Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 1 ψήφοι

Ανησυχητικό πρόβλημα με τη μπαταρία;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 23/07/2009 - 02:08

το mquickdo τι το θελες αυτο σε εφαγε εμενα το κινητο μαζι με αυτο και sb settings σερνοτα για αυτο εμεινε μονο το Sb

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   vprasinos

vprasinos

iPH newbie

• 9 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/07/2009 - 13:46

Ότι δουλεύει για τον καθένα. Εμένα δεν σέρνεται τόσο... Έχει να κάνει και τι άλλο τρέχει μαζί. Τώρα το δουλεύω μόνο με αυτά τα 4 mobile substrate addons οπότε δεν είναι τραγική η κατάσταση.

Η μεγάλη αλλαγή γίνεται με την αφαίρεση του winterboard. Αν το βγάλω, ξαφνικά το iphone αποκτά τουλάχιστον 10-20 frames/sec παραπάνω, όταν σκρολάρω τις οθόνες με τα apps!

Και για την μπαταρία μου:
Με lockcalendar, sbssettings, mquickdo, supreme preferences (την beta 7) και winterboard και με χρήση κλήσεων μόνο, η μπαταρία μου κράτησε μετά από πλήρη φόρτιση 4 μέρες!!

#18   osfp777

osfp777

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 17:09

εγω παιδια ειχα το ιδιο πρπβλημα με την μπαταρια και την υπερθερμανση με το που εβαλα την 3,0 πηγα πισω το κινητο και με το που τουσ ειπα πτι εβαλα την 3,0 μου εδωσαω αλλο καινουργιο.βεβαια το πρωτο κινητο το ειχα παρει το σαββατο και με καλυπτε η εγγυηση των 7 ημερων αλλα δεν το εψαξαν καθολου το κινητο σαν να το ειχαν ξαναδει το φαινομενο....βεβαια την ξαναεβαλα παλι την 3,0 για να εχω τα ελληνικα και μεχρι στιγησ ειναι οκ.

#19   ste

ste

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 17:22

Ρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι σχετικά με την κατανάλωση της μπαταρίας...
Τελευταία είδα μια αύξηση της κατανάλωσης χωρίς να του κάνω κάποια χρήση δηλ είναι κλειδωμένο(Sleep mode) και η μπαταρία πέφτει!Αυτό ξεκίνησε 1-2 μέρες τώρα!
Τα τελευταία προγράμματα που πρόσθεσα από ότι θυμάμαι είναι :
1) 1 παιχνίδι(nfsu)
2) SkyGazer & SkyVoyager
3) iStorage
4) Sygic

Για τα 1 και 2 δε νομίζω .Έχω την εντύπωση ότι είναι το Sygic που κάνει τη ζημιά αλλά χωρίς να το χρησιμοποιήσω?
Μήπως ξέρετε αν κάποιο/α από αυτά καταναλώνει πιο πολύ μπαταρία?Μήπως το 3 τρέχει συνέχεια "από πίσω"?

#20   osfp777

osfp777

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 20:22

εβαλες και εσυ την 3,0;;;πες το μου να μην ειμαι μονο εγω που ξεκινησε το προβλημα μου απο τοτε που την εβαλα.

#21   ste

ste

iPH User

• 142 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:10

Όχι φίλε μου θα σε απογοητεύσω! :(
Την 3.0 την έχω βάλει από τότε που βγήκε!Απλά αυτές τις δυο μέρες μου έκανε κάτι κουλά αλλά από ότι φαίνεται ξαναστρώνει.....μάλλον!! ::)

#22   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 00:37

τα εχουμε πει 100000000000 φορες η 3.0 εχει προβλημα αναμενουμε τη 3.1 να φτιαξει η μπαταρια και κατι αλλα μικροπραγματα

και εμενα κραταει 3ωρες χρηση και 4ς μερες αναμονη με wintedborad,sb settings,cydelete , κλπ

Τελευταία επεξεργασία από: oneiroparmenos, 24/07/2009 - 00:37

#23   Tillter

Tillter

iPH Contributor

• 1.271 μηνύματα
  • Twitter:@Till773
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:Kajuku

Δημοσίευση 24/07/2009 - 03:49

Να σας ρωτήσω, αυτά τα προβλήματα που έχετε με την μπαταρία, όλοι εσείς που τα έχετε, τα έχετε με jailbreak ή άνευ? Επειδή όταν θα πάρω με το καλό το 3gs δεν σκοπεύω μάλλον να του κάνω jailbreak, να ξέρω, αμα με το σπάσιμο παίζουν τέτοια προβλήματα, τότε ένας λόγος παραπάνω να μην το κάνω...

#24   osfp777

osfp777

iPH newbie

• 56 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 19:08

εμενα μια χαρα ειναι μεχρι στιγμης...αν και δυαλισα ενα...και μου το αντικατεστησαν...

#25   vprasinos

vprasinos

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 21:10

Ρε παιδιά γιατί δεν κάνετε αυτό το απλό τρικ να δείτε αν φταίει κάποιο πρόγραμμα που εγκαταστήσατε?

Πάτε στα Settings->General->Usage

Δείτε αν ο χρόνος του Usage είναι ίδιος με του Standby. Αν ναι τότε έχετε πρόβλημα με εφαρμογή που δεν αφήνει το τηλ να πάει standby!
Βρείτε ποιά είναι με τον τρόπο που περιγράφω στο παραπάνω post (απο sbsettings) και βγάλτε τη! Απλά πράματα!

:excl: Σημ.: Πρέπει να γίνει αυτό μετά απο full φόρτιση με το φορτιστή πρίζας ΟΧΙ με usb

Ste: Πιθανότατα ο λόγος δεν είναι κανένα απ τα προγράμματα που αναφέρεις, είναι ότι έχεις ξεχάσει το location services ανοιχτό. Είναι θάνατος για μπαταρία! Άνοιξέ το πριν το Sygic και κλείστο πάλι μετα.

#26   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα

Δημοσίευση 24/07/2009 - 21:48

αχα συμφωνω απολυτα ψαχτε το λιγο με το sb settings και κλειστε ολα τα widget σαν το location wife 3g edge κλπ

#27   soulmf

soulmf

iPH newbie

• 7 μηνύματα

Δημοσίευση 25/07/2009 - 09:44

Εδώ και μια βδομάδα έπρεπε να φορτίζω το τηλέφωνο 3 φορές την ημέρα για να μη με κρεμάσει απο μπαταρία και περίμενα και 'γω με τη σειρά το update (3.1) μπας και απαλλαγούμε απο το μπελά...Μόλις χτές με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα πως απενεργοποιώντας το insomnia η μπαταρία αποφορτίζεται σχεδόν με τον ίδιο ρυθμό που έκανε όταν φορούσα το 2.2.1! Δείτε λίγο, ίσως βοηθήσει κάποιους.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες