Αγορά απο Αμερική iPhone 4 ξεκληδωτο.
Δημοσίευση 28/06/2011 - 00:26
Ad
Δημοσίευση 28/06/2011 - 00:29
τι φορτωμα προγραμματος?δεν υπαρχουν apple store ελλαδα μονο μεταπωλητες...πολυ συνοπτικα τα γραφεις και δεν καταλαβα και πολλαΑγορά απο Αμερική iPhone 4 ξεκληδωτο απο κατάστημα της απλ.μου πέρασαν όλα τα της κάρτας sim που έχω της κοσμοτε και μου είπαν στην Ελλάδα σε εννα καταστημα της απλ η της κοσμοτε θα μου βάλουν το προγραμα και θα είναι οκ.είμαι Βοστώνη και Ελλάδα επιστρέφω σε ένα μήνα .νομίζω ότι δεν θα έχω πρόβλημα με το φορτωμα του προγραματος!Ξέρει κάποιος να με κατατοπησει?
Δημοσίευση 28/06/2011 - 02:09
Οκ μου είπαν ότι στην εταιρία που έχεις συμβόλαιο θα σου περάσουν την sim.αν μπορείς να μου πεις πως μπορεί να λειτουργήσει η συνκεκριμενη ξεκληδωτη συσκευή στην Ελλάδα .τι φορτωμα προγραμματος?δεν υπαρχουν apple store ελλαδα μονο μεταπωλητες...πολυ συνοπτικα τα γραφεις και δεν καταλαβα και πολλα
Δημοσίευση 28/06/2011 - 05:49
Δημοσίευση 28/06/2011 - 17:55
Ευχαριστω φίλε για την απάντηση αλλα δεν ξέρω πως μπορει να τοποθετηθεί η κάρτα sim αφου δεν έχει το iPhone καμία υποδοχή εκτός απο μια πλαινη πλευρά που ανηγει με εργαλειο που μιαζει με βελόνα αλα δεν το έχει στα παρελκωμενα ,μόνο στην aple αλλα μου είπαν να γίνει στην Ελλάδα.αν έχεις κάποια αλη ιδέα το που θα τοποθετηθεί η κάρτα οκ.και εάν τοποθετηθεί απο την πλαινη είσοδο που σου περιέγραψα σε ένα καταστημα της κοσμοτε στην Ελλάδα θα το κάνουν?φίλε πολυ συγνώμη αν σε κουραζω αλλα είμαι πολυ πολυ καινουργος και φυσικά δεν τα καταφερνω πολλή καλλάδε πρόκειται να βάλεις κανένα πρόγραμμα φίλε μου αφού το πήρες ξεκλείδωτο , μόλις βάλεις τη κάρτα της κοσμοτε θα σου δουλεύει κανονικά και χωρίς κανένα πρόβλημα
Δημοσίευση 28/06/2011 - 18:11
Να ξέρεις όμως οτι το iPhone 4 παίρνει micro sim οπότε καλό θα ήταν να πας στο παροχο σου να σου κάνει αλλαγή την sim που έχεις σε microsim!
Δημοσίευση 28/06/2011 - 18:27
Η βελόνα ειναι στο άσπρο χαρτινο φακελάκι πάνω και εγώ νόμιζα ότι δεν έχει στην αρχή αλλα υπάρχει σιγουραΕυχαριστω φίλε για την απάντηση αλλα δεν ξέρω πως μπορει να τοποθετηθεί η κάρτα sim αφου δεν έχει το iPhone καμία υποδοχή εκτός απο μια πλαινη πλευρά που ανηγει με εργαλειο που μιαζει με βελόνα αλα δεν το έχει στα παρελκωμενα ,μόνο στην aple αλλα μου είπαν να γίνει στην Ελλάδα.αν έχεις κάποια αλη ιδέα το που θα τοποθετηθεί η κάρτα οκ.και εάν τοποθετηθεί απο την πλαινη είσοδο που σου περιέγραψα σε ένα καταστημα της κοσμοτε στην Ελλάδα θα το κάνουν?φίλε πολυ συγνώμη αν σε κουραζω αλλα είμαι πολυ πολυ καινουργος και φυσικά δεν τα καταφερνω πολλή καλλά
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 28/06/2011 - 18:28
Δημοσίευση 29/06/2011 - 01:34
Οκ φίλε πολυ κατανοητός.σε ευχαριστω πολυ.Η βελόνα ειναι στο άσπρο χαρτινο φακελάκι πάνω και εγώ νόμιζα ότι δεν έχει στην αρχή αλλα υπάρχει σιγουρα
Δημοσίευση 30/06/2011 - 21:52
Δημοσίευση 01/07/2011 - 01:09
Ναι billthes το βρήκα το συνδετιρακι ήταν εκει που ο άλλος φίλος μου υπεδηξe.αλλα τώρα με την επιστροφή μου Ελλάδα θα πρέπει να αλαξω την sim σε mini.νομίζω δεν θα έχω πρόβλημα αλαγης της sim απο την cosmote.ετσι ειναι..δεν υπαρχει περιπτωση να αγορασες iPhone γνησιο απο καταστημα και να μην υπαρχει το συνδετηρακι μεσα στη συσκευασια..
ευχαριστω για την Βοήθεια.
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες