Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * - - 1 ψήφοι

Ανησυχητικό πρόβλημα με τη μπαταρία;

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
26 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 09/07/2009 - 21:14

Στα καλα καθουμενα ενω ηταν full η μπαταρια στο iphone 3g μετα απο λιγες ωρες το πιανω και ΖΕΜΑΤΑΕΙ :o και η μπαταρια στα τελευταια της! Του εχω περασει την OS 3 και set as new device μετα αφου ειχα αντιμετωπισει και εγω τα γνωστα περιεργα με την μπαταρια. Τωρα τι φταιει? >:( Μηπως η OS 3 ειναι οντως ελλατωματικη η παιζει και ρολο που το κλεινω σπανια το κινητο η ποτε??

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 09/07/2009 - 21:47

Εγω απο την αλλη εχω κανει και jailbreak. Δεν μετανιωνω που εβαλα την 3 απλα ευχομαι αυτα με μια μελοντικη αναβαθμιση να φτιαξουν....

Τελευταία επεξεργασία από: IPH, 10/07/2009 - 09:16

#3   tz_aris

tz_aris

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 09/07/2009 - 22:07

Σορρυ για τα greeklish απλά ειναι θέμα βιασύνης και δεν το σκέφτηκα επειδή με απασχολεί πολύ το συγκεκριμενο προβλημα....

Γιατι όμως το εχουμε εμεις οι 2 μονο αυτο το πρόβλημα?

Τελευταία επεξεργασία από: tz_aris, 09/07/2009 - 22:08

#4   tz_aris

tz_aris

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 09/07/2009 - 22:16

Ο χρήστης Galleti έγραψε σε νεο topic αυτό:

Posted 07 July 2009 - 11:11 AM
παιδιά θα ήθελα τη βοήθεια σας για ένα μεγάλο πρόβλημα που έχω στο iphone μετά από αναβαθιμση στο os 3! το κινητό μου υπερθερμαίνεται χωρίς καν να το έχω ανοικτό k τελειώνει απίστευτα γρήγορα η μπαταρία!ακόμα k όταν το βάζω στη φόρτιση αυτό πάντα καίει! αντιμετωπίζει κανεις άλλο αυτό το πρόβλημα?έχω βαρεθεί να το φορτίζω k να το βρίσκω κλειστό μετά από ώρες χωρίς καν να το ανοίγω! έριξα μια ματια εδώ αλλα δεν βρήκα κάτι παρόμοιο για τη μπαταρία!:( να σας πω ότι έχω κλειστά το bluetooth το 3g k το wi-fi!

Και το iPhoneHellas του έκλεισε το topic με παραπομπή στην καλή συντήρηση της μπαταρίας. Δηλαδή για τόσο χαηλής νουμοσύνης μας έχουν που αμέσως κάνουμε εμείσ κακή χρήση και συνέβη αυτο? Μέχρι προχθές γιατί δεν συνεβαινε ας πούμε!

Παρακαλώ πολύ κάποιος από τους αρμόδιους αν ξέρει να μου πει έναν τρο΄πο να κάνω downgrade.... Έχο βάλει 3 φορές την 3 και όλο το ίδιο πρόβλημα με την μπαταρία και που όταν να παίρνω τηέφωνο μου σκάνε μηνύματα ότι με έπαιρνε ένα κάρο κόσμος....

#5   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 09/07/2009 - 22:28

Γιατι όμως το εχουμε εμεις οι 2 μονο αυτο το πρόβλημα?

Δεν νομιζω οτι το εχουμε μονο εμεις σιγουρα το χουν και αλλοι.

#6   Alk1S

Alk1S

iPH Enthousiast

• 1.098 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Alk1S

Δημοσίευση 09/07/2009 - 22:34

Υπάρχει μέσα στο φόρουμ ένας προτεινόμενος τρόπος για downgrade από την 3.0 στην 2.2.1...Αν κάνεις αναζήτηση πιστεύω θα το βρεις...

#7   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 10/07/2009 - 00:32

η μπορεις απλα να κατεβασεις τη 2.2.1 και με shift +restore απο το itunes να κανεις downgrade κατα καποιο τροπο

#8   tz_aris

tz_aris

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 08:25

'Εχω δοκιμάσει και σε vista και σε xp με shift + restore αλλά ενώ ξεκινάει και κάνει unpack το software μετά που ξεκινά το install μου βγάζει error και σταματά. Το κάνω με τον τρόπο που περιγράφει κάποιος (DFU mode κ.λ.π.) για να βγάλεις την Beta 3 και να πας πίσω αλλά δεν..... έχω δοκιμάσει επίσης σε παλιότερη έκδοση itunes και εκέι δεν αναγνωρίζει καν το iphone εχεις μέσα την 3.

#9   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 09:37

Εμενα μου γινετε τον τελευτεο καιρο κατι αλλο τρελο ενω το εχω στον φορτιστη αντη να γεμιζει πεφτει ποιο αργα η μπαταρια!!!! Το εβαλα και στο pc παλι τα ιδια!!! Το βραδυ το γυρισα σε σαφ μοντε και το πρωι μου ηταν η μπαταρια στα 95% φαντασου δεν ειχε γεμισει ολο το βραδυ!!!!

Κατα την γνωμη μου πιστευω πως φτεει οτι εχει πολα το iphone μεσα και σπαταλα πολυ μπαταρια για να τα κραταει ον!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Geo Kodak, 10/07/2009 - 09:38

#10   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.219 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 10/07/2009 - 09:51

Καλημέρα παιδιά.Να παραθέσω κι εγώ την ιστορία μου.Εγώ έκανα το upgrade στο OS3 και όλα καλά. Μια μέρα λοιπόν πέρασα συγκεκριμένα την εφαρμογή beejive και το σύμπαν τρελάθηκε...Το κινητό όπως προ είπαν και άλλοι χρήστες αργούσε να φορτίσει, έκαιγε και τελείωνε αμέσως η μπαταρία. Παρατήρησα ότι με το πέρασμα της εφαρμογής ότι χωρίς να ενεργοποιήσω τα Push είχαν γίνει όλα στο ΟΝ όπως και το 3G και fetch data..Λοιπόν, έβγαλα την εφαρμογή τα έβαλα πάλι όλα στο off και το κινητό επανήλθε στα φυσιολογικά του. Δεν ξέρω αν τα στοιχεία που δίνω μπορεί να βοηθήσουν αλλά στην δική μου περίπτωση βοήθησαν.Καλημέρες...
Once You Go Mac You Never Go Back

#11   Geo Kodak

Geo Kodak

iPH User

• 156 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 13:23

Το beejive φταιει η τα Notifications????

#12   .Username.

.Username.

iPH Member

• 340 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2009 - 15:11

Υποθετω Notifications....... :rolleyes:

Εμενα παλι η μπαταρια κρατα πολυ περισσοτερο στο OS 3.0 απο το 2.2.1 ....Μονο που το κινητο ζεματαει πολλες φορες!!

Τελευταία επεξεργασία από: .Username., 10/07/2009 - 15:12

#13   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 10/07/2009 - 15:33

Notifications Αν και το beejive οπως και το +IM σπαταλανε πολυ μπαταρια οταν γινεται χρηση τους

#14   strawb

strawb

Advanced Member

• 633 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:MacBook Pro

Δημοσίευση 22/07/2009 - 20:10

Μπά το λογισμικό φταίει.
Λένε ότι σύντομα θα έχουμε απο την μαμά εταιρεία την νέα έκδοση ,3.1 που θα λύνει τέτοια προβλήματα καθώς και προβλήματα διάρκειας της μπαταρίας.

#15   vprasinos

vprasinos

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 23/07/2009 - 00:15

Μπά το λογισμικό φταίει.
Λένε ότι σύντομα θα έχουμε απο την μαμά εταιρεία την νέα έκδοση ,3.1 που θα λύνει τέτοια προβλήματα καθώς και προβλήματα διάρκειας της μπαταρίας.

Η δικιά μου εμπειρία με το iphone είναι ότι αν κάνεις σωστά restore σε v3.0 και μετά "setup as new iphone" τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την φόρτιση και αποφόρτιση της μπαταρίας.

Και το λόγου το αληθές:
-Αμέσως μετά από restore και "setup as new iphone" και μετά απο jailbreak βέβαια με καμία άλλη εφαρμογή περασμένη το τηλέφωνο έκανε 3 μέρες να τελειώσει η μπαταρία (μόνο με κλήσεις και καμιά ώρα wifi συνολικά.
-Μετά από αρκετές εφαρμογές όπως: lock calendar, sbssettings, mquickdo, supreme preferences (την beta 7) και βέβαια winterboard, η μπαταρία κρατάει με κλήσεις και wifi καμμια ώρα συνολικά, 21/2 μέρες!!
-Μετά από την εφαρμογή ibirthdays v2.0 ξαφνικά το τηλέφωνο άρχισε να ζεματάει στο standby και με σβηστή οθόνη! Η μπαταρία μετά από full φόρτιση κρατούσε 7-8 ώρες..

Συμπέρασμα:
1. Μετά από restore και setup as new iphone, κάντε jailbreak και κάντε και μια full φόρτιση ΜΟΝΟ από πρίζα (όχι usb).
2. Αν το τηλέφωνο κρατήσει με normal χρήση (τηλέφωνα και λίγο wifi) 2-3 μέρες έχετε κάνει σωστά την παραπάνω διαδικασία και δεν φταίει η v3.0.
3. Αν πάλι καίει πριν καλά καλά περάσετε τίποτα τότε φταίει μάλλον η μπαταρία του iphone και θέλει service
4. Περάστε ΜΙΑ ΜΙΑ τις εφαρμογές που θέλετε και συχνά πυκνά κοιτάτε στα settings->general το usage. Αν δείχνει το ίδιο standby και usage τότε κάποιος deamon κάποιας ωραίας crackαρισμένης εφαρμογής δεν αφήνει το τηλέφωνο να πάει σε standby και άρα θα έχετε συνεχώς μπαταρία που θα καίει συνέχεια (χωρίς να φορτίζει) και αποφόρτιση σε ντε τε.

Η διαδικασία του βήματος 4 είναι απλή αλλά λίγο χρονοβόρα. Εγώ με αυτό τον τρόπο κατόρθωσα να βρώ απενεργοποιώντας ένα ένα τα deamons του mobilesubstrate (πατώντας more στα sbssettings) πιό deamon ήταν υπέθυνο που δεν άφηνε το τηλ να πάει σε standby mode. Και μετά εννοείται ότι βγάζεις την εφαρμογή και αντε γεια...

Ελπίζω να βοήθησα όσους χρησιμοποιούν το iphone για να σιδερώνουν ρούχα με την πλευρά της μπαταρίας... :blink:

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες