Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iblacklist

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
23 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   xaidosd

xaidosd

iPH Member

• 316 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 28/05/2011 - 14:11

καλημερα σε ολους!αρχισα σχετικα προσφατα να χρησιμοποιω το iblacklist ολα καλα απλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει ρυθμηση για να μην εμφανιζονται καθολου οι κλησεις(απο τα τηλεφωνα που εχω blacklisted) στο μενου τον κλησεων...και αν ναι απο που πρεπει να παω και τι πρεπει να κανω???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xaidosd

xaidosd

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2011 - 02:39

ρε παιδια κανεις καμια βοηθεια......

#3   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 29/05/2011 - 02:43

Φίλε μου πρέπει να βάλεις bussy signal για να μην στο δείχνει!δοκίμασε το λίγο και πες μου.

#4   xaidosd

xaidosd

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2011 - 02:46

δε το βρηκα αδερφε σε ποιο repo ειναι???

#5   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2011 - 02:49

Θα πας στο νούμερο που βάζεις black list και θα το βάλεις να λέει buzzy signal και δε θα φαίνεται στις εισερχομενες αλλα θα σου κάνει έναν ήχο και θα το βλέπεις στο history στοην εφαρμογη

#6   xaidosd

xaidosd

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2011 - 02:56

α συγνωμη καταλαβα λαθος....τωρα θα λεει σε αυτον που με παιρνει τηλεφωνο οτι ειναι κλειστο η τθα χτηπαει μια φορα και θα κλεινει οπως πριν απλα τωρα δε θα μου βγαζει την κληση στο μενου των κλησεων γιατι δεν εχω αλλο τηλφωνο να το δοκιμασω....

#7   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2011 - 03:45

Ακριβώς φίλε μου!

#8   evolutioner

evolutioner

iPH Member

• 289 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2011 - 08:39

Τα παντα κανει το iblacklist... Ψαξε το λιγακι..

#9   chrispapas

chrispapas

iPH newbie

• 54 μηνύματα

Δημοσίευση 29/05/2011 - 09:31

καλημερα σε ολους!αρχισα σχετικα προσφατα να χρησιμοποιω το iblacklist ολα καλα απλα θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει ρυθμηση για να μην εμφανιζονται καθολου οι κλησεις(απο τα τηλεφωνα που εχω blacklisted) στο μενου τον κλησεων...και αν ναι απο που πρεπει να παω και τι πρεπει να κανω???

πρεει να κλικαρεις το delete recent calls απο το call settings και οι κλησεις που μπλοκαρονται δεν θα φαινονται καθολου.. αν κλικαρεις το save history θα σου τα δειχνει μονο μεσα στο iblacklist

#10   xaidosd

xaidosd

iPH Member

• 316 μηνύματα

Δημοσίευση 30/05/2011 - 11:00

Παιδιά έχω ενεργοποιημενο το iblacklist και μετα απο κανένα 20' το τηλέφωνο κολλάει απίστευτα και θέλει hard reset για να επανέλθει και ακόμα και στο reboot αργεί πολυ...τι να κάνω που δε πρέπει να απενεργοποιησω το προγραμμα μεχρι αύριο το βράδυ....help....

#11   gdal

gdal

iPH Member

• 255 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 30/05/2011 - 11:04

Παιδιά έχω ενεργοποιημενο το iblacklist και μετα απο κανένα 20' το τηλέφωνο κολλάει απίστευτα και θέλει hard reset για να επανέλθει και ακόμα και στο reboot αργεί πολυ...τι να κάνω που δε πρέπει να απενεργοποιησω το προγραμμα μεχρι αύριο το βράδυ....help....

το λεπον...το iBlacklist ειναι φοβερη εφαρμογη αλλα δυστυχως για μερικους δουλευει ΑΨΟΓΑ μοναχα αν αγοραστει... και γω απο μαγαζακι την ειχα καποτε αλλα βαρεθηκα τα κρασαρισματα τα restart κτλ..απο τοτε που την αγορασα..απλα φυσαει...!!!!! ποσο κανει αληθεια? ενα πακετο τσιγαρα αν δεν κανω λαθος...τετοιου ειδους εφαρμογες καλο θα ηταν να αγοραζονται, δεν κανει καλο να κρασαρουν..if u know what i mean..καλημερες!

#12   hackertom

hackertom

iPH Contributor

• 1.095 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 30/05/2011 - 11:06

Παιδιά να ρωτήσω και εγώ με την σειρά μου την απορία μου στο iblacklist...

Θέλω όταν μου στέλνει μήνυμα μια εφαρμογή που έχω στην blacklist να με ειδοποιεί το iblacklist με άλλο ήχο και όχι με τον ήχο που έχω στα SMS κανονικά! Γίνεται αυτό?

#13   mikroulis86

mikroulis86

iPH User

• 153 μηνύματα
  • GameCenter:egom00

μάλλον το έχεις σπασμένο οπότε το βγάζεις και το βάζεις από άλλο repo που δουλεύει σωστά.

#14   Mensana

Mensana

iPH Addict

• 652 μηνύματα

Εγώ το πρόγραμμα το δουλεύω σχεδόν ένα χρόνο, και ποτέ μα ποτέ δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην συμπεριφορά του τηλεφώνου μου. Το έχεις κανονικά το πρόγραμμα, η....

#15   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.607 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 30/05/2011 - 11:07

Kuaidial.. Δοκιμάστε το..
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif