποντας την γυναικα μου διπλα μου να εχει το ipad. Στο ιντερνετ χαλια τα πραγματα γιατι αν τολμουσες να μπεις σε σελιδα με flash γελαγε ο κοσμος απο την ροη του μηχανηματος, εκανα μια με το δαχτυλο να παω πιο κατω και εκεινο με ακουγε μετα απο λιγο, τι και αν εχεις flash αλλα τα μισα δεν δουλευουν οπως πρεπει αλλα και οσα δουλευουν να δουλευουν χαλια?
2) Εχω διαβασει εδω μεσα πολλα και διαφορα και με ενα ειδικα τα εχασα. Ενας χρηστης λεει πως η μπαταρια του galaxy ειναι πολυ καλυτερη και εδω ειναι να γελας. 10 ωρες το ipad οτι και να κανεις μαζι του, ιντερνετ, ταινιες η οτι αλλο θες και το galaxy στις 6 παει με το ζορι.
3) Στις εφαρμογες νομιζω πως η κοντρα ειναι ξεκαθαρη τοσο απο την ποσοτητα οσο και απο την ποιοτητα οχι ολων βεβαια αλλα των περισσοτερων.
4) Θα μου πει ενας πως το ενα εχει καμερα το αλλο οχι το ενα κανεις οτι θες στο αλλο θες itunes αλλα και χρηση τριτων εφαρμογων για τα πιο απλα και εδω συμφωνω αλλα οσο και να συμφωνω βλεποντας την ανωτεροτητα σε ολα τα σημεια του ipad το galaxy το εδιωξα απο πανω μου με μεγαλη χαρα γιατι τουλαχιστον μια μ@λακια μου εστω και ετσι διορθωθηκε.
Με λιγα λογια παιδια ουτε φανατισμενος ειμαι γιατι προσπαθω να τα δοκιμασω ολα και να κρινω σωστα. Εχω πολλα νευρα μερικες φορες με την Apple γιατι κατι απλο που το εχουν ολες οι συσκευες αυτη μας το δινει σενα καινουριο της μοντελο σαν να μας δινει το συμπαν αλλα αυτη ειναι η εταιρια apple, εχει την δυναμη λογω ποιοτητας αλλα και μαγκιας στις συσκευες της να μας κερδιζει παρολες τις μ@λακιες της. Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 03/02/2011 - 22:38
Δημοσίευση 03/02/2011 - 22:24
@Agnwristos
δεν υποστηριξα καποια απο τις 2 συσκευες... και δεν μπορω να το κανω για το λογο πως δεν εχω χρησιμοποιησει το galaxy.. ανεφερα το target group του ipad παντα κατα την γνωμη μου.. και θεωρω οτι τα επιπροσθετα που εχει το galaxy κατα ποσο θα ειναι χρησιμα στην πραξη.. τιποτα λιγοτερο τιποτα παραπανω... φιλικα...
Δέν μίλησα για το galaxy
EDIT: Για τώρα (iPad vs Galaxy Tab) είμαι σίγουρα υπέρ του iPad (Δέν συζητιέται αυτό) αλλα εγώ μιλάω για το iPad2 vs BlackBerry Playbook κ Motorola Xoom..
Τελευταία επεξεργασία από: Agnwristos, 03/02/2011 - 22:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες