Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Eric Schmidt: NFC σύντομα στο iPhone


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 01/06/2011 - 10:17

H Google ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την νέα Wallet υπηρεσία που μαζί με τις δυνατότητες NFC των κινητών και το Google Offers προσδοκούν να μετατρέψουν τα κινητά μας σε ψηφιακά πορτοφόλια (τουλάχιστον στο μέλλον).

Και ενώ οι αναφορές είναι αντικρουόμενες προς το παρόν ως προς το μέλλον του NFC στο iPhone, ο Eric Schmidt άφησε να εννοηθεί εμμέσως πλην σαφώς ότι η δυνατότητα αυτή θα είναι πολύ σύντομα διαθέσιμη από την Apple. Δεν αποκάλυψε το πόσο σύντομα αλλά ένα καλό στοίχημα θα ήταν στο επερχόμενο WWDC στις 6 Ιουνίου.

Αναρτημένη εικόνα

Επίσης, η Kara Switcher, συμπαρουσιάστρια στο D 9, αποκάλυψε ότι ο Steve Jobs της είχε ζητήσει να γράφει περισσότερα άρθρα σχετικά με την Google και το απόρρητο των προσωπικών μας δεδομένων αποκαλώντας τα τηλέφωνα Android σαν να έχουμε έναν «εξερευνητή στην τσέπη μας». Ο Schmidt, φυσικά, αρνήθηκε τις "κατηγορίες".

Ακόμα, ο Schmidt δήλωσε ότι η Google σταμάτησε την έρευνα/ανάπτυξη πάνω στην αναγνώριση προσώπου (facial recognition) γιατί ήταν πολύ «τρομακτική» και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κακόβουλα από ορισμένους. Ωστόσο, δεν θα απόρριπταν μια τέτοια εφαρμογή από το Android Market εάν τη δημιουργούσε κάποιος.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες