Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Συγχρονισμό 2 iPhone με διαφορετικα account σε ένα υπολογιστη γινεται?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   unique

unique

iPH newbie

• 26 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 24/02/2011 - 00:18

Συγχρονισμό 2 iPhone(δικο μου και της συζυγου), JB και τα δυο, με διαφορετικα account(email), σε ένα υπολογιστη, γινεται?
εαν ναι πως?

Θελω να ξεκαθαρισω οτι εχω τις επαφες του ενος στο outlook και του αλλου στο google
τα apps σωσμενα στον υπολογιστη.

Θελω να λειτουργησω τα 2 iphone, ανεξαρτητα το ενα απο το αλλο και να μπορω να προσθετω-αφαιρω apps απο το ιδιο itunes

Τελευταία επεξεργασία από: unique, 24/02/2011 - 00:19

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 24/02/2011 - 00:21

Άνοιξε ένα ακόμη χρηστη στον υπολογιστή σου τότε και ο καθένας θα έχει το δικό του itunes και θα είσαι πρώτος ... ;)

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#3   unique

unique

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2011 - 00:33

thk u
αλλα δεν θελω δευτερο χρηστη στο PC
αλλος τροπος?

Τελευταία επεξεργασία από: unique, 24/02/2011 - 00:34

#4   timos26

timos26

iPH Enthousiast

• 462 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2011 - 12:38

Εγω πάντως με δεύτερο χρήστη στο Mac βρήκα την υγεία μου. Ούτε μπερδεματα ούτε τίποτα. Στο συνιστώ Φίλε μου.

#5   unique

unique

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 24/02/2011 - 19:29

βρε συ, αφου ειπαμε δεν θελω δευτερο χρηστη στο PC

Τελευταία επεξεργασία από: unique, 24/02/2011 - 19:36

#6   nmout

nmout

Advanced Member

• 1.205 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 04:07

δοσε άλλο όνομα σε κάθε iPhone και να έχουν και άλλο email login στην apple

#7   cretan

cretan

iPH Member

• 317 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/02/2011 - 08:36

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν τα κινητά έχουν διαφορετικό όνομα ( αλλα και το ίδιο ακόμα νομιζω) θα γίνεται συγχρονισμός ξεχωριστά για το καθένα. Απλά θα Πρέπει να επιλεξεις τι θα συγχρονιζει με τον κάθε account. Έτσι το έχω κάνει και εγω με την σύζηγο!

#8   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 10:21

Εγω πάντως με δεύτερο χρήστη στο Mac βρήκα την υγεία μου. Ούτε μπερδεματα ούτε τίποτα. Στο συνιστώ Φίλε μου.

δευτερο χρηστη στο μακ μπορεις να μου πεις πως εβαλες?...ο Cretan εχει δικαιο νομιζω και ο nmout αφου θα εχεις διαφορετικα account δεν θα εχεις προβλημα(εγω στο υπολογιστη μου συγχρονιζω το iphone το δικο μου και του πατερα μου με διαφορετικο account και χειριζομαστε τις εφαρμογες απο το δικο μου account)

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 25/02/2011 - 10:22

#9   timos26

timos26

iPH Enthousiast

• 462 μηνύματα

Δημοσίευση 25/02/2011 - 12:01

δευτερο χρηστη στο μακ μπορεις να μου πεις πως εβαλες?...ο Cretan εχει δικαιο νομιζω και ο nmout αφου θα εχεις διαφορετικα account δεν θα εχεις προβλημα(εγω στο υπολογιστη μου συγχρονιζω το iphone το δικο μου και του πατερα μου με διαφορετικο account και χειριζομαστε τις εφαρμογες απο το δικο μου account)

Τι εννοείς πως έβαλα;
Δημιουργησα έναν ακόμα λογαριασμό καο κάνω logout απο τον έναν και login στον άλλο.

#10   unique

unique

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 17:36

Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν τα κινητά έχουν διαφορετικό όνομα ( αλλα και το ίδιο ακόμα νομιζω) θα γίνεται συγχρονισμός ξεχωριστά για το καθένα. Απλά θα Πρέπει να επιλεξεις τι θα συγχρονιζει με τον κάθε account. Έτσι το έχω κάνει και εγω με την σύζηγο!

Στο info επέλεξα σε κάθε συσκευή με ποιο προγραμμα θέλω να συγχρονιζει τις επαφές.....ΑΛΛΑ οταν παω να βαλω το δευτερο iPhone πρεπει να σταματησω τον συχρονισμο, να αλαξω χειροκινητα το προγραμμα με το οποιο συχρονιζει και μετα να κανω συχρονισμο γιατι αλλιως θα μου τα μπερδεψει. :(

Καμια ΙΔΕΑ???

#11   KostasRodos29

KostasRodos29

iPH Intergalactic Leader

• 19.675 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 28/02/2011 - 17:40

ποστ ν2 σου την ειπα φιλαρακι αλλα δεν σου αρεσει.... : (

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!

#12   cretan

cretan

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 28/02/2011 - 21:19

Στο info επέλεξα σε κάθε συσκευή με ποιο προγραμμα θέλω να συγχρονιζει τις επαφές.....ΑΛΛΑ οταν παω να βαλω το δευτερο iPhone πρεπει να σταματησω τον συχρονισμο, να αλαξω χειροκινητα το προγραμμα με το οποιο συχρονιζει και μετα να κανω συχρονισμο γιατι αλλιως θα μου τα μπερδεψει. :(

Καμια ΙΔΕΑ???

Δεν σε κατάλαβα τι εννοείς ότι πρεπει να αλλάξεις το πρόγραμμα; Ποιο πρόγραμμα εννοείς; Καλό είναι να έπιλεξεις να μην κάνει συγχρονισμο αυτόματα. Συγχρονιζεις το πρώτο τηλ μετά μόλις τελειώσει βάζεις και το δεύτερο και συγχρονίζεις. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν τα καταφέρνεις, εγώ το κάνω μήνες τώρα!

#13   unique

unique

iPH newbie

• 26 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2011 - 13:45

Δεν σε κατάλαβα τι εννοείς ότι πρεπει να αλλάξεις το πρόγραμμα; Ποιο πρόγραμμα εννοείς; Καλό είναι να έπιλεξεις να μην κάνει συγχρονισμο αυτόματα. Συγχρονιζεις το πρώτο τηλ μετά μόλις τελειώσει βάζεις και το δεύτερο και συγχρονίζεις. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί δεν τα καταφέρνεις, εγώ το κάνω μήνες τώρα!

Εννοω : ενονω το δικο μου, αρχιζει και κανει συχρονισμο(τις επαφες με το outlook) τελειωνει, ολα καλα.
Ενονω το δευτερο iPhone, αρχιζει να κανει συχρονισμο, αλλα στο info ΔΕΝ αλλαζει προγραμμα συχρονισμου επαφων, παραμενει outlook, ΔΕΝ γυρναει στο google contacs, οποτε για να μην μπαιρδευτουν οι επαφες πρεπει να σταματησω τον συχρονισμο, να αλλαξω το προγραμμα συχρονισμου επαφων απο outlook σε google contacs και μετα να πατησω να κανει συχρονισμο

Τελευταία επεξεργασία από: unique, 01/03/2011 - 13:47

#14   cretan

cretan

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2011 - 15:42

Εννοω : ενονω το δικο μου, αρχιζει και κανει συχρονισμο(τις επαφες με το outlook) τελειωνει, ολα καλα.
Ενονω το δευτερο iPhone, αρχιζει να κανει συχρονισμο, αλλα στο info ΔΕΝ αλλαζει προγραμμα συχρονισμου επαφων, παραμενει outlook, ΔΕΝ γυρναει στο google contacs, οποτε για να μην μπαιρδευτουν οι επαφες πρεπει να σταματησω τον συχρονισμο, να αλλαξω το προγραμμα συχρονισμου επαφων απο outlook σε google contacs και μετα να πατησω να κανει συχρονισμο

Τι να πω, Εγώ χρησιμοποιω Mac έχω δημιουργήσει 2 διαφορετικές ομάδες επαφών -μια για τον καθένα μας- και απλά συγχρονιζω κάθε ομάδα στο κινητο που αντιστοιχεί. Δεν έχω δοκιμάσει με διαφορετικό πρόγραμμα

#15   cretan

cretan

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 01/03/2011 - 15:50

Δοκίμασε να απο- επιλεξεις την επιλογή αυτόματου συγχρονισμού έτσι ώστε όταν συνδέεις το κινητο να αλλάζεις το πρόγραμμα που Θέλεις και μετα να συγχρονίζεις!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες