Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Jailbreak γιατι?

• Please log in to reply
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1,111 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 16/02/2011 - 21:48

διστάζω να σκεφτώ το iphone μου χωρίς jb
και ας σκεφτούμε ποσοι ΔΕΝ θα το αγόραζαν αν ήξεραν τις ελλείψεις / αδυναμίες που θα είχε ένα non-jb τηλέφωνο

άραγε αυτοί που το έχουν non-jb ξέρουν τι χάνουν ή απλά το πήραν χωρίς να ξέρουν τί πήραν μόνο και μόνο για την καφετέρια και την γκόμενα και το τραπέζι του meeting στο γραφείο?

όταν εγώ σαν υπάλληλος σε μαγαζί τηλεφωνίας σας λέω πως οι 8 στους 10 για να μην πω οι 9 και οι 10 ζητούν να τους το ενεργοποιήσουμε στο μαγαζί γιατί

ΔΕΝ έχουν υπολογιστή και ΑΡΑ δεν έχουν και internet

άρα γιατί το παίρνεις?

το αστείο είναι όταν τους προτείνεις κανένα screen protector των 7 ευρώ τα 2 τεμάχια ή μία ακριβή θήκη των 20 ευρώ και όχι μία σιλικόνη των 8, τότε τσιγγουνεύονται, γιατί να δώσουν τα 600-700 δεν τα τσιγγουνεύτηκαν

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   cretan

cretan

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/02/2011 - 21:53

άραγε αυτοί που το έχουν non-jb ξέρουν τι χάνουν ή απλά το πήραν χωρίς να ξέρουν τί πήραν μόνο και μόνο για την καφετέρια και την γκόμενα και το τραπέζι του meeting στο γραφείο?

Σωστός! οι περισσότεροι το παίρνουν γιατί πουλάνε μούρη, ανάθεμα και αν ξέρουν πως να λάβουν τα μαιλ τους η πως να στείλουν μια φωτο με mms!

Τελευταία επεξεργασία από: cretan, 16/02/2011 - 21:55.

#18   tasos77

tasos77

iPH Contributor

• 1,111 μηνύματα

Δημοσίευση 16/02/2011 - 22:04

Σωστός! οι περισσότεροι το παίρνουν γιατί πουλάνε μούρη, ανάθεμα και αν ξέρουν πως να λάβουν τα μαιλ τους η πως να στείλουν μια φωτο με mms!

mail? mms? τί ειναι αυτό?

αχ όταν είχαμε τα 2g και μόνο με jb είχαμε από ΤΟΤΕ, αναφορά, και mms... αχ αχ!

αμ το άλλο?

που ερχεται ο άλλος... και ναι μεν είναι με w.up.... καταλαβαίνεις...δίνω μόνο 5 τον μήνα... και οκ... σου λέει και το άλλο...

τι κρίμα που δεν έχει btooth (εννοεί ανταλλαγή αρχείων)

τι κρίμα...

αχ αχ! έχεις btooth να μου στείλεις το τάδε αρχείο?

αχ .... εποχή Στάθη Ψάλτη μου θυμίζει αυτό...

ή τους κάγκουρες που πηγαίνουν στις καφετέριες και ψάχνουν ανοιχτό btooth να πειράξουν καμία γκόμενα στην καφετέρια...

ποσώς με ενδιαφέρει αν το iphone θα ανταλλάξει ή ανταλλάσει αρχεία μέσω btooth

#19   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 16/02/2011 - 22:14

αν καποιοι/ες, το πηραν για φιγουρα, μαγκια τους, με γεια τους κ χαρα τους, ποιος ο λογος της κριτικης ??
οσο για το jb, δεν εχει να κανει με το περναω "σπασμενα" ...

jb κανουμε για να απελευθερωσουμε την συσκευη μας
οχι για να αρπαζουμε πνευματικες ιδιοκτησιες προγραμματιστων
για σκεφτειτε λιγο την θεση τους, βγαζουν μια εφαρμογη οχι για πλακα, ζουν απο αυτο

#20   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 16/02/2011 - 22:40

παιδια δεν ειναι ολοι heavy users οπως καποιοι απο εμας εδω ουτε χρησιμοποιουν ολες τις δυνατοτητες που τους προσφερει αυτο, συνεπως δε χρειαζονται καν το jailbreak. τωρα γιατι το παιρνουν ειναι μια αλλη ιστορια...ολοι ξερουμε αν κ το αρνουμαστε οτι ο ελληνας εχει μια μανια με τα σηματακια...

#21   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 16/02/2011 - 23:07

το jailbreak κλοπή?

Είδες στο post μου πουθενά να γράφω πως το JB είναι κλοπή? μην λέμε ότι θέλουμε...

#22   NikolasThess

NikolasThess

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 17/02/2011 - 09:52

ολοι ξερουμε αν κ το αρνουμαστε οτι ο ελληνας εχει μια μανια με τα σηματακια...

Μονο τις bmw 316 που φορανε σηματα Μ να μετρησουμε..εχουμε καψει εγκεφαλικα κυτταρα :P

#23   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1,116 μηνύματα

Δημοσίευση 17/02/2011 - 15:18

Κύριοι υπάρχει μια μεγάλη κατηγορία χρηστών στην οποία ανήκω και εγώ στην οποία το JB είναι απαγορευμένο. Και αυτοί είναι οι εταιρικοί χρήστες

Δεν νοείται χρήστης που έχει εταιρικό exchange ρυθμισμένο, μπαίνει σε εταιρικά Web apps ή κρατάει ευαίσθητα δεδομένα στην συσκευή του να έχει JB την συσκευή του.

Το JB έχει πολλά καλά, αλλά έχει και ένα πολύ μεγάλο κενό. Παρακάμπτεί τελείως το security μοντέλο του iOs. Ετσί μπορεί μια αθώα κατά τα άλλα εφαρμογή να σου πάρει τα credentials του VPN ας πούμε και μετά άντε να εξηγήσεις στον admin πως μπήκε κάποιος από το Βιετνάμ στο Core σύστημα της εταιρίας. Το χειρότερο μάλιστα είναι ότι πολύ δύσκολα μπορείς να πάρεις χαμπάρι αυτή την υποκλοπή.

Η ασφάλεια ως θέμα είναι πολύ μεγάλο ζήτημα και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται χαλαρά.

Επίσης σχόλια του τύπου όσοι δεν το κάνουν JB το έχουν μόνο για μούρη είναι τουλάχιστον άστοχα και φανερώνουν το πολύ μεγάλο ποσοστό άγνοιας κινδύνου που υπάρχει γύρω από θέματα ασφάλειας.

Τελευταία επεξεργασία από: WoodyAllen, 17/02/2011 - 15:19.

#24   cretan

cretan

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 18/02/2011 - 18:28

Θέλεις να πεις ότι οι περισσότερες κυρίες και πιτσιρικάδες που το αγοράζουν δεν κάνουν jb για θέματα ασφαλείας; Για ρωτά τους τι σημαίνει VPN και Άμα σου απαντήσουν χωρίς το βλέμμα τις τσιπουρας είσαι τυχερός! Εσυ ανήκεις σε μια άλλη κατηγορία και είναι πολυ σεβαστό αυτο που λες για ασφάλεια, νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι εδώ μιλάμε για απλούς χρήστες!

#25   Jimmy08

Jimmy08

iPH Community Leader

• 10,257 μηνύματα
  • Twitter:@JimmyR8
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:j0kerr

Δημοσίευση 18/02/2011 - 18:37

Μονο τις bmw 316 που φορανε σηματα Μ να μετρησουμε..εχουμε καψει εγκεφαλικα κυτταρα :P

ακριβως αυτο το παραδειγμα ειχα στο μυαλο μου οταν εγραφα αυτο το σχολιο :)

#26   WoodyAllen

WoodyAllen

iPH Contributor

• 1,116 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2011 - 19:48

Θέλεις να πεις ότι οι περισσότερες κυρίες και πιτσιρικάδες που το αγοράζουν δεν κάνουν jb για θέματα ασφαλείας; Για ρωτά τους τι σημαίνει VPN και Άμα σου απαντήσουν χωρίς το βλέμμα τις τσιπουρας είσαι τυχερός! Εσυ ανήκεις σε μια άλλη κατηγορία και είναι πολυ σεβαστό αυτο που λες για ασφάλεια, νομίζω όμως ότι οι περισσότεροι εδώ μιλάμε για απλούς χρήστες!

Άρα νομίζω ότι έρχεσαι στα λόγια μου. To JB δεν είναι για όλους. Είναι για χρήστες έμπειρους με κάποιες γνώσεις και όρεξη να πειραματιστούν. Άρα για εμένα οι απλοί χρήστες πολύ καλά κάνουν και δεν κάνουν JB. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπουν σε περιπέτειες λόγω άγνοιας.

#27   hab

hab

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 23/02/2011 - 20:01

Πάντως παιδιά πραγματικά είναι άλλο τηλέφωνο με το jailbreak. Έχεις μια τέλεια συσκευή ανοιχτή χωρίς τις "αηδίες" της apple που δεν σε αφήνει ούτε ήχο μηνύματος να βάλεις...

Βέβαια συμφωνώ πως δεν είναι για όλους, σίγουρα όχι για κάποιον που δεν ξέρει (αν και τα "πράγματα" είναι πολύ εύκολα συγκριτικά) και ίσως και όχι για κάποιον που έχει πρόβλημα με την ασφάλεια. Αν και πιστεύω πως κι εκεί μπορείς να αποκλίσεις τι "φεύγει" και τι όχι...

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες