Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Κλειδωμένο 4άρι!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
39 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   panaras23

panaras23

iPH Member

• 310 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:panaras23

Δημοσίευση 03/05/2011 - 18:28

Πρόκειται μες την βδομάδα να αποκτήσω ένα 4άρι κλειδωμένο.
Ο ιδιοκτήτης μου είπε πως το είχε κάνει επαναφορά ρυθμίσεων και το παράτησε μετά. Είναι στην εικόνα που δείχνει ένα μήνυμα σε πολλές γλώσσες να αυτό My link Εγώ τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε να μην κάνω αναβάθμιση σε καινούριο λογισμικό, και να μπορέσω να κάνω ξεκλείδωμα? Να μπορώ να το χρησιμοποιήσω ως iPod για να κάνω το unlock! Ευχαριστώ πολύ!

Τελευταία επεξεργασία από: panaras23, 03/05/2011 - 18:29

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   SoulRav3r

SoulRav3r

iPH User

• 162 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 03/05/2011 - 18:32

Αν βρεις μια καρτα του παροχου που ειναι κλειδωμενο...τοτε το ενεργοποιεις ξανα και το εχεις σαν ipod.
Αλλα σκεψου να παρεις μια gevey,πολλοι ειναι αυτοι που ξεκλιδωσαν τα τηλεφωνα τους.

#3   panaras23

panaras23

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 18:38

Ναι θα πάρω Gevey όμως για να την χρησιμοποιήσω δεν πρέπει να μπορώ να το δουλέψω ως iPod? Ας με βοηθήσει κάποιος :( :(

#4   gprokias

gprokias

-

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 2.675 μηνύματα
  • GameCenter:icaruses

Δημοσίευση 03/05/2011 - 18:46

Ναι θα πάρω Gevey όμως για να την χρησιμοποιήσω δεν πρέπει να μπορώ να το δουλέψω ως iPod? Ας με βοηθήσει κάποιος :( :(

Πιστευω και το IMEI να στηλειες για Factory Unlockτοσο καλυτερα...

#5   SoulRav3r

SoulRav3r

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 18:49

Ναι φιλε γιαυτο σου λεω,να βρεις μια σιμ του παροχου που εχει κλειδωθει,για να ξε-κλειδωθει με ΤΗΝ ΞΕΝΗ σιμ μονο.

#6   aggelosd

aggelosd

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 18:53

Φτιάχνεις ένα coustom firmware με snowbreeze και είσαι άρχοντας..και εγώ το ίδιο έκανα ..δεν είναι κλειδωμένο μόνο το δικό σου, είναι και απενεργοποιημένο

#7   panaras23

panaras23

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:01

Και για να ενεργοποιηθεί χρειάζομαι την sim του δικτύου στο οποίο είναι το κινητό κλειδωμένο? Δεν ξέρω τίποτα ακόμη για το τηλέφωνο μόνο ότι είναι κλειδωμένο! Δεν μπορώ ας πούμε να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα για να το έχω ως ipod και να κάνω το unlock με gevey? Και το custom firmware απ'ότι έχω διαβάσει είναι για συγκεκριμένα τηλέφωνα??? ???

#8   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:02

Πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις σε ποιά έκδοση είναι η baseband του τηλεφώνου.

Υπάρχει περίπτωση η μόνη σου λύση να είναι η Gevey sim.

Εξηγώ: Η λύση του custom firmware με sn0wbreeze ΔΕΝ ξεκλειδώνει όλες τις baseband παρά μόνο αυτές που ήδη ξεκλειδώνει το ultrasn0w.

Επίσης αν πχ το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από ΗΠΑ ούτε factory unlock γίνεται μιας και οι εταιρείες εκεί δεν προσφέρουν κάτι τέτοιο.

Όταν πας να πάρεις το τηλέφωνο, σύνδεσέ το στον υπολογιστή στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα.

Τρέξε το tiny umbrella και θα δεις τι baseband φοράει.

Επίσης μάθε από τον πωλητή από που το αγόρασε και έτσι θα ξέρεις τι δυνατότητες έχεις για Unlock.

#9   SoulRav3r

SoulRav3r

iPH User

• 162 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:03

Για να το εχεις σαν ipod θες ενεργοποηση,υπαρχουν και sim καρτες οι οποιες ειναι "πασπαρτου".
Αναγκαστικα πριν το ξεκλειδωσεις,πρεπει να ενεργοιποιηθει ξανα το τηλεφωνο.

#10   panaras23

panaras23

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:05

Ξέρω ότι είναι από αγγλία...
Όμως δεν ξέρω τίποτα άλλο! Όταν το συνδέσω τρέχω το Tiny Umbrella ή το exit recovery? Επίσης το tiny umbrella θα μου πει και σε ποιο δυκτιο ειναι κλειδωμενο? σας ευχαριστω πολυ παιδια :rolleyes:

#11   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:06

ΑΝ θέλεις για καλύτερα επικοινώνησε με τον πωλητή να σου πει από που είναι αγορασμένο.

Επίσης πες του να κάνει αυτό με το tiny umbrella που σου γράφω πιο πάνω και να σου πει τι baseband φοράει το τηλέφωνο.

Πες τα μας εδώ και θα σου πούμε τι λύσεις έχεις για ξεκλείδωμα.

Καλύτερα να τα ξέρεις ΠΡΙΝ το αγοράσεις και βρεθείς με μία συσκευή που δεν θα μπορεί να ανοίξει....

#12   aggelosd

aggelosd

iPH User

• 148 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:09

ρε παιδιά τι το ζορίζεται. έχω σχεδόν ότι πιο κλειδωμένο υπάρχει. iphone 4 bb 03.10.01 shsh 4.2.1 μόνο και κλειδωμένο από at&T και με coustom firmware το άνοιξα, το έκανα jb και με gevey το χρησιμοποιώ και σαν τηλέφωνο πια..

#13   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:09

Ξέρω ότι είναι από αγγλία...
Όμως δεν ξέρω τίποτα άλλο! Όταν το συνδέσω τρέχω το Tiny Umbrella ή το exit recovery? Επίσης το tiny umbrella θα μου πει και σε ποιο δυκτιο ειναι κλειδωμενο? σας ευχαριστω πολυ παιδια :rolleyes:

Από Αγγλία οι εταιρείες προσφέρουν unlock αλλά δεν ξέρω αν το προσφέρουν όλες γιατί το έχουν 2-3 εταιρείες εκεί.

Αν μπορεί να σου πει από ποιά εταιρεία.

Τρέχεις απλά το tiny umbrella και όταν διαβάσει το τηλέφωνο κάτω στα στοιχεία του θα βγάλει το ποιά baseband φοράει.

Έτσι θα ξέρεις το αν ξεκλειδώνει με το ultrasn0w ή το αν θα πρέπει να καταφύγεις σε unlock είτε από την εταιρεία είτε με gevey sim.

#14   panaras23

panaras23

iPH Member

• 310 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:10

Δεν έχει ιδέα ο πωλητής και εγώ το βρήκα σε τιμή πολύ καλή πιστέυω(250ευρώ) και το πήρα! Αυτά που ξέρω είναι πως όταν το είχε το είχε πάει και του είπαν πως ξεκλειδώνει αλλά το πουλάει και περιμένει το 5άρι! Είναι αγορασμένο από αγγλία όμως δεν ξέρει σε πιο δύκτιο...Και τώρα βρίσκεται στο κουτι κλεισμένο και είναι έτοιμο να το στείλει από αθήνα για θεσσαλονίκη οπότε..!

#15   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 03/05/2011 - 19:11

ρε παιδιά τι το ζορίζεται. έχω σχεδόν ότι πιο κλειδωμένο υπάρχει. iphone 4 bb 03.10.01 shsh 4.2.1 μόνο και κλειδωμένο από at&T και με coustom firmware το άνοιξα, το έκανα jb και με gevey το χρησιμοποιώ και σαν τηλέφωνο πια..

Ναι φίλε μου αλλά το custom firmware στην συγκεκριμένη περίπτωση το χρησιμοποίησες μόνο για την ενεργοποίηση. Μετά χρειάστηκες και gevey sim για να δουλέψει ως τηλέφωνο.

Ο φίλος εδώ ρωτάει γενικά τις εναλλακτικές του και προσπαθούμε να του τις εξηγήσουμε όλες οπότε θα πρέπει να έχουμε όλα τα στοιχεία του τηλεφώνου για αυτό ρωτάμε...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες