Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

αγορα iphone απο αγγλια η' αμερικη

• Please log in to reply
7 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 23/02/2011 - 16:56

καλησπερα παιδια.μπορει να με ενημρωσει καποιος κατα ποσο συμφερει???ξερω οτι 8α χρειαζεται unlock και jailbreak.απο θεμα τιμης??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:BAUHAUSCK

Δημοσίευση 23/02/2011 - 17:19

Μπορείς να το δεις α το site του apple store of uk θα γράψεις apple.com/uk πατά store και θα το δεις! Πάντως πιστεύω ότι είναι περίπου 50€ φθηνότερη εδώ στην Αγγλία αλλα δεν θυμάμαι καλά μπέσα και θα το δεις για να συγκρινεις. Πάντως όπως είπες και εσυ μετα θα πρέπει να το κανείς unlock αλλα πιστεύω ότι αν δεν χρειαζεσε να το κανείς unlock δηλαδή δεν σου χρειάζονται η λειτουργίες του jailbreak πιστεύω ότι αξίζει τον κόπο να το πάρεις Απο την ελλαδα αν δεν θέλεις το cydia... Πάντως αν θέλεις jb... Tools and crack apps και ερχεσε και Αγγλία ε τότε πάρτη Απο Αγγλία. Εξαρτάται το τι θέλεις! ;)

#3   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2011 - 17:57

απλα μου ειπε ενας γνωστος οτι υπαρχει ενας φιλος του που δουλευει σε κατι σχετικα με την apple και φερνει απο αγγλια με 300ευρω.ξερω να ξεχωριζω τις αντιγραφες και αν δλδ μου φερει ενα και δω οτι ειναι οκ να το παρω.το θεμα ειναι οτι πρεπει να μου δωσει και την αποδειξη για να ειμαι σιγουρος εγω?τι ακριβως πρεπει να προσεξω?

#4   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2011 - 21:12

Καλό είναι να δεις αν το serial number του κουτιού ειναι το ίδιο με αυτό του iphone.Αλλά και 300 ευρώ μου φαινονται πολύ λίγα να προσέξεις αν να μήν είναι καμία αντιγραφή!

#5   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 23/02/2011 - 23:10

Καλό είναι να δεις αν το serial number του κουτιού ειναι το ίδιο με αυτό του iphone.Αλλά και 300 ευρώ μου φαινονται πολύ λίγα να προσέξεις αν να μήν είναι καμία αντιγραφή!

θα πρεπει να παρω και αποδειξη???γτ λεει οτι ειναι ανοιχτα τα κουτια και τους κανει αυτος unlock???

#6   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2011 - 00:07

Αφου τα παιρνεις τοσο φθηνα τοτε να σου πω τσεκαρε αν ειναι αυθεντικο iPhone 4 και λογικα για να παρεις αποδειξη δεν νομίζω διοτι θα πρεπει να τα αγορασεις με την official τιμή του. Απλα να δεις αν είναι το αυθεντικο και απο εκει και πέρα πάρε το αν είναι, αφού ούτος συ άλλος είναι πάρα πολύ καλή τιμή. ;)

#7   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2011 - 16:01

Αφου τα παιρνεις τοσο φθηνα τοτε να σου πω τσεκαρε αν ειναι αυθεντικο iPhone 4 και λογικα για να παρεις αποδειξη δεν νομίζω διοτι θα πρεπει να τα αγορασεις με την official τιμή του. Απλα να δεις αν είναι το αυθεντικο και απο εκει και πέρα πάρε το αν είναι, αφού ούτος συ άλλος είναι πάρα πολύ καλή τιμή. ;)

υπαρχει κινδυνος να βρεθω πλεγμενος μετα?πχ να ειναι κλεμενο?

#8   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2011 - 20:59

υπαρχει κινδυνος να βρεθω πλεγμενος μετα?πχ να ειναι κλεμενο?

Αν είναι κλεμένα θα πρέπει να τα δείς και μετα να καταλάβεις, δεν ξέρω πάντως ε πόσα κλεμένα να έχει και αυτός! χαχαχαχα :P
Δεν νομίζω εγώ θα τα έβλεπα και αναλόγος θα έκρινα πάντως αν σου φαίνονται περίεργοι ε τότε μακρια! ;)

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες