Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
8 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   toxotis67

toxotis67

iPH newbie

• 36 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/07/2011 - 09:03

Καλημέρα. Ψάχνοντας στο forum διάβασα αρκετά για τις σχετικές με ραδιόφωνο εφαρμογές οι οποίες απαιτούν σύνδεση με internet. Η απορία μου είναι πόσος περίπου είναι ο όγκος δεδομένων σε mb προκειμένου να ακούσει κάποιος ραδιόφωνο;
Ευχαριστώ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2.313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 20/07/2011 - 09:06

Δεν ξέρω τον όγκο αλλά αν δεν είσαι σε wifi lagarei και θα σου κάνει όλο διακοπές , στην καλύτερη με τούμπανο 3G σήμα αν παίξει σωστά... Αλλα και οι ίδιοι οι developer αυτών των εφαρμογών wifi συνιστούν (αυτοί ξέρουν ;)

#3   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα
  • Twitter:@Soter13
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 20/07/2011 - 09:15

Εκτός των παραπάνω, ο όγκος είναι πολύ μεγάλος.
Σε κάποιες εφαρμογές μπορείς να καταγράψεις εκπομπες και μια φορά προγραμμάτισα μια δοκιμαστικά για μια ώρα περίπου και μου έγραψε τον εκτιμώμενο χώρο σε ΜΒ και ήταν πολλά...
Αν δεν έχεις τουλάχιστον 1ΓΒ δωρεάν internet, μην το προσπαθήσεις καθόλου.

Θα σου πάει ο κούκος αηδόνι!!

Τελευταία επεξεργασία από: Soter, 20/07/2011 - 09:16

#4   toxotis67

toxotis67

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2011 - 09:45

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Εκείνο που με έχει αρκετά παραξενέψει επίσης, είναι ότι ενώ έχω αγοράσει ή κατεβάσει και δωρεάν εφαρμογές για παιχνίδια, έχω την εντύπωση ότι καταναλώνουν όγκο δεδομένων όταν παίζει κάποιος. Ισχύει αυτό; Έχω πρόγραμμα internet με 100mb μηνιαίως και ενώ με το nokia δεν "έτρωγα" ούτε το 20%, τώρα μάλλον θα πάω για τα 300mb.

#5   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2011 - 09:52

Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που άν έχεις ενεργοποιημένο το Game Center στέλνουν δεομένα, αλλά δε νομίζω να είναι τόσα πολλά. Εκτός αν παίζεις όλη μέρα...

#6   toxotis67

toxotis67

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2011 - 10:25

Υπάρχουν ορισμένα παιχνίδια που άν έχεις ενεργοποιημένο το Game Center στέλνουν δεομένα, αλλά δε νομίζω να είναι τόσα πολλά. Εκτός αν παίζεις όλη μέρα...

Όχι φίλε μου, εγω δεν παίζω καθόλου (τουλάχιστον όχι ακόμα :rolleyes:). Τα παιδιά είναι το πρόβλημα. Τι εννοείς ενεργοποιημένο; Μου ζήτησε και έκανα registration. Μπορώ να κάνω κάτι για να μην είναι ενεργοποιημένο; Θα μπορούν τα παιδιά μετά να παίζουν τα παιχνίδια που κατεβάζω; Δεν με ενδιαφέρι το online. Sorry γαι την ασχετοσύνη!

Τελευταία επεξεργασία από: toxotis67, 20/07/2011 - 10:29

#7   Soter

Soter

iPH Enthousiast

• 394 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2011 - 10:52

Μπορείς να πας στα Settings -> General -> Restrictions και στο τέλος που αναφέρει το GameCenter να επιλέξεις off και στις δυο επιλογές.
Δε νομίζω πάντως να είναι αυτός ο λόγος..

Καλύτερα να απενεργοποιήσεις για ένα διάστημα το 3G & Cellular Data από Settings -> General και να τα ενεργοποιείς μόνο όταν τα χρειάζεσαι, ώστε δεις ποιος είναι ο πραγματικός όγκος δεδομένων σου.

Εναλακτικά αν έχεις Vodafone (δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε άλλα δίκτυα), μπορείς να στέλνεις δωρεάν SMS στο 1284 και θα λαμβάνεις ένα SMS με τον υπολοιπόμενο δωρεάν χρόνο ομιλίας και άλλο ένα με τα υπολοιπόμενα ΜΒ, ώστε να παρακολουθήσεις την κίνηση των δεδομένων σε σχέση με τη χρήση που κάνεις, μήπως και βγάλεις κάποια άκρη.

Τελευταία επεξεργασία από: Soter, 20/07/2011 - 10:53

#8   toxotis67

toxotis67

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2011 - 11:40

Vodafone έχω και αυτό που λες το έχω ήδη κάνει, γι αυτό έχω τρομοκρατηθεί. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Για την ενεργοποίηση των περιορισμών μου ζητάει κωδικό. Ποιός είναι αυτός;

Τελευταία επεξεργασία από: toxotis67, 20/07/2011 - 11:43

#9   toxotis67

toxotis67

iPH newbie

• 36 μηνύματα

Δημοσίευση 20/07/2011 - 11:55

Vodafone έχω και αυτό που λες το έχω ήδη κάνει, γι αυτό έχω τρομοκρατηθεί. Πάντως ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Για την ενεργοποίηση των περιορισμών μου ζητάει κωδικό. Ποιός είναι αυτός;

Άκυρο. Βάζεις δικό σου.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες