Νομίζω πως αφορά όλους τους χρήστες iPhone στο δίκτυο της Wind και όταν λάβω την απάντηση επίσης θα δημοσιεύσω.........
iPhone 4 και 70 χαρακτήρες ανα SMS μέρος 2ο..!!
Νομίζω πως θα πρέπει να αναθεωρήσετε τις έννοιες των λέξεων ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ και επιτέλους να δώσετε μια ειλικρινή και έγκυρη απάντηση στο ερώτημα μου, που για δεύτερη φορά σας το αποστέλλω με mail, αφού στις τηλεφωνικές μου προσπάθειες δεν πήρα ουσιαστική απάντηση.
Υποχρεούστε άλλωστε να το κάνετε με τον έναν η τον άλλο τρόπο, πρώτον διότι δίνετε αυτή τη συσκευή επίσημα πλέων από τα καταστήματα σας και δεύτερον ως συνδρομητής του δικτύου σας..!!
Χρησιμοποιώ iPhone 4 στο δίκτυο σας το οποίο τρέχει το ποιο πρόσφατο επίσημο firmware της Apple (IOS 4.3.3). Η συσκευή μου δεν είναι ούτε ήταν ποτέ "σπασμένη" (jailbroken) και καλύπτεται από την επίσημη ελληνική αντιπροσωπεία εφόσον είναι αγορασμένη από ελληνικό εξουσιοδοτημένο κατάστημα προϊόντων Apple.
Για κάθε 70 ελληνικούς χαρακτήρες που αποστέλλω ως SMS από την συσκευή μου χρεώνομαι ένα SMS (ενώ θα έπρεπε να χρεώνομαι ένα SMS για κάθε 160 ελληνικούς χαρακτήρες).
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρεώνομαι διπλά, εφόσον τα SMS που αποστέλλω ξεπερνούν τους 70 χαρακτήρες. Η συσκευή μου δεν έχει πουθενά ρύθμιση για κάτι σχετικό με την κωδικοποίηση των χαρακτήρων. Κανένα iPhone δεν έχει..!!
Την ίδια στιγμή, η σύζυγος μου με την δική της συσκευή, ακριβώς ίδιο μοντέλο με το δικό μου στο δίκτυο της Vodafone, αποστείλει 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά SMS..!!
Ο εκνευρισμός μου σήμερα λοιπόν ξεπέρασε τα όρια, όταν εκπρόσωπος της εταιρίας σας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μου για να μου πει πως σε σχέση με το mail που είχα αποστείλει ως ερώτημα για τους 70 χαρακτήρες ανα SMS, οφείλεται στις ρυθμίσεις της συσκευής μου..!! Αυτή την ενημέρωση έχω, μου είπε η υπάλληλος..!!
Κάνω και εγώ λοιπόν τώρα το ποιο απλό και αυτονόητο πείραμα και σας παραθέτω τα αποτελέσματα. Βγάζω την κάρτα sim από το iPhone 4 της συζύγου που επαναλαμβάνω είναι στο δίκτυο της Vodafone, την βάζω στο δικό μου iPhone 4 και την δική μου την βάζω στην συσκευή της συζύγου.
Νομίζω πως φαντάζεστε το αποτέλεσμα......
Με την sim της Vodafone στη συσκευή μου μπορώ να αποστείλω ενα SMS ανά 160 ελληνικούς χαρακτήρες..!!
Η ερώτηση μου λοιπόν ειναι αυτονόητη νομίζω και απαιτώ την έγκυρη και ειλικρινή απάντηση σας για δεύτερη φορά.!!
Γιατί το δίκτυο σας με χρεώνει ένα SMS για κάθε 70 ελληνικούς χαρακτήρες;
Με ποιο τρόπο μπορεί να αλλάξει αυτό;
Μήπως ήρθε η ώρα να μεταπηδήσω σε άλλο δίκτυο;
Θέλω ρε παίδες να μου πείτε όσοι χρησιμοποιείτε iPhone στην Wind........Υπάρχει κάποιος που μπορεί να στείλει 160 ελληνικούς χαρακτήρες ανά SMS; Μου την έχει δώσει για τα καλά όπως καταλάβατε