Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Εσπασε η οθονη του iphone? Θελετε να κανετε καποια αλλη επιδιορθωση? Εδω παραθετω την εμπειρια μου απο το iphonerepair.gr

• Please log in to reply
71 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2,247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 03/11/2011 - 21:42

ποσο κοστιζει η αλαγη μπαταριας σε 3gs 32gb?

Έχεις Pm

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   ha1des3

ha1des3

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 01/06/2012 - 12:58

Ολα ξεκινανε απο οταν επεσε το iphone μου και του εσπασε το digitizer, το γυαλινο κομματι δηλαδη που ειναι μπροστα και αντιλαμβανεται την αφη. Με το που εγινε αυτο χαζοεψαξα στο ιντερνετ, μιλησα και με ενα φιλο, και τελικα κατεληξα να αγορασω ενα digitizer που εκανe 100E και να μου το αντικατηστει ο φιλος μου. Τελοσπαντων με κατι tutorial απο το youtube μου το αντικατεστησε αλλα στο πανω αριστερα και πλαγιο τμημα του iphone, ειχε ξεχαρβαλωθει το λαστιχακι που προφυλασσει απο το να μην μπαινει υγρασια και σκονες στο εσωτερικο του κινητου.
Αυτο με ενοχλουσε τοσο, ωστε εψαξα στο ιντερνετ, και βρηκα τους pc express η iphonerepair.gr. Τους πηρα τηλεφωνο και ηταν εξυπηρετικοτατοι, λεγοντας μου οτι χρειαζεται να αλλαξω το πλαισιο πανω στο οποιο στηριζεται η LCD, Digitizer και ενωνονται με το κατω μερος της συσκευης. Το κοστος 60Ε.
Αποφασιζω και παω. Εκει επι τοπου, μου λενε οτι μπορουν ειτε να μου το στειλουν σπιτι δωρεαν ειτε να περιμενω μιση ωρα να γινει η επισκευη. Περιμενω λοιπον μιση ωρα....τιποτα. Μετα απο καμια ωρα, ρωταω τι γινεται ρε παιδια, και μου λενε σου βαλαμε ενα εξαρτημα που δεν λειτουργουσε.(Αναρτημένη εικόνα αφου ειχα παει για αλλαγη πλαισιου). Τεσπα μετα απο κανα μιαμισαωρο - 2ωρο ρωταω και μαθαινω τι ειχε γινει : ετσι οπως το ειχε κολλησει ο φιλος μου οταν μου εφτιαχνε το Digitizer, ανοιγοντας το, εσπασαν το ακουστικο... Δεν το καταλαβαν με την πρωτη, με αποτελεσμα να το κλεισουν(να ενωσουν digitizer-κατω μερος) και να δουν οτι δεν δουλευε( * στο πρωτο ανοιγμα μου αντικατεστησαν το πλαισιο και το λαστιχακι).
Το ξαναανοιγουν λοιπον και βαζουν ενα καινουριο ακουστικο - εκει δεν εχω κανενα παραπονο. Το κλεινουν, και βλεπουν οτι παλι δεν δουλευει, αφου δεν το ειχαν εγκαταστησει σωστα.... Το ξανανοιγουν το βαζουν σωστα και το κλεινουν και μου το δινουν. Το παιρνω στα χερια μου και βλεπω οτι το κουμπι δεν πιανει με το συνηθες πατημα αλλα θελει περισσοτερη δυναμη. Τους το λεω, το ανοιγουν(to iphone) αλλα δεν καταφερνουν τιποτα, λεγωντας " Κουμπι ειναι ,δεν μπορουμε να κανουμε κατι, απο το ενα πλαισο το βγαλαμε και σε ενα καινουριο το βαλαμε. Αν εισαι δυσαρεστημενος δεν γινεται τιποτα" (Αναρτημένη εικόνα?!!!!) Τεσπα προσπαθω να μην δωσω σημασια, παω να φυγω και τι να δω ? το λαστιχακι απο τα πολλα ανοιξε κλεισε της συσκευης ειχε ξεχαρβαλωθει...... Τους το λεω ψιλοτσαντισμενος και μου λενε οκ, θα το φτιαξουμε και θα το σειλουμε σπιτι σου
Τεσπα, φευγω για επαρχια οπου σπουδαζω, και μου το εχουν στειλει σπιτι μου. Γυρναω αθηνα και τι να δωΑναρτημένη εικόνα Το iphone, με ενα κουμπι πολυ μεσα, για να πιανει με την μια :S, to digitizer σπασμενο απο μεσα σε καποια σημεια, και οταν ειχα την οθονη σε full brightness εβγαινε φως απο καποια σημεια του digitizer και του ακουστικου !!!!(* Το digitizer κανονικα κολλαει στο πλαισιο, οποτε απο το πολυ ανοιξε κλεισε και κολλα ξεκολλα αντιστοιχα, ειχαν μεινει κομματια του Digitizer πανω στην ταινια που χρησιμοποιουσαν για να τα κολλησουν)
Ενταξει ενοιωθα πως ειχα παει για μαλλι και ειχα βγει κουρεμενος. Μου την ειχε δωσει τοσο ωστε να σκεφτομαι να το παω στο γερμανο να μου το φτιαξουν και να πληρωσω εστω κατι παραπανω αλλα να γινει σωστα η δουλεια. Αποφασιζω λανθασμενα να ξαναπαω μεχρι τη γλυφαδα στο pc express, οι οποιοι προς εκπληξη μου δεχτηκαν να μου το φτιαξουν χωρις οικονομικη επιβαρυνση. Παω σπιτι και την αλλη μερα μου το στελνουν. Το digitizer ειχε αλλαχθει, το κουμπι ειχε φτιαχτει (γιατι οπως μου ειπαν χαρακτηριστικα "θα μπει σε λεια επιφανεια οποτε δεν θα εχει κανενα προβλημαΑναρτημένη εικόνα? καλα και γιατι δεν το ειχαν κανει απο την πρωτη φορα??) Εκτος απο το οτι ειχαν ξεχασει να μου στειλουν το πορτακι για τη sim, που μου το στειλαν την αλλη μερα, το ακουστικο για καποιο λογο ηταν στραβοβαλμενο και τσακισμενο, και το πλαστικο γυρω απο την αριστερη βιδα στο κατω μερος του τηλεφωνου διπλα απο την θυρα για το καλωδιο, σπασμενο. Παιρνω τηλεφωνο, και μου λενε οτι αυτο το ειχα κανει εγω, παρολο του οτι αυτες οι δυο βιδες πρεπει να ξεβιδωθουν για να ανοιξει το τηλεφωνο και με μια αποτομη κινηση ανετα σπαει το πλαστικο γυρω απο αυτες Σε καποιο σημειο μαλιστα το λαστιχακι ειχε ψιλοχαλασει.
Καθισα και εγραψα την εμπειρια μου απο το iphonerepair.gr, γιατι θα ηθελα και γω πριν επιλεξω καποιον για να μου φτιαξει το πανακριβο iphone, να εχω τα σωστα κριτηρια. Ευχαριστω για το χρονο σας.

Παιδια μολις ελαβα το κινητο μου απο τον pantsos που το εστειλα για αλλαγη της εισοδου των ακουστικων που μου ειχε χαλασει. Αριστη δουλεια και συνεργασια!!! Περαν αυτου, μου ειπε οτι το λαστιχακι που τελικα μου βαλανε ηταν στο ενα τεταρτο του χωρου που καλυπτε λιωμενο!!!! Επειδη δν καταφεραν να το βαλουν, το λιωσανε με κατι για να "κολλησει"!!!! Επισης περιττο να πω οτι το πλαισο με το λαστιχακι που μου ειχαν τοποθετησει καθε αλλο παρα αυθεντικο ητανε.... Τα συμπερασματα δικα σας!!!

#63   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5,082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 01/06/2012 - 14:17

φιλε δυστυχως ειναι γεγονος το συγκεκριμενο μαγαζακι ειναι μπακαληδες.ουτε γραμμα...ενας φιλος πηγε ενα 3gs λευκο για αλλαγη οθονης και το κουμπι ειναι 2 χιλιοστα μεσα το home button εννοω και το λαστιχο γυρω γυρω χαλια η οθονη δεν ειναι ισια κουμπωμενη ασε για πολυ ξυλο τα παληκαρια
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#64   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 01/06/2012 - 15:26

Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι πλέον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ απατεώνες και άσχετοι.

Μακριά από αυτούς!!!

ΥΓ: Καλά και συ ένα χρόνο μετά σχεδόν το έφτιαξες?

#65   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2,247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 01/06/2012 - 15:31

Μακριά από αυτούς!!!

Καλά το απατεώνες απο αυτά που ακούγονται-παίζει.
Αλλά το άσχετοι είναι 100%

#66   Konstantinosd

Konstantinosd

iPH newbie

• Pip
  • 21 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:damkostas

Δημοσίευση 01/06/2012 - 16:53

Ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε μου.. Πολυ βοηθητικο..

#67   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 01/06/2012 - 18:58

Είναι πολλά τα τόπικ Πάνο...

Και σε κάποιες καταγγελίες μιλάμε για φανερή εξαπάτηση (βλέπε αλλαγή original λειτουργικών κομματιών με ΟΕΜ κλπ...)

#68   scum784

scum784

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/06/2012 - 19:22

καλησπερα, παιδια. εγω εχω iphone 4 στο οποιο εχει κολλησει το sleep button. ειχα σκοπο να το φτιαξω στην εν λογω εταιρεια στη γλυφαδα, αλλα απο αυτα που ακουω λεω μηπως δοκιμασω με τους τεχνικους απο το forum. μενω πειραια, ξερετε μηπως ποιος θα ηταν πιο ευκολο να με εξυπηρετησει απο batjump, pantsos, idoctor που διαβαζω οτι ειναι καλοι?

#69   Sectoras

Sectoras

iPH Addict

• 824 μηνύματα
  • Twitter:@sector2001
  • Κινητό: iPhone 4S
  • GameCenter:sector2001

Δημοσίευση 01/06/2012 - 19:24

Άμα σε ενδιαφέρει Γλυφάδα βρίσκομαι και εγω έχεις πμ

#70   ha1des3

ha1des3

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 09/06/2012 - 16:49

Μακριά από αυτούς!!!

Ε ναι , δν ηξερα ποσο θα κρατησω το 3gs μου, και θεωρησα οτι για ενα απλο λαστιχακι, 60 ευρω που μου ειχαν πει οταν τους ειχα πρωτοπαρει τηλεφωνο, ειναι πολλα( απο τη στιγμη που επρεπε να αλλαξει ολο το πλαισιο μαζι). Αφου σε βαθος χρονου απεδειξε οτι ειναι πολυ γερο κινητο, ειπα να επενδυσω στη συντηρηση του:)

#71   mpa3

mpa3

iPH Addict

• 690 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Thanoc2129

Δημοσίευση 02/04/2014 - 07:58

καλημερα παντσο σου ειχα στειλει κανα μηνα πριν και δεν μου απαντησες..και τωρα που σε βρηκα ειπα να σε ρωτησω μηπως ειναι δυνατον να μου φτιαξεις το δικο μου ?μενεις θεσ/νικη?

#72   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6,775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 02/04/2014 - 08:05

καλημερα παντσο σου ειχα στειλει κανα μηνα πριν και δεν μου απαντησες..και τωρα που σε βρηκα ειπα να σε ρωτησω μηπως ειναι δυνατον να μου φτιαξεις το δικο μου ?μενεις θεσ/νικη?

Νομιζω στον Καναδα ειναι πλεον ο Pantsos

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες