Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 2 ψήφοι

Εσπασε η οθονη του iphone? Θελετε να κανετε καποια αλλη επιδιορθωση? Εδω παραθετω την εμπειρια μου απο το iphonerepair.gr

• Please log in to reply
71 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 15/07/2011 - 00:08

Για το http://www.iphonelab.gr/ έχουμε καμια εμπειρία απο κανέναν ; Απο το iStorm που αν δεν κάνω λάθος αναλαμβάνουν και αυτοί service , έχει ακουστεί τίποτα ;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/07/2011 - 00:12

To iPhonelab είναι μια χαρά.

Σε αυτο είναι και ο idoctor.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#18   godblessed

godblessed

iPH Member

• 216 μηνύματα
  • Twitter:@godblessed13
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 15/07/2011 - 00:34

α γιαυτό δουλεύει εκεί ο αδελφός του raul!!! Αξιοκρατικά κριτήρια :) Γιαυτό τα κινητά βγαίνουν για "κλωτσιές"

χαχα,ναι καταλαβα ποιον λες,κ γω για αδερφο του τον εκανα αλλα δν ημουν σιγουρος κ ειπα να μν το πω.ενας κοντουλης κουρεμενος με την ψιλη ε;χαχακατσε να βρω το βιντεο που σας λεω να δειτε το παλικαρι με τον κοπρο του.

#19   godblessed

godblessed

iPH Member

• 216 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2011 - 00:50

ff στο 0:48 περιπου. http://m.youtube.com...h?v=7sz_gQJKGkU

digitizer κ μεριδα προσουτο παει!

#20   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,609 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 15/07/2011 - 01:01

Δεν το εμφανίζει.
| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#21   Gotrek

Gotrek

iPH newbie

• 28 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2011 - 01:02

με παντσο που μιλουσα παρολο που τελικά δν του στιλα το κινιτο μου το πεδι ήταν αψογο στο δευτερολεπτο απαντουσε και παρά πολύ εξυπηρετικο...

#22   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S

Δημοσίευση 15/07/2011 - 02:55

Rokko: μιλαμε για τρελλες αρπαχτες το συγκεκριμενο μαγαζι! Ο τυπος, ο δηθεν, ο ψηλος-ξανθος-ντεν μιλαω το ελληνικος, δεν ειναι ενας και καλα μπασκετμπολιστας; Μιλαμε για μπανανια σε ολο της το μεγαλειο!!! Ελεος πια με ολους του και-καλαδες!!!! Μακρια απο ολους αυτους παιδια. Μας κοροιδευουνε για να τρωει το σκυλι τους "προσουτο"... Να πω κι εγω με την σειρα μου τα καλυτερα για τον Λεωνιδα aka batjump! Οτι χρειαστητε, αφοβα στον Λεωνιδα, και νορμαλ στα λεφτα και (εφοσον φτιαχνεται) 100% το περνετε φτιαγμενο! Αντε στα διαλα με τα λαμογια...υποστηριζουμε τα δικα μας παιδια!

Sent from my white iPhone 4, using Tapatalk.

Τελευταία επεξεργασία από: tfd1978, 15/07/2011 - 02:56.

#23   stefan147

stefan147

iPH newbie

• 33 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2011 - 03:37

Το μαγαζί του χαζο-Αμερικάνου στη Γλυφάδα μου έχει φερθεί άψογα πάντως. Είχα ξεκινήσει να κάνω μόνος μου αλλαγή οθόνης στο 4αρι μου και πάνω που πήγα να κουμπώσω την καλωδιοταινία πάνω στη motherboard, εκείνη κόπηκε (μαμώ τον Κινέζο μου, μαμώ). Οπότε το πήγα εκεί, σχεδόν σε κομμάτια, μετά από παρότρυνση φίλου και το δέχτηκαν κανονικά. Εν τέλη, βέβαια, ο μάστορας ήταν λίγο άμπαλος γιατί το κινητό ενώ φτιάχτηκε, μετά άρχισε να κάνει συνεχώς restart μόνο του αλλά αυτό είναι κάτι για το οποίο μπορεί να ευθύνομαι και εγώ. Παρόλα αυτά μου έβαλε OEM ανταλλακτικό, το πλήρωσα σε τιμή imitation, ενώ μου έβαλε και καινούρια μπαταρία τσάμπα. Όπως και να χει η Vodafone την πλήρωσε αφού με εμφανισιακά άρτιο πλέον το τηλέφωνο, το έπαιξα Κινέζος και τους το έστειλα με την αιτιολογία ότι κάνει restart μόνο του από το πουθενά και σε 4 μέρες είχα ένα καινούριο (ανακατασκευασμένο) 4αρι στο σπίτι μου!

#24   nosgr

nosgr

iPH Enthousiast

• 466 μηνύματα
  • Twitter:@nosgr
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 15/07/2011 - 04:11

Αν σκεφτεις οτι βγαζουνε 80% κερδος στο τεμαχιο, τους τα πληρωσες " τα δωρα ". Στην ουσια πληρωνεις το "κατι" παραπανω που ξερουνε. Το youtube ειναι γεματο απο οδηγους, οπου και αμπαλος να εισαι, αμα δεις 2-3 τα καταφερνεις. Εγω μονος μου φτιαχνω τα δικα μου/φιλων, αλλα για τις "δυσκολες περιπτωσεις" συστηνω χωρις δευτερη σκεψη τον Λεωνιδα(BatJump). Ειναι μπροστα :P

Τελευταία επεξεργασία από: nosgr, 15/07/2011 - 04:13.

#25   godblessed

godblessed

iPH Member

• 216 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2011 - 07:48

Δεν το εμφανίζει.

youtube search: ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ - REAL HOUSEWIVES of ATHENS / Ε4 [11/04 /2011]
δν στο εμφανιζει μηπως απο τον desk;γτ απο μενα στο iphone το ανοιγει.

#26   rokko

rokko

iPH newbie

• 48 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2011 - 07:50

Όντως αυτός ο άχαρος αμπλαούμπλας είναι :) :)

#27   marios1957

marios1957

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 15/07/2011 - 08:44

Η δικιά μου εμπειρία μ' αυτούς είναι θετική.

Προσπαθώντας να αλλάξω μπαταρία,στο "δέσιμο" προεξείχε η φλάντζα και χωρίς να το κλείσω απ' το power,έτσι ανοιχτό όπως ήταν,τούκανα ζημιά στη μητρική και στην οθόνη με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται απ' το i-tunes για backup τουλάχιστον.

Σε 20' min απ' τη στιγμή που τους το πήγα (και αφού ψιλομανουριάσαμε πρώτα,γιατί ενώ είπαμε απ' το τηλέφωνο ότι θα ξέρω σε μισή ώρα τί έχει και πόσο θα στοιχίσει,αυτοί θέλανε να τους το αφήσω και θα ήξερα αύριο...),μου κάνανε πλήρες back-up σε άλλο κινητό και επισκευάσανε επί τόπου μητρική και οθόνη...

Μου κάνανε και έκπτωση.Μόνοι τους.

Αυτά τα μαγαζιά βασίζονται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των χρηστών δεν ξέρει να τα "φτιάχνει",όπως και στην άμεση εξυπηρέτηση,βάζοντας την υπεραξία της διάγνωσης embended στο ποσόν της επισκευής.Δηλαδή ενώ όλοι μου λέγανε (τηλεφωνικά...) θα μας το αφήσεις,θα δούμε τί έχει και θα σου πούμε αύριο και εσύ θα μας πληρώσεις 30€ επισκευαστεί ή όχι,αυτοί (εντάξει,με λίγο ζόρι και με το που έκανα να φύγω) το επισκεύασαν επί τόπου.

Δια την τάξιν.

#28   ha1des3

ha1des3

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 18/07/2011 - 18:49

Η δικιά μου εμπειρία μ' αυτούς είναι θετική.

Προσπαθώντας να αλλάξω μπαταρία,στο "δέσιμο" προεξείχε η φλάντζα και χωρίς να το κλείσω απ' το power,έτσι ανοιχτό όπως ήταν,τούκανα ζημιά στη μητρική και στην οθόνη με αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται απ' το i-tunes για backup τουλάχιστον.

Σε 20' min απ' τη στιγμή που τους το πήγα (και αφού ψιλομανουριάσαμε πρώτα,γιατί ενώ είπαμε απ' το τηλέφωνο ότι θα ξέρω σε μισή ώρα τί έχει και πόσο θα στοιχίσει,αυτοί θέλανε να τους το αφήσω και θα ήξερα αύριο...),μου κάνανε πλήρες back-up σε άλλο κινητό και επισκευάσανε επί τόπου μητρική και οθόνη...

Μου κάνανε και έκπτωση.Μόνοι τους.

Αυτά τα μαγαζιά βασίζονται στο γεγονός ότι η πλειοψηφία των χρηστών δεν ξέρει να τα "φτιάχνει",όπως και στην άμεση εξυπηρέτηση,βάζοντας την υπεραξία της διάγνωσης embended στο ποσόν της επισκευής.Δηλαδή ενώ όλοι μου λέγανε (τηλεφωνικά...) θα μας το αφήσεις,θα δούμε τί έχει και θα σου πούμε αύριο και εσύ θα μας πληρώσεις 30€ επισκευαστεί ή όχι,αυτοί (εντάξει,με λίγο ζόρι και με το που έκανα να φύγω) το επισκεύασαν επί τόπου.

Δια την τάξιν.

Φιλε πραγματικα χαιρομαι που η δικια σου εμπειρια ηταν θετικη, αλλα φαινεται οτι ηταν η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα...

#29   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9,488 μηνύματα

Δημοσίευση 18/07/2011 - 23:12

To iPhoneLab ειναι άριστοι επαγγελματίες και γνωρίζουν 200% το αντικειμενό τους.ΕΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟΙ και ταχύτατοι.

ezgif_com_crop_2.gif

#30   bakis

bakis

iPH Addict

• 626 μηνύματα
  • Twitter:@vbakis
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:bakis

Δημοσίευση 23/08/2011 - 14:14

για iphone 2g που προτείνετε να απευθυνθώ? θέλω τζάμι lcd οθόνη και πίσω πλάτη μαζι με το antenna cover.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες