Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Νομίζει οτι είναι τα ακουστικά πάνω!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Jimsampa

Jimsampa

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 30/04/2011 - 02:14

Γεια σας!
Έχω ένα iphone 4 και ξαφνικά δεν παίζει ήχο και δεν ακούω από το μεγάφωνο όταν κάνω κλήσεις!

από ότι κατάλαβα νομίζει ότι έχω τα ακουστικά συνδεδεμένα ενώ δεν τα έχω και σχεδόν ποτέ δεν τα έχω χρησιμοποιήσει.

να κάνω restore μήπως και λυθεί? αν κάνω restore πάει αναγκαστικά στην 4.3?

όταν πάω να κάνω με ρωτάει "restore and update"

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   BAUHAUS

BAUHAUS

iPH Addict

• 822 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad
  • GameCenter:BAUHAUSCK

Δημοσίευση 30/04/2011 - 02:19

Καθάρισε την υποδοχή των ακουστικων με μια μπατονετα προσεκτικά, μετα λογικά θα δουλεύει. Το είχα πάθει και εγω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το iPhone 2G και μετα έφτιαξε με αυτο που έκανα ( τς παιδιά στο φόρουμ μου το είπανε) ;)
Και μένα δεν δούλευε το μεγαφωνο και νόμιζε το iPhone ότι υπάρχουν ακουστικά μέσα.
Κανε αυτο που σου είπα και νομιζω ότι θα φτιάξει... :)

#3   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 30/04/2011 - 02:22

επισης επειδη το επαθα και εγω καποια στιγμη βαλε βγαλε αρκετες φορες τα ακουστικα αρκετες ομως και δοκιμαζε εαν ακους .

#4   alekaras1988

alekaras1988

iPH newbie

• 95 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 30/04/2011 - 02:23

με προλαβε ο φιλος bauhaus !ειχα και εγω το ιδιο προβλημα και με τη λυση που σου προτεινει λυθηκε!οσο για το restore που λες αμα το κανεις θα σε παει στην καινουργια εκδοση και δυστυχως αμα δεν το εχεις jailbreak δεν μπορεις να γυρισεις πισω.

#5   QQTilt

QQTilt

iPH Member

• 223 μηνύματα
  • Twitter:@QQTilt
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 30/04/2011 - 02:33

Τα ακουστικά τα θες ή μήπως τα πουλάς? :D

#6   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα
  • GameCenter:Rambokouklo

Δημοσίευση 30/04/2011 - 04:16

To πρόβλημα το έχω και εγώ. Έκανα restore αλλά τίποτα. Έβαλα και έβγαλα τα ακουστικά, τίποτα. Μπατονέτα.. Τιποτα. :unsure:

#7   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2011 - 04:58

Θα σας πω την ιστορία μου για να δείτε πώς μπορεί να πάθει κάποιος καρδιακό...

Γύρισα από το ποτάκι μου το βράδι και είπα να δω μία ταινία. Με παίρνει ο ύπνος και ξυπνάω μετά από μία ώρα από την υγρασία που ένιωθα.
Κοιτάω να δώ, όλο το μπουκάλι το νερό στο κρεβάτι και εκεί δίπλα και το iPhone. Παθαίνω ένα μικρό εγκεφαλικό.
Το κινητό με αριστερά και δεξιά νερά. Πάω να το ξεκλειδώσω, δεν άκουσα τον ήχο ξεκλειδώματος, δεν δίνω σημασία. Πάω να ακούσω μουσική, τίποτα. Παθαίνω το δεύτερο εγκεφαλικό. Λέω πάει χάλασε το μικρόφωνο και το ηχείο. Φτού!!! Κρίμα τα λεφτά, σκατα προστασία η θήκη, σκατα προστασία και το full body της Zagg.
Πάω αμέσως να πάρω τηλέφωνο. Ο ήχος κλήσης έπαιζε, το μικρόφωνο έπαιζε. Λέω πάλι καλά τουλάχιστον έμεινε τηλέφωνο, αλλά χωρίς mp3.
Λέω μάλλον θα έχει να κάνει με το ipod app. Πάω να ανοίξω το youtube app και τίποτα, όχι ήχος πάλι. Ωραία τηλέφωνο χωρίς mp3, και χωρίς youtube.
Υποθέτω ότι είναι θέμα λογισμικού οπότε λέω να κάνω restore. Πάω να κάνω restore, error 1013. Ο ακατανόμαστος με είχε να με τυραννάει σήμερα είπα από μέσα μου.
Βρισκω τη λύση και κάνει restore. Πάω να ακούσω τραγουδάκι, ΤΙΠΟΤΑ. Το εγκεφαλικό το ένιωθα, ερχόταν. Λέω δεν μπορεί. Ψάχνω στο internet και βλέπω και άλλους να έχουν το ίδιο προβλημα.

Τελικά με τα πολλά, μετά από μπατονέτα trick και από μέσα έξω τα ακουστικά έφτιαξε...

Τί πέτυχα: 1 Να μαμηθεί η ψυχολογία μου για hardware issue της apple, και 2 Να κάνω restore και να πρέπει να στήσω το iphone από την αρχή. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ξεκίνησαν στις 4 το πρωί και τελείωσαν 6. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

Δεν μπορώ να καταλάβω όμως πως το έπιασε, καθώς σπάνια βάζω ακουστικά. και τώρα που το έπαθε, δεν θυμαμαι πότε είχα βάλει ακουστικά.

#8   Jimsampa

Jimsampa

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2011 - 11:35

Τελικά με μπατονέτα και πεπιεσμενο αερα (και απο πάνω και απο κατω) εστρωσε!

και εγω έτοιμος ήμουν τα ξημερώματα για restore...

ευχαριστώ

#9   Karageo

Karageo

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2011 - 16:12

Καλησπέρα και από μένα.

Μόλις χθες πήρα στα χέρια μου το iPhone 4, όντας κάτοχος του του 3G, αλλά δεν άργησα να διαπιστώσω πως έχω το ίδιο πρόβλημα. Έκανα ένα γρήγορο Restore μιας και δεν είχα και τίποτα πάνω. Ένα Reset σε όλα τα settings, το άνοιξα το έκλεισα αλλά τίποτα. Δοκίμασα και τα ακουστικά μερικές φορές... [με το αρκετές θα εννοείται μπόλικες έτσι? :P]

Επίσης όταν λέτε και από πάνω και από κάτω με τη μπατονέτα τι ακριβώς εννοείτε? Στην υποδοχή των ακουστικών δηλαδή να την πιέσω αρκετά ή απαλά απλά να καθαρίσει. Το 2ο το έκανα δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Είμαι σε firmware 4.3.2.

Α και κάτι ακόμα. Πρόσεξα ότι τα ακουστικά όταν μπουν, το να τα βγάλω είναι λίγο ζόρικη υπόθεση, αναγκάζομαι δηλαδή να τραβήξω αρκετά. Μήπως είναι στην υποδοχή το πρόβλημα? :/

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Αν δε δω αποτέλεσμα σήμερα-άυριο θα το πάω να δουν τι παίζει.

#10   karajim80

karajim80

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Tablet:iPad 2 +3G

Δημοσίευση 30/04/2011 - 17:09

Μπορει να εχει καει και το ηχειο
και τσαμπα να πεδευεσαι βαλε βγαλε
ακουστικα και με μπατονετες

#11   Karageo

Karageo

iPH newbie

• 2 μηνύματα

Δημοσίευση 30/04/2011 - 18:53

Μπορει να εχει καει και το ηχειο
και τσαμπα να πεδευεσαι βαλε βγαλε
ακουστικα και με μπατονετες

Το πιο πιθανό, απ ότι έψαξα κιόλας. Ελπίζω τη Δευτέρα να μην έχει αργία για να δω τι θα μου σερβίρουν στη Vodafone. Αν και δε φταίνε αυτοί. Η Apple με απογοήτευσε σε αυτήν την περίπτωση. <_<

#12   jakeduth

jakeduth

iPH Enthousiast

• 440 μηνύματα

Δημοσίευση 01/05/2011 - 12:53

Καλησπέρα και από μένα.

Μόλις χθες πήρα στα χέρια μου το iPhone 4, όντας κάτοχος του του 3G, αλλά δεν άργησα να διαπιστώσω πως έχω το ίδιο πρόβλημα. Έκανα ένα γρήγορο Restore μιας και δεν είχα και τίποτα πάνω. Ένα Reset σε όλα τα settings, το άνοιξα το έκλεισα αλλά τίποτα. Δοκίμασα και τα ακουστικά μερικές φορές... [με το αρκετές θα εννοείται μπόλικες έτσι? :P]

Επίσης όταν λέτε και από πάνω και από κάτω με τη μπατονέτα τι ακριβώς εννοείτε? Στην υποδοχή των ακουστικών δηλαδή να την πιέσω αρκετά ή απαλά απλά να καθαρίσει. Το 2ο το έκανα δεν είδα κάποιο αποτέλεσμα. Είμαι σε firmware 4.3.2.

Α και κάτι ακόμα. Πρόσεξα ότι τα ακουστικά όταν μπουν, το να τα βγάλω είναι λίγο ζόρικη υπόθεση, αναγκάζομαι δηλαδή να τραβήξω αρκετά. Μήπως είναι στην υποδοχή το πρόβλημα? :/

Οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή. Αν δε δω αποτέλεσμα σήμερα-άυριο θα το πάω να δουν τι παίζει.

Θα διαπιστώσεις αν έχει καεί το ηχείο με το να πάρεις τηλέφωνο τον αριθμό σου, δηλαδή κάνε μια κληση στο Iphone και αν ο ήχος βγαίνει, όπως έκανε σε μένα, τότε το ηχειο παίζει. Ακόμα βάλε τα ακουστικά και κάνει lock και unlock το Iphone. Αν με τα ακουστικά ακούς τους ήχους τους τότε έχεις το προβλημα που είπαμε, με τα ακουστικά δηλαδή.

#13   MANGAKOS97

MANGAKOS97

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 13/03/2017 - 17:58

Έχω αυτό το πρόβλημα με iPhone 6s Plus τι μπορώ να κάνω έχω κάνει hard reset επαναφορά των ρυθμίσεων τα πάντα και το κινητό συνεχίζει να μου δείχνει την ένδειξη ότι έχει ακούστηκα επάνω του
Το ηχείο δεν έχει καεί μια και δουλεύει κανονικά στην ανοιχτή ακρόαση

#14   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/03/2017 - 18:15

Δοκίμασε να βγάλεις/βάλεις 2-3 φορές τα ακουστικά στην υποδοχή.

Δες επίσης αν έχει μαζέψει χνούδι.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#15   MANGAKOS97

MANGAKOS97

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 13/03/2017 - 20:02

Τζίφος δε γίνεται τίποτα θα το πάω να μου το κάνουν λίγο με κανένα ειδικό βούρτσακι
Έχω στενοχωρηθεί όλο θέματα μου βγάζει και ξαφνικά

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2