Εσπασε η οθονη του iphone? Θελετε να κανετε καποια αλλη επιδιορθωση? Εδω παραθετω την εμπειρια μου απο το iphonerepair.gr
Ad
Δημοσίευση 23/08/2011 - 14:40
Rokko: μιλαμε για τρελλες αρπαχτες το συγκεκριμενο μαγαζι! Ο τυπος, ο δηθεν, ο ψηλος-ξανθος-ντεν μιλαω το ελληνικος, δεν ειναι ενας και καλα μπασκετμπολιστας; Μιλαμε για μπανανια σε ολο της το μεγαλειο!!! Ελεος πια με ολους του και-καλαδες!!!! Μακρια απο ολους αυτους παιδια. Μας κοροιδευουνε για να τρωει το σκυλι τους "προσουτο"... Να πω κι εγω με την σειρα μου τα καλυτερα για τον Λεωνιδα aka batjump! Οτι χρειαστείτε, αφοβα στον Λεωνιδα, και νορμαλ στα λεφτα και (εφοσον φτιαχνεται) 100% το περνετε φτιαγμενο! Αντε στα διαλα με τα λαμογια...υποστηριζουμε τα δικα μας παιδια!
Sent from my white iPhone 4, using Tapatalk.
Αν σκεφτεις οτι βγαζουνε 80% κερδος στο τεμαχιο, τους τα πληρωσες " τα δωρα ". Στην ουσια πληρωνεις το "κατι" παραπανω που ξερουνε. Το youtube ειναι γεματο απο οδηγους, οπου και αμπαλος να εισαι, αμα δεις 2-3 τα καταφερνεις. Εγω μονος μου φτιαχνω τα δικα μου/φιλων, αλλα για τις "δυσκολες περιπτωσεις" συστήνω χωρις δευτερη σκεψη τον Λεωνιδα(BatJump). Ειναι μπροστα
Τα να εκτιμά κάποιος την δουλειά σου, τον τρόπο που τον εξυπηρετείς
και την ειλικρίνεια που του προσφέρεις,
είναι πολύ σημαντικό.
Είναι και ένας λόγος να συνεχίσεις να προσφέρεις με όποιον τρόπο μπορείς
και συνήθως στα πολύ δύσκολα.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
Το λέω μέσα από την καρδιά μου.
Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν αλλά θα το πω ξανά:
Για να σε εκτιμούν και να σε σέβονται οι "άλλοι"
πρέπει πρώτα να στους εκτιμάς και να τους σέβεσαι εσύ ο ίδιος.
Ευχαριστω
batjump (Λεωνίδας)
Δημοσίευση 23/08/2011 - 14:57
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 23/08/2011 - 19:08

--
Ξερεις ποσο κερδος ειχανε απο αυτο που σου αλλαξανε ? 73 ευρω.. για μιση-μια ωρα δουλεια.
Δημοσίευση 24/08/2011 - 14:16
Προσπαθώ να σου στείλω PM αλλα είσαι φουλ.Τα να εκτιμά κάποιος την δουλειά σου, τον τρόπο που τον εξυπηρετείς
και την ειλικρίνεια που του προσφέρεις,
είναι πολύ σημαντικό.
Είναι και ένας λόγος να συνεχίσεις να προσφέρεις με όποιον τρόπο μπορείς
και συνήθως στα πολύ δύσκολα.
Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
Το λέω μέσα από την καρδιά μου.
Το έχω ξαναπεί στο παρελθόν αλλά θα το πω ξανά:
Για να σε εκτιμούν και να σε σέβονται οι "άλλοι"
πρέπει πρώτα να στους εκτιμάς και να τους σέβεσαι εσύ ο ίδιος.
Ευχαριστω
batjump (Λεωνίδας)
Δημοσίευση 25/08/2011 - 16:01
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: koumbouni, 25/08/2011 - 16:01
Δημοσίευση 02/11/2011 - 18:45

Δημοσίευση 02/11/2011 - 18:45
Paidia mou espase to mpros kai to pisw meros tou iPhone4 !! tha ithela na mathw pws mporw na erthw se epafi me tous texnikous pou anaferate Pantsos,batjumb,idoctor gia na to episkeuasw! euxaristw!
Στείλε τους πμ απο εδω!
Δημοσίευση 02/11/2011 - 18:46
στειλε τους Pροσωπικό Mύνημα (πm)Paidia mou espase to mpros kai to pisw meros tou iPhone4 !! tha ithela na mathw pws mporw na erthw se epafi me tous texnikous pou anaferate Pantsos,batjumb,idoctor gia na to episkeuasw! euxaristw!
For those of us climbing to the top of the food chain, there can be no mercy. There is but one rule: Hunt or be hunted.
Δημοσίευση 02/11/2011 - 18:47
με πρόλαβεςΣτείλε τους πμ απο εδω!
Δημοσίευση 02/11/2011 - 18:48
Paidia mou espase to mpros kai to pisw meros tou iPhone4 !! tha ithela na mathw pws mporw na erthw se epafi me tous texnikous pou anaferate Pantsos,batjumb,idoctor gia na to episkeuasw! euxaristw!
Σου έστειλα πμ φίλε μου
Δημοσίευση 02/11/2011 - 18:59
Δημοσίευση 03/11/2011 - 19:00
Τελευταία επεξεργασία από: garry, 03/11/2011 - 19:01
Δημοσίευση 03/11/2011 - 19:02
Δημοσίευση 03/11/2011 - 19:03
Kalispera apo extes I othoni mou den aposindeete otan vazo to Afti mou stin othoni.ti na Kano???
Tι εννοείς? και Ελληνικά παρακαλώ, οχι greeklish.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες