Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Hacker + iPhone = Έλεγχος του βίντεο στις οθόνες της Times Square!

• Please log in to reply
40 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   valerio

valerio

iPH newbie

• 12 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 14/03/2011 - 16:42

Παιδιά νομίζω ότι εκμεταλεύεται την ενδιάμεση συχνότητα. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ισχύ από το iPhone για να το πετύχει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   alexstag

alexstag

iPH newbie

• 20 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 14/03/2011 - 16:48

Μελετόντας το βιντεο, ψάχνω να βρώ κάποιο σημάδι, κάποιο λάθος.... Αλλά όλα είναι τέλεια... Ο φωτισμός πάνω του από την οθόνη αλλάζει μαζί με την αλλαγή του βίντεο.... Η αντανάκλαση στις οθόνες παραμένει η ίδια και μετά την αλαγή.... Στην τεέυταία σκηνή το μπαλόνι φωτίζεται όταν παρεμβάλεται του βίντεο..... Όλα φένονται απολύτως φισιολογικά.... Δεν ξέρω ο καιρός θα μας δίξει..... Το μόνο που έχω παρατηρήσειελιναι οτι στο τελευταίο πλάνο το βίντεο δεν καλύπτει όλη την οθόνη... Αλλά αφήνει τον καιρό του cnn από κάτω... Είναι στην ίδια οθόνη.... Αν παρεμβαλόταν του σήματος θα έπρεπε να καλύψει όλη την οθόνη... Δεν στέκει.... Πάντως όπως είπα και πριν... Κάτι μου βρωμάει... Θα μπορόυσε ο τύπος να δίξει ένα demo από το σπίτι του δίχνοντας ότι δουλέυει αυτή η τεχνολογία... Δεν χρειαζόταν να κατέβει στην Times Square... Anyway... ούτε που τον ξέρουμε τν τύπο....Θα δίξει....

#18   Ngobreak

Ngobreak

iPH Enthousiast

• 540 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:Ngobreak

Δημοσίευση 14/03/2011 - 17:23

το θελω παρα πολυ!!!!

#19   Elusive_Cure

Elusive_Cure

iPH newbie

• 7 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 14/03/2011 - 17:48

Δεν παιζει αυτο. Ειναι αδυνατο απο τη στιγμη που το video repeater που λεει στην περιγραφη δεν εχει φυσικη προσβαση στην οθονη η σε καποια απο τις θυρες της, που οπως φαινεται στο video δεν εχει.

Εκτος και αν οτι προβαλλεται στις οθονες προερχεται μεσω αναλογικης μεταδοσης (RF - οπως η tv) και κανει hijack (ταπωνει δηλαδη) τη συχνοτητα. Οπως γινεται και σημερα οταν συμπιπτουν συχνοτητες στην tv η το ραδιοφωνο. Αλλα και ετσι να γινοταν, χρεαζεσαι ισχυ για να μεταδοσεις τοσο καλης ποιοτητας σημα. Τι να σου κανει το αυτοσχεδιο πλακετακι...

Γι'αυτο και μονο ψηφιζω fake.

Τελευταία επεξεργασία από: Elusive_Cure, 14/03/2011 - 17:53.

#20   picasosss

picasosss

iPH Member

• 207 μηνύματα
  • GameCenter:PICASOSSS

Δημοσίευση 14/03/2011 - 18:41

και ομως παιζει παρα πολυ καλα για να ειναι fake στις οθωνες παντοσ στανταρ ειναι αυτος προσεχτε τισ γιαλαδες ειναι ολες απο πανω και το πιο ακραιο το μπαλονι οταν τον δειχνη φωτιζεται απο την οθωνη. αρα η πληρωσε χοντρα λεφτα για να τον δειξη η οθωνη η ειναι πολυ μαγκας.

ψηφιζω 50% αληθινο

#21   chrispaok97

chrispaok97

iPH Member

• 298 μηνύματα
  • GameCenter:chrispaok97

Δημοσίευση 14/03/2011 - 19:07

Υπεροχο... Περιμενω να βγει κανενα καινουργιο tweak που να μπορει να καταφερει οτι το τσιπακι αυτο

#22   Tekton

Tekton

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 14/03/2011 - 19:10

Ρε παιδία όλα καλά όλα ανθηρά, ας υποθέσουμε ότι ο τύπος έχει καταφέρει να παρεμβάλει το σήμα του με τον Α ή Β τρόπο σε κάθε οθόνη που θέλει ( αν και δεν νομίζω ) , Εγώ θα κάνω μια απλή ερώτηση και περιμένω τις απαντήσεις σας…. Από ποτέ το ιphone έχει video out από το headphone jack??? Αν ο φίλος μας είχε συνδεμένο το μαραφέτι του στο 30 pin connector ίσως και να το πίστευα

#23   108

108

iPH Contributor

• 1,260 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2011 - 19:48

Ρε παιδία όλα καλά όλα ανθηρά, ας υποθέσουμε ότι ο τύπος έχει καταφέρει να παρεμβάλει το σήμα του με τον Α ή Β τρόπο σε κάθε οθόνη που θέλει ( αν και δεν νομίζω ) , Εγώ θα κάνω μια απλή ερώτηση και περιμένω τις απαντήσεις σας…. Από ποτέ το ιphone έχει video out από το headphone jack??? Αν ο φίλος μας είχε συνδεμένο το μαραφέτι του στο 30 pin connector ίσως και να το πίστευα

δεν εχει να κάνει με video out
απλά το μαραφέτι αυτό αλλάζει την συχνότητα που εκπέμπει και την στέλνει στην άλλη συσκευή σε συγκεκριμένη εμβέλεια.
όπως τα κινητά αν τα πας κοντά σε τηλεοράσεις ακούς παράσιτα.
βέβαια αυτό που έκανε δεν ξέρω αν συμβαίνει, αλλά αν ισχύει τότε μέσω συχνοτήτων γίνεται.

#24   valerio

valerio

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2011 - 19:53

Είναι εφικτό αν εκμεταλεύεταο την ενδιάμεση συχνότητα (Intermediate Frequency). Στις αναλογικές εκπομπές το σήμα βίντεο διαμορφώνει πρώτα μια ενδιάμεση συχνότητα που είναι κοινή για όλα τα κανάλια. Στο δέκτη από τη φέρουσα συχνότητα εκπομπής αποδιαμορφώνεται πρώτα η ενδιάμεση συχνότητα και μετά από αυτήν το σήμα βίντεο. Εκπέμποντας το σήμα βίντεο διαμορφωμένο στην ενδιάμεση συχνότητα σε κοντινή απόσταση από το δέκτη μπορείς να παρεμβάλλεις το δικό σου σήμα βίντεο ανεξάρτητα από ποιό κανάλι έχουν συντονίσει στην τηλεόραση.

Επίσης το iPod έχει έξοδο βίντεο στο jack για το iPhone δεν ξέρω αλλά θα δοκιμάσω απόψε μια και έχω το καλώδιο.

#25   108

108

iPH Contributor

• 1,260 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2011 - 19:57

με τις συχνότητες μπορεί να γίνει
αλλά από την υποδοχή των ακουστικών είναι απίθανο να γίνετε αυτό.
μόνο με τροφοδοτικό μπορούσε να γίνει.

επίσης δεν έδειξε καθόλου την 2ρη συσκευή...

#26   Tekton

Tekton

iPH newbie

• 10 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 14/03/2011 - 21:01

Εντάξει, ας υποθέσουμε ότι είναι έτσι τα πράγματα. Στην δεύτερη επίδειξη παρεμβάλει σε ένα σύστημα αποτελούμενο από 4 οθόνες. To split σε πολλαπλές οθόνες είναι πιθανόν από software, δηλαδή έχεις ένα input το περνάς από ένα soft και σου βγάζει 4 , 8 , 16 virtual οθόνες. Αν ο φίλος μας παρέμβαλε στο σύστημα με τις 4 οθόνες τότε και οι 4 οθόνες θα έπρεπε να δείχνουν την ιδία εικόνα

#27   valerio

valerio

iPH newbie

• 12 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2011 - 21:31

με τις συχνότητες μπορεί να γίνει
αλλά από την υποδοχή των ακουστικών είναι απίθανο να γίνετε αυτό.
μόνο με τροφοδοτικό μπορούσε να γίνει.

επίσης δεν έδειξε καθόλου την 2ρη συσκευή...

Οκ, δοκίμασα το iPod AV Cable στο iPhone 4 και δεν βγάζει εικόνα. Βρήκα και επιβεβαίωσα και από το Site της Apple ότι το συγκεκριμένο καλώδιο ΔΕΝ παίζει. Άρα, το video out γίνεται μόνο από
το 30pin dock connector. Οπότε εκ των πραγμάτων είναι μούφα το video.

http://support.apple.com/kb/ht1454

Πάντως αν ήταν εφικτό να έχει video από την έξοδο του mini jack θα ήταν εφικτό τεχνικά.

#28   mplecafe

mplecafe

iPH Member

• 232 μηνύματα
  • Twitter:@akismplecafe
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:mplecafe

Δημοσίευση 14/03/2011 - 21:33

ειναι τρελοσσσσσ

#29   macgalileo

macgalileo

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2011 - 22:01

γίατί είναι fake

όπως θα προσέξεται με προσοχή στην αρχή που κάνει την εγγραφή τυο βίντεο, θα δείτε πως ο τύπος κουνάει αρκετά το iphone αλλά ο τύπος μέσα στη συσκευή μένει σταθερός, που σημαίνει ότι απλά κάνει προβολή βίντεο και όχι εγγραφή,
τώρα αφού η αρχή είναι fake δεν υπάρχει λόγως να βρούμε το τρόπο που μπαίνει στις οθόνες...

ο τύπος είναι μάγος και όχι hacker,

για μαγικό αρκετά καλό

μπράβο του

#30   TheTruth

TheTruth

iPH User

• 105 μηνύματα

Δημοσίευση 14/03/2011 - 22:37

γίατί είναι fake

όπως θα προσέξεται με προσοχή στην αρχή που κάνει την εγγραφή τυο βίντεο, θα δείτε πως ο τύπος κουνάει αρκετά το iphone αλλά ο τύπος μέσα στη συσκευή μένει σταθερός, που σημαίνει ότι απλά κάνει προβολή βίντεο και όχι εγγραφή,
τώρα αφού η αρχή είναι fake δεν υπάρχει λόγως να βρούμε το τρόπο που μπαίνει στις οθόνες...

ο τύπος είναι μάγος και όχι hacker,

για μαγικό αρκετά καλό

μπράβο του

??? ντοινκ ???

και ο κοσμος που περνάει απο πισω του που ειναι ο ιδιος και στη ληψη βιντεο και στην συσκευη?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες