Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

iPad: Απόλυτη κυριαρχία στο ποσοστό κίνησης στο διαδίκτυο (vs ανταγωνιστικά tablets)


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   iPhoneHellas

iPhoneHellas

    iPH Admin

  • 640.961 μηνύματα
  • Twitter:@iphonehellas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:iPhoneHellas

Δημοσίευση 24/06/2011 - 14:42

Νέα στοιχεία από την comScore επιβεβαιώνουν αυτό που γνωρίζουμε εδώ και μήνες. Το iPad αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του με τα ανταγωνιστικά tablets απλά να προσπαθούν να μαζέψουν τα ψίχουλα που πέφτουν από την πίτα της αγοράς.

Αναρτημένη εικόνα


Η έρευνα δείχνει ότι το ποσοστό κίνησης στο διαδίκτυο μέσω iPad (για την κατηγορία των tablets) ξεκινάει από το 89% και φτάνει το 100% ενώ σε 12 από τις 13 χώρες που πραγματοποιήθηκε η έρευνα το ποσοστό κίνησης στο διαδίκτυο μέσω iPad ξεκινάει από το 95% και άνω.

The iPad is currently the dominant tablet device across all geographies, contributing more than 89 percent of tablet traffic across all markets.

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα ποσοστά κίνησης στο διαδίκτυο μέσω iPad σε σχέση με το γενικότερο σύνολο των συσκευών που έχουν πρόσβαση στο web αλλά δεν ανήκουν στην κατηγορία των Η/Υ:

The iPad’s contribution to total non-computer device traffic is highest in Canada (33.5 percent). Brazil has the second highest non-computer device share of traffic coming from the iPad at 31.8 percent, although non-computer devices account for less than 1 percent of total traffic in the country. In Singapore, where non-computer devices comprise nearly 6 percent of total traffic, the iPad accounts for 26.2 percent of this traffic.

[9to5mac via comScore]
Behind the Scenes...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες