Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Πολλά ευχαριστώ

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   CHATZIK

CHATZIK

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/04/2011 - 18:15

Κατ' αρχάς θα ήθελα να με συγχωρέσετε που ανοίγω καινούριο θέμα για να ευχαριστήσω, αλλά αισθάνομαι την ανάγκη.
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τον χρήστη nsxbass ,ο οποίος παράγγειλε από Ηνωμένες Πολιτείες για μένα ένα κιτ για iphone 4 άσπρο, για τους εξής λόγους :
1) Γιατί αυτό που έκανε στις μέρες μας είναι σπάνιο, δηλαδή να αναλώσει τόσο χρόνο και υπομονή για να παραγγείλει τις προσόψεις, χωρίς κανένα προσωπικό όφελος και προπαντός για ένα άτομο το οποίο δεν γνώριζε.
2) Γιατί παρόλο που δεν ήταν υποχρεωμένος, με ενημέρωνε για κάθε κίνηση από την πρόοδο της παραγγελίας μέχρι και την αποστολή στο χώρο μου.

Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον χρήστη pantsos ο οποίος μου έκανε την αλλαγή των προσόψεων μέσα σε 3 ώρες, έτσι ώστε εγώ σήμερα να κρατώ στα χέρια μου το καινούριο μου λευκό iphone.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη γιατί μέσα από το site βρήκα λύσεις και διάβασα άρθρα σχετικά με τα προϊόντα apple τα οποία συνήθως ο περισσότερος κόσμος-όπως κι εγώ άλλωστε δε τα γνωρίζει. Συγχαρητήρια σε αυτούς που δημιούργησαν το site.

Και πάλι ευχαριστώ από καρδιάς.

Με τιμή

chatzik

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 09/04/2011 - 02:09
Προσθήκη φωτογραφιών

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 08/04/2011 - 20:00

σωστος, δε βαζεις τωρα και μια φωτο απο το λευκο σου μηλο :rolleyes: να δουμε και μεις

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#3   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/04/2011 - 00:20

Με γειά Βασίλη!

Δεν είναι ανάγκη να ευχαριστείς μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες κινήσεις. Αν δε σε πειράζει και δε βαριέσαι, γράψε και στο τόπικ για τα άσπρα κιτ που έχουμε ώστε να είναι ολοκληρωμένο και εκεί πέρα!

Πιστεύω έτσι γίνεται καλύτερο το φόρουμ και πάει μπροστά!

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 09/04/2011 - 02:15

#4   MaleBuffy

MaleBuffy

iPH Member

• 202 μηνύματα

Δημοσίευση 09/04/2011 - 09:27

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; Το original είναι γυαλί. Αυτό είναι πλαστικό;

#5   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 09/04/2011 - 13:43

Δεν λέω ότι είναι το ίδιο μιας και δεν του έκανα και χημική ανάλυση, αλλά στο χέρι δε νιώθεις καμία διαφορά!

#6   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 09/04/2011 - 14:36

Δεν είναι το ίδιο, αλλά πλησιάζει αρκετά. Τώρα εγώ σε αντίθεση με τον φίλο μας τον Νίκο ::) την διαφορά την κατάλαβα και στο χέρι, με το που το έπιασα. (φέρνει προς πλαστικούρα!) Ασχέτως το κιτ που θα πάρετε (έχω δει από τρεις διαφορετικούς γνωστούς κατασκευαστές), όταν πιάσετε την πραγματική Retina και το πίσω καπάκι του 4 στα χέρια σας, και μετά το κιτ της αλλαγής (white conversion kit), τότε θα καταλάβετε τι εννοώ!

Υ.Γ. Όπως και να έχει πάντως, το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο, και εμφανισιακά είναι πολύ ωραίο. ;-)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 10/04/2011 - 01:53

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#7   CHATZIK

CHATZIK

iPH newbie

• 70 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 09/04/2011 - 14:41

α ξέχασα να πω οτι εάν αποφασίσετε να πάρετε το λευκό κιτ, μετέπειτα μην πάρετε crystal clear θήκη γιατί χτυπάει το φλας πάνω στην πρόσοψη και δε βγαίνει καλή η φωτό. Στην αρχή νόμιζα έφταιγε η λευκή πρόσοψη, αλλά όταν το έβγαλα από τη θήκη και τράβηξα φωτογραφία, όλα μια χαρά.

#8   GARFITO

GARFITO

iPH Guru

• 7.595 μηνύματα
  • Twitter:@vaggelisg77
  • Κινητό: iPhone 7
  • GameCenter:garfito2

Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:03

maserrr ε maserrr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

3gs, 4, 4s, 5, s4, 5s, 6,6+,6s+,6s, se, 7+,7,8+,Χ, XS max, xs  - MacBookAir-Pro iPad 1,2,3,air. mini ipod4,ipod5,iPod nano,apple watch 1,2,3,4,5 ,  AirPods 1,2

#9   maserrr

maserrr

iPH Elite Poster

• 2.989 μηνύματα
  • GameCenter:maserrr

Δημοσίευση 11/04/2011 - 22:07

maserrr ε maserrr ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ

νασαι καλα φιλε

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες