Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

WiFi Booster

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
32 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 20/06/2011 - 12:08

Requires iOS 4 or higher

WiFi Booster is a tweak for the Settings app that enhances the Wi-Fi networks list to display all networks in range by removing the signal level limit. This allows you to connect to as many networks as a WiFi scanning app would see, e.g. WiFiFoFum, directly in the Settings app. Sometimes the number of networks available is increased by over 100%!

The network list item has also been enhanced to show the BSSID (AP MAC address) and RSSI (signal level) for each network.

No new icons are added to your homescreen. Ehancements are for the Settings app's Wifi Network list.

Μολις το εβαλα να το δοκιμασω απο τα γνωστα repo και κανει οντως δουλεια!!! Τι κανει? Μολις το εγκαταστατησετε δεν θα βρειτε ουτε εικονιδιο ουτε τιποτα στις ρυθμισεις. Πως θα το καταλαβετε??
Πολυ απλα οταν κανετε αναζητηση για wifi θα δειτε οτι βγαζει πολλα αποτελεσματα πια κατι που δεν το κανε πριν.

Τελευταία επεξεργασία από: winer, 20/06/2011 - 12:10

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DaKnOb

DaKnOb

iPH Contributor

• 1.336 μηνύματα
  • Twitter:@DaKnObCS
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • GameCenter:DaKnObCS

Δημοσίευση 20/06/2011 - 12:10

Μολις το εβαλα να το δοκιμασω απο τα γνωστα repo και κανει οντως δουλεια!!! Τι κανει? Μολις το εγκαταστατησετε δεν θα βρειτε ουτε εικονιδιο ουτε τιποτα στις ρυθμισεις. Πως θα το καταλαβετε??
Πολυ απλα οταν κανετε αναζητηση για wifi θα δειτε οτι βγαζει πολλα αποτελεσματα πια κατι που δεν το κανε πριν.

Ναι, με ένα κόστος. Χρησιμοποιεί περισσότερη μπαταρία για να ψάξει και πιο μακριά, και συνήθως δεν μπαίνεις ποτέ σε αυτά, εγώ για καλύτερη επιλογή -να έχω το κανονικό, αλλά και όποτε θέλω να ψάχνω μακριά-, έχω το WiFiFoFum

#3   vlad

vlad

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 12:14

Επισης και το wifi analyzer,σε ποιο repo βρισκουμε το booster

#4   KYRIAKOS1

KYRIAKOS1

iPH Addict

• 672 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 12:16

wifi analyzer το οποιο και δεν χαλαει μπαταρια και σου δειχνει και το mac address του wifi και ολα!

#5   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 16:49

Αυτα ειναι γουστα. Σιγουρα υπαρχουν προγραματα οπως και το wifi track αλλα το θεμα ειναι να το κανει χωρις να μπαινεος σε προγραμμα. Αυτο με την μπαταρια δεν το γνωριζω θα το κοιταξω.

Τελευταία επεξεργασία από: winer, 20/06/2011 - 16:49

#6   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1.836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/06/2011 - 16:53

Ναι, με ένα κόστος. Χρησιμοποιεί περισσότερη μπαταρία για να ψάξει και πιο μακριά, και συνήθως δεν μπαίνεις ποτέ σε αυτά, εγώ για καλύτερη επιλογή -να έχω το κανονικό, αλλά και όποτε θέλω να ψάχνω μακριά-, έχω το WiFiFoFum

συμφωνω σ αυτο, τι να το κανεις οταν βρισκεις περισσοτερα ρουτερ οταν δεν μπορεις να συνδεθεις σ αυτα.
εδω ηδη σ αυτα που βρισκει το native wifi δεν μπορουμε να συνδεθουμε καποιες φορες

#7   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • GameCenter:saefro

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:00

δηλαδη αυξανει την εμβελεια του wifi?

#8   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:02

συμφωνω σ αυτο, τι να το κανεις οταν βρισκεις περισσοτερα ρουτερ οταν δεν μπορεις να συνδεθεις σ αυτα.
εδω ηδη σ αυτα που βρισκει το native wifi δεν μπορουμε να συνδεθουμε καποιες φορες

Το WiFi Booster είναι διαθέσιμο στο Cydia και στη τιμή των 1,99$ στο repo του BigBoss.

#9   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:03

δηλαδη αυξανει την εμβελεια του wifi?

Ακριβως αυτο κανει φιλε ναι :)

#10   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:05

Δικιο εχετε παιδια αλλα οταν εισαι εξω αθηνα μπορει να βρεις και καποια ελευθερα αλλα το θεμα ειναι να σου δειχνει οσα υπαρχουν και αυτο το κανει τωρα με το default του iphone και το προτιμω :)

#11   dante19

dante19

iPH Addict

• 643 μηνύματα
  • GameCenter:saefro

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:06

επειδη βλεπω υπαρχουν πολλα προγραμματα που το κανουν αυτο ποιο ειναι το καλυτερο?

#12   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1.836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:07

Ακριβως αυτο κανει φιλε ναι :)

συγνωμη αν κανω λαθος αλλα αυξανει την εμβελεια αναγνωρισης ρουτερ δεν αυξανει το wifi ως προς την συνδεσιμοτητα προς τα δικτυα αυτα

#13   winer

winer

iPH Addict

• 660 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:11

συγνωμη αν κανω λαθος αλλα αυξανει την εμβελεια αναγνωρισης ρουτερ δεν αυξανει το wifi ως προς την συνδεσιμοτητα προς τα δικτυα αυτα

Βγαζει πιο πολλα αποτελεσματα για wifi δικτυα γυρω σου οπως θα κανες και με το προγρμα wififofum η το wifi track απλα το κανεις με αυτο το tweak.

#14   hercules

hercules

iPH Master

• 6.248 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:13

wifi analyzer μακραν το καλυτερο .Αξιζει να το δοκιμασετε

Ανοίξτε το default wifi και μετα ανοιξτε το wifi analyzer και δειτε διαφορα ....

#15   vlad

vlad

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 20/06/2011 - 17:21

Αν και ξεφυγαμε λιγο απο το θεμα,υπαρχει η δυνατοτητα να αυξησουμε η να μειωσουμε την ευαισθησια του default wifi μεσα απο ifile η terminal

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3