Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Hellas Radio


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
Θέμα χωρίς απαντήσεις

#1   a6n0rma1

a6n0rma1

    iPH newbie

  • 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 05/07/2011 - 17:57

Άλλη μια εφαρμογή από την Tenebra Studios για το iphone είναι πλέον έτοιμη. Μπορείτε να απολαύσετε όποιον εσείς θέλετε, από τους δεκάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς που περιλαμβάνει η εφαρμογή με τον καλύτερο και πιο εύκολο τρόπο. Παρακάτω εμφανίζονται μερικά από τα πιό σημαντικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής που την κάνουν να ξεχωρίζει:

. Με μονό κλικ στο Home Button της i-device σας μπορείτε να βάλετε την εφαρμογή στο background. Έτσι θα μπορέσετε να συνεχίσετε να ακούτε τον αγαπημένο σας σταθμό, ενώ περιηγείστε στο internet, βλέπετε τις φωτογραφίες σας ή κάνετε άλλες εργασίες στη συσκεύη σας.

. Απλό user interface βασισμένο σε εικονίδια.

. Όλες οι δυνατότητες της εφαρμογής σε μια σελίδα, δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε σε διάφορα μενού, κάνοντας πολλαπλές επιλογές, σε διάφορες σελίδες και υποσελίδες. Απλά επιλέγετε σταθμό, πατάτε play και έχετε όλες τις δυαντότητες στα έξι αριστερά εικονίδια της οθόνης.

. Ενσωμάτωση όλων των πληροφοριών για κάθε σταθμό. (Τηλέφωνο, email, ιστοσελίδα, διεύθυνση, facebook, twitter, stream bitrate, stream mono/stereo info...)

. Αντίθετα με κάθε άλλη εφαρμογή ραδιοφώνου, οι σταθμοί δεν είναι απλά copy-paste απο διάφορα radio portals, χωρίς να έχει ελεγχθεί η λειτουργία των streams τους. Όλοι οι σταθμοί είναι hand picked και ελεγμένοι ένας-ένας, ώστε να είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα των σταθμών που κάνουν web streaming στην χώρα μας. Επίσης αντίθετα με κάθε άλλη εφαρμογή δεν υπάρχουν σταθμοί που απλά παίζουν το ίδιο υλικό, μιας και πολλοί σταθμοί κάνουν αναμεταδόσεις.

. Κουμπί για αυτόματη ανανέωση της βάσης δεδομένων των σταθμών που περιέχει η εφαρμογή. Βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία κάτω απο το κουμπί info.

. Ειδική ένδειξη streaming bitrate για κάθε σταθμό, ώστε αν χρησιμοποιείτε σύνδεση gprs να ξέρετε ποιοί σταθμοί θα σας χρεώσουν περισότερο.

. Για προσθήκες σταθμών, διορθώσεις ή μεταβολλές στοιχείων, σχόλια/προτάσεις για προσθαφαίρεση σταθμών, στείλτε email στο info@tenebrastudios.com

Την εφαρμογή θα την βρείτε εδώ.
Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν.

Συνημμένα αρχεία



Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;



Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες