προβλημα με hot spot
Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:38
μολισ το ενεργοποιησα εξαφανιστηκε απο τισ ρυθμισεισ και δεν σημειωσα τον κωδικο που εδινε.
ξερει κανεισ πωσ μπορουμε να το επαναφερουμε στισ ρυθμισεισ γιατι το ειονιδιο εχει εξαφανιστει τελειωσ ?
Ad
Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:40
Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:41
Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:47
Δημοσίευση 19/03/2011 - 16:51
Φιλε και εγω το 4αρι εχω και δεν μου βγαζει τιποτα για hotspot...μονο οταν κανω επαναφορα στις ρυθμισεις δικτυου εμφανιζεται αλλα οταν παω να αλλαξω παλι το APN και να το βαλω internet.vodafone.gr για να μπορω να εχω ιντερνετ τοτε αυτοματα παλι εξαφανιζεται οποτε δεν εχω hotspot...
οταν κανεισ επαναφορα σου εμφανιζει καννονικα το εικονιδιο στισ ρυθμισεισ ?
Δημοσίευση 19/03/2011 - 17:04
Δημοσίευση 19/03/2011 - 17:31
στην αρχη μου το εμφανισε στισ ρυθμισεισ αναμεσα στo wifi και στισ γνωστοποιησεισΟχι μου το εμφανιζει αφου παω δικτυο κατω απο την περιαγωγη δεδομενων..εκει που λες επειδη το εχω δει σε αλλους δεν μου το εχει εμφανισει ποτε(φανταζομαι λες πανω απο τον φορεα και τις γνωστοποιησεις)
Δημοσίευση 19/03/2011 - 18:40
Δημοσίευση 20/03/2011 - 14:15
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/03/2011 - 15:09
Επίσης με το πλήκτρο ":;" που βρίσκεται δεξιά του πλήκτρου "L" βάζεις τόνους στις λέξεις.
Τελευταία επεξεργασία από: Tillter, 20/03/2011 - 15:12
Δημοσίευση 20/03/2011 - 19:43
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: pinturicchio, 20/03/2011 - 19:44
Δημοσίευση 21/03/2011 - 02:43
Για Vodafone σχετικά με το Hotspot συμβαίνει το εξής....το Hotspot δουλεύει κανονικά και εμφανίζετε μόνιμα στα settings ΜΟΝΟ όταν έχεις το default APN της Vodafone για σύνδεση συμβολαίου αυτό που υπάρχει δηλαδή στα carrier updates τα οποία στέλνει στην Apple και είναι το γνωστό webonly.vodafone.gr !!! Μονο με αυτό παίζει το Hotspot...αλωστε αν κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου σε webonly αυτόματα πηγαίνεις !! Το webonly δουλεύει μόνο σε συμβόλαια-συνδέσεις και ΟΧΙ σε καρτοκινητα !! Το Hotspot δουλεύει μόνο στο 4αρι και δικαίωμα για να μοιράσει internet επί πληρωμή μέσω κάρτας χρόνου-νταβατζιλίκι έχουν μόνο οι συνδέσεις συμβολαίου !! Άρα αν εσύ έχεις το 4αρι και το έχεις καρτοκινητο ξέχνα το Hotspot δεν θα στο εμφανίσει πουθενά και ο λόγος είναι ότι μοιραία εσύ για να έχεις internet αναγκαστικά θα αλλάξεις το APN στο καρτοκινητο σου και θα βάλεις είτε το webkarta.vodafone.gr είτε το υβριδικό διότι παίζει και σε καρτοκινητο και σε σύνδεση internet.vodafone.gr...με τον τρόπο αυτό όμως αποκτάς internet στο καρτοκινητο όμως παράλληλα βγάζοντας το webonly.vodafone.gr απενεργοποιής και εξαφανίζεις το Hotspot !! Αν πάλι έχεις σύνδεση και το 4αρι ως συσκευή...και αντί για το επίσημο webonly.vodafone.gr βάλεις το υβριδικό internet.vodafone.gr πάλι δεν θα σου το εμφανίσει πάλι θα έχεις πρόβλημα και θα πρέπει να κάνεις επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου ώστε να αλλάξει σε webonly και να σου εμφανιστεί το Hotspot !! Το webonly στα καρτοκινητa δεν δουλεύει δεν δίνει internet το επαναλαμβάνω !!παιδια εβαλα την 4,3 πριν λιγεσ μερεσ και στισ ρυθμισεισ μου εμφανανισε το γνωστο σε ολουσ hot spot.το θεμα ειναι οτι
μολισ το ενεργοποιησα εξαφανιστηκε απο τισ ρυθμισεισ και δεν σημειωσα τον κωδικο που εδινε.
ξερει κανεισ πωσ μπορουμε να το επαναφερουμε στισ ρυθμισεισ γιατι το ειονιδιο εχει εξαφανιστει τελειωσ ?
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3
0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες