Αγορά iPad 2 σε εξωφρενικά χαμηλή τιμή...;
Από
stark
, 07/04/2011 15:03
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:03
Καλησπέρα σε όλους.
Ο κουμπάρος μου μόλις σήμερα παρήγγειλε το iPad 2 16GB 3G + Wifi ... στα 500 € (!)
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το κατάστημα, αλλά και αυτόν και εμένα μας προβληματίζει λίγο η όλη υπόθεση. Και για να εξηγούμαι:
Στο συγκεκριμένο κατάστημα το iPad 2 16Gb Wifi only είναι στα 505 € ενώ το 3G στα 635 €... Μετά από τηλεφωνική συνομιλία, κι ενώ ψάχναμε το απλό Wifi only iPad 2, ο άνθρωπος από το κατάστημα μας ενημέρωσε πως ότι είχε από τα απλά έφυγαν αμέσως και του έχει μείνει μόνο ένα με 3G... γι αυτό το λόγο (και χωρίς παζάρια) μας το έδωσε στα 500€, δηλαδή στην τιμή του wifi only (!).
Η αγορά συμφωνήθηκε να γίνει με αντικαταβολή στον courier.
θα ήθελα την άποψή σας για όλα αυτά. Προφανώς συμβούλεψα τον κουμπάρο να μην δώσει τα λεφτά στο courier αν δεν ανοίξει πρώτα την συσκευασία να δει ότι είναι όντως το 3G + wifi, ότι είναι το "2" και βασικά γενικότερα ότι δεν είναι ...σοκολατένιο / πασχαλινό
Πώς τα βλέπετε όλα αυτά παιδιά; 135 ευρώ κάτω...; Γίνονται τέτοια πράγματα στις εποχές μας;
Ο κουμπάρος μου μόλις σήμερα παρήγγειλε το iPad 2 16GB 3G + Wifi ... στα 500 € (!)
Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να αναφέρω το κατάστημα, αλλά και αυτόν και εμένα μας προβληματίζει λίγο η όλη υπόθεση. Και για να εξηγούμαι:
Στο συγκεκριμένο κατάστημα το iPad 2 16Gb Wifi only είναι στα 505 € ενώ το 3G στα 635 €... Μετά από τηλεφωνική συνομιλία, κι ενώ ψάχναμε το απλό Wifi only iPad 2, ο άνθρωπος από το κατάστημα μας ενημέρωσε πως ότι είχε από τα απλά έφυγαν αμέσως και του έχει μείνει μόνο ένα με 3G... γι αυτό το λόγο (και χωρίς παζάρια) μας το έδωσε στα 500€, δηλαδή στην τιμή του wifi only (!).
Η αγορά συμφωνήθηκε να γίνει με αντικαταβολή στον courier.
θα ήθελα την άποψή σας για όλα αυτά. Προφανώς συμβούλεψα τον κουμπάρο να μην δώσει τα λεφτά στο courier αν δεν ανοίξει πρώτα την συσκευασία να δει ότι είναι όντως το 3G + wifi, ότι είναι το "2" και βασικά γενικότερα ότι δεν είναι ...σοκολατένιο / πασχαλινό
Πώς τα βλέπετε όλα αυτά παιδιά; 135 ευρώ κάτω...; Γίνονται τέτοια πράγματα στις εποχές μας;
Ad
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:05
Στείλε μου σε pm το όνομα του καταστήματος αν θέλεις. Μακάρι όντως να είναι αυτό ακριβώς που έχει συμφωνηθεί και μπράβο για την τύχη του.
Τελευταία επεξεργασία από: JIMYB3, 07/04/2011 - 15:06
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:06
Θελω και εγωωωωω.
Αλλα ελα αν δεν το δεις ............
Μην εισαι σιγουρος για τιποτα πιο λογικο ειναι να σας στειλη το 1 και μετα να σας λεει λαθος συνενοηση
Αλλα ελα αν δεν το δεις ............
Μην εισαι σιγουρος για τιποτα πιο λογικο ειναι να σας στειλη το 1 και μετα να σας λεει λαθος συνενοηση
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:11
Πάντως αν είναι το 1 τα 500€ είναι πολλά.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:11
Καλά εντάξει... ίσα που πρόλαβα να ολοκληρώσω αυτά που έγραφα και μας πήρε τηλέφωνο να μας πει ότι έκανε λάθος και ότι είναι το iPad 1
Εντάξει, φαινόταν από την αρχή... too good to be true... !
Άδοξο τέλος σε αυτή τη σύντομη περιπέτεια...
Ευχαριστώ πάντως όσους ασχοληθήκατε
Εντάξει, φαινόταν από την αρχή... too good to be true... !
Άδοξο τέλος σε αυτή τη σύντομη περιπέτεια...
Ευχαριστώ πάντως όσους ασχοληθήκατε
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:19
Κρίμα ρε!!! Καλύτερα πάντως όλα τελείωσαν πριν καν αρχίσουν.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:22
Ναι καλύτερα τώρα που έληξε παρά μετα
Κρίμα ρε!!! Καλύτερα πάντως όλα τελείωσαν πριν καν αρχίσουν.
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:39
Μήπως το μαγαζί είναι ο Κύπριος?
Δημοσίευση 07/04/2011 - 15:51
Ποιος είναι ο Κυπριος;
Μήπως το μαγαζί είναι ο Κύπριος?
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0
0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες