Εορτολόγιο app για το iPhone Μια πρωτοποριακή εφαρμογή... για να μην ξεχάσετε κανέναν
Posted 22 September 2009 - 03:41 PM
Posted 22 September 2009 - 05:09 PM
fitsou, on 22 September 2009 - 03:07 PM, said:
Και μπράβο για το χρονοδιάγραμμα που μας όρισες. Έτσι έχουμε μια πλήρη εικόνα για την εξέλιξη της εφαρμογής!
Έχεις αφήσει όμως μια απορία μου αναπάντητη η οποία θεωρώ ότι είναι αρκετά σημαντική για μένα τουλάχιστον.
Είναι το πρώτο πρόβλημα αυτό με τα ίδια ονόματα που γιορτάζουν διαφορετικές μέρες!
Καθώς επίσης εάν θα μπορεί να γίνει καταχώριση ενός ονόματος στην εφαρμογή.
Παράδειγμα: έχω μια επαφή με ένα παρατσούκλι και όχι με το πραγματικό όνομα... θα είμαι αναγκασμένος να βάλω το σωστό όνομα στην επαφή για να μπορεί να την χρησιμοποιήσει η εφαρμογή?
Ναι αυτό το ξέχασα. Σκέφτομαστε ίσως ένα κουμπί "Γιορτάζει σήμερα" στο action sheet με τις επιλογές επικοινωνίας τα οποίο θα "μαρκάρει" την σωστή ημερομηνία. Επίσης αν θέλεις να κάνει το ίδιο για κάποιο nickname θα πρέπει να βάλεις προσωρινά το κανονικό του όνομα ώστε να αναγνωριστεί απο το application και μετέπειτα να χρησιμοποιήσεις το προαναφερθέν κουμπί για να το καθιερώσεις.
@polakis
Push Notification λέγεται η τεχνική που εφερευρέθηκε από τους μηχανικούς της Apple για προσομοίωση εργασιών στο παρασκήνιο. Ως γνωστών δεν γίνεται να κλέισεις ένα application και αυτό να συνεχίσει να είναι ενεργό. Με το push notification μπορείς όμως να επιτύχεις παρόμοια λειτουργικότητα ενημερώνοντας τον χρήστη με text messages παρόμοιων με αυτά των sms, με ήχους ή με ανανέωση του application icon badge. Στη δική μας περίπτωση, θα λαμβάνεις ειδοποίηση ακόμα και όταν δεν τρέχει το application για εορτές και γενέθλια για τα οποία έχεις ζητήσει υπενθύμιση.
Με εκτίμηση,
ATWORKS
Posted 22 September 2009 - 08:30 PM
Posted 24 September 2009 - 06:21 PM
Συγχαρητήρια και από εμένα για το τελευταίο update, πλέον η εφαρμογή έχει γίνει πάρα πολύ ωραία!
Μόνο ένα μικρό bug θα ήθελα να αναφέρω: δεν γίνεται σωστή αντιστοίχιση των τηλεφώνων!
πχ. "Κλήση στο mobile" και έπαιρνε στο σταθερό!
Κατά τα άλλα, keep on going!!!
Posted 25 September 2009 - 07:49 PM
το πρόβλημα που αναφέρεις μοιάζει αρκετά περίεργο. Αν έχεις την καλοσύνη επικοινώνησε μαζί μας στο at@atworks.gr και περιέγραψε μας ακριβώς πως είναι το action sheet με τα κουμπιά επικοινωνίας και τι επίδραση έχει το κάθε κουμπί (που καλεί). Θα διευρενήσουμε άμεσα το ζήτημα.
Ευχαριστώ.
Posted 27 September 2009 - 12:07 AM
Προχθές διαπίστωσα ένα περίεργο bug!
Μία από τις επαφές μου είχε γενέθλια. Πατώντας πάνω στο όνομα εμφανίστηκε η γνωστή λίστα με τις επιλογές για κλήση στο κινητό, το σταθερό, e-mail ή sms.
Επέλεξα κλήση στο κινητό και προς έκπληξή μου διαπίστωσα ότι καλούσε στο σταθερό του εξοχικού του!
Μάλιστα το ίδιο πρόβλημα μου το έκανε και αλλού!
Π.χ. ενώ ο αριθμός έχει το tag iPhone, κάνει κλήση στο work.
Επίσης εάν κλείσω την εφαρμογή και την ξαναανοίξω και δοκιμάσω, θα κάνει κλήση πάλι σε έναν τυχαίο αριθμό της επαφής!
Ενώ στο μενού τα tags εμφανίζονται σωστά, δεν γίνεται η σωστή αντιστοίχισή τους!
Posted 04 October 2009 - 08:14 PM
Τα γενέθλια πρέπει να είναι περασμένα στις επαφές του iphone σωστα?
Αν ναι.......γιατί δε μου βγάζει αυτούς που γιορτάζουν στις αντίστοιχες ημεροηνίες????
Posted 04 October 2009 - 08:19 PM
By the way γιατί δεν μπορείς να βρεις εορτές μετά την 31/12/2009 ?
Posted 04 October 2009 - 08:53 PM
Posted 26 October 2009 - 05:11 PM
Γιατί?Μόνο σε εμένα ή το έκανε και σε άλλους?
Posted 03 November 2009 - 02:59 PM
εγινε τελικα κατι με αυτο?
ευχαριστω.. keep on
Posted 04 November 2009 - 12:43 PM
αυτή τη στιγμή ετοιμάζεται η έκδοση 3.0 (!) της εφαρμογής Εορτολόγιο η οποία θα περιλαμβάνει πολλά νεά και πιο ολοκληρωμένα features. Αυτή τη φορά βέβαια δεν θα αναφέρουμε ποια είναι αυτά αφού την προηγούμενη φορά που το κάναμε κάποιοι μας αντιγράψανε και βγάλανε ένα clone application του Εορτολόγιο. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής πως το Εορτολόγιο θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από εμάς, παρόλο τον ανταγωνισμό, με στόχο να παραμείνει η νούμερο 1 επιλογή για τέτοιου είδους εφαρμογή στο iPhone.
Ζητώ την υπομονή όλων σας όσο δουλεύουμε πυρετωδώς για την νέα αναβάθμιση.
Με εκτίμηση,
Θάνος - ATWORKS
Posted 04 November 2009 - 01:30 PM
Posted 04 December 2009 - 02:41 PM
Επισης η ελλειψη της εορτης του Αγ. Νικολαου ειναι bug?

Help