Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

50% των χρηστών συμφωνούν σε μοίρασμα των προσωπικών τους δεδομένων


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 12/05/2011 - 10:02

O Eddy Cue της Apple επιβεβαίωσε σήμερα ότι οι χρήστες iPad σε ένα ποσοστό της τάξης του 50% συμφωνούν στην παροχή των προσωπικών τους δεδομένων στις εφαρμογές με περιοδικό περιεχόμενο.

Η Apple πριν λίγο καιρό εγκαινίασε το νέο in-app subscriptions σύστημα όπου οι χρήστες θα μπορούσαν να εγγραφούν στο περιοδικό περιεχόμενο μιας εφαρμογής αλλά οι εκδότες δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με αυτή την πρόταση γιατί η Apple δεν τους έδινε τη δυνατότητα συλλογής προσωπικών στοιχείων, κάτι που είναι εξαιρετικά κρίσιμο για τη βιωσιμότητα της επιχείρησής τους. Συγκεκριμένα, η δυνατότητα παροχής των προσωπικών δεδομένων είναι προαιρετική και πρέπει να το επιλέξει ο χρήστης όταν του εμφανιστεί η αντίστοιχη ειδοποίηση μέσα στην εφαρμογή και εκτός από το όνομα του χρήστη μοιράζεται το e-mail και το ZIP code της περιοχής.

Αναρτημένη εικόνα

Το σχετικά υψηλό αυτό νούμερο δίνει ελπίδα στους εκδότες να ξανασκεφτούν το επιχειρηματικό μοντέλο του App Store και να πειραματιστούν εκ νέου με τις προσφορές και τις τιμές τους. Ήδη μεγάλοι εκδοτικοί οίκοι έχουν μπει στο παιχνίδι ενώ είναι υποχρεωτικό για όλες τις εφαρμογές με περιοδικό περιεχόμενο η συμμόρφωση με τον νέο αυτό κανόνα.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   otinane

otinane

    iPH newbie

  • 19 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 12/05/2011 - 10:28

Εαν οντως ισχυει αυτο το ποσοστο ειναι τραγικα μεγαλο. Εγω σιγουρα δεν συμφωνω ...... Τα προσωπικα δεδομενα παυουν να ειναι προσωπικα!!!! Απορω παντως με την τοση ευκολια που καποιοι ειτε κανουν check-in στο Facebook που βρισκονται ή οποιοδηποτε share location αλλων εφαρμογων. Οσο περναει ο καιρος θα ειμαστε φακελομενοι ολο κ περισσοτερο εως οτου τα προσωπικα δεδομενα να παυσουν να ισχυουν κ σαν ορος.




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες