Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Acculoc HD

• Please log in to reply
29 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 25/07/2011 - 11:34

Αν στείλω εγω με email τις συντεγμένες σε κάποιο φίλο μου που έχει iDevice θα ήθελα να μπορεί με κάποιο τρόπο (χωρίς copy-paste) να δει που βρίσκομαι στο χάρτη. Νομίζω ότι θα ήταν κάπως χρήσιμο να μπορώ από το email client της συσκευής, λαμβάνοντας το email με τις συντεταγμές, να μπορώ να ανοίγω την εφαρμογή σου (HD version) και να γίνεται εμφάνιση του σημείου στο χάρτη.

Ελπίζω να σε βοήθησα.

Αν στείλετε τις συντεταγμένες σας με e-mail σε κάποιο φίλο σας, ο φίλος σας μπορεί να δει άμεσα που είσαστε στον χάρτη. Στο mail που στέλνετε από το Acculoc HD ή το κανονικό Acculoc υπάρχει ένα link των google maps με έναν χάρτη που δείχνει την τοποθεσία σας. Ο φίλος σας μπορεί να δει που βρίσκεστε πατώντας το link. Όσο για την άλλη ιδέα που μου είπατε είναι πάρα πολύ ωραία αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να είναι υλοποιήσιμη.
Για ότι άλλο σχόλιο ή απορία έχετε μην διστάξετε να μου ξαναγράψετε.
Σας ευχαριστώ πολύ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2011 - 22:27

Παιδιά γειά σας!
Χθές το απόγευμα ήμουν σε μια παραλία. Την ώρα όμως που έκανα μπάνιο σκεφτόμουνα πως μπορώ να προωθήσω το Acculoc HD αλλά και το κανονικό Acculoc. Μου ήρθε λοιπόν μία ιδέα για μία απλή διαφήμιση. Βγήκα και σκάλισα με ένα ξυλαράκι στην άμμο τη παρακάτω φράση. "Acculoc avaliable on App Store". Αυτή η φωτογραφία - διαφήμιση θέλει να πει πως αν είσαι χαμένος σε μία ερημική παραλία μπορείς απλά να χρησιμοποιήσεις το Acculoc HD ή το Acculoc. Δείτε το αποτέλεσμα στην παρακάτω φωτογραφία.

Attached File  DSC08974.JPG   1.59MB   4 downloads

Πως σας φένεται το concept?

#18   argonaytis

argonaytis

Member

• 899 μηνύματα

Δημοσίευση 31/07/2011 - 22:46

Πολύ έξυπνο αυτό που σκέφτηκες αλλά φαίνονται οι πατούσες σου :lol:
Για να γελάσουμε και λίγο

Attached Files

#19   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 01/08/2011 - 11:31

Πολύ έξυπνο αυτό που σκέφτηκες αλλά φαίνονται οι πατούσες σου :lol:
Για να γελάσουμε και λίγο

Χαχα! Ναι έχετε δίκιο!!!

#20   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2011 - 08:31

Παιδιά καλημέρα!
Μόλις εγκρίθηκε από την apple η έκδοση 1.1 του Acculoc HD η οποία έχει και πυξίδα!
Παρακάτω παραθέτω τα καινούρια screenshots:

Attached File  mzl.ygupxfym.480x480-75.jpg   77.53KB   2 downloads Attached File  mzl.pcmyobsw.480x480-75.jpg   85.79KB   2 downloads Attached File  mzl.fceeffqp.480x480-75.jpg   17.33KB   2 downloads

Σας παρακαλώ πολύ κάντε review και rate την έκδοση.
Σας ευχαριστώ που με στηρίζετε...

#21   gas

gas

iPH Elite Poster

• 2,750 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:Gasantony

Δημοσίευση 03/08/2011 - 08:46

Πολύ ενδιαφέρον για εμάς που πάμε με ποδήλατο βουνού και μπορούμε να στείλουμε μεταξύ μας συντεταγμένες για το πού ακριβώς είμασταν , μπράβο σου.

#22   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 03/08/2011 - 09:01

Ναι, για μερικές δραστηριότητες στην φύση πρέπει να είναι αρκετά βολικό. Μοθ έχουν πει και μερικοί ορηβάτες οτι τους έχει φανεί πολύ χρήσιμο και νιώθουν μία παραπάνω ασφάλεια.

#23   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 04/08/2011 - 09:57

Καλημέρα!
Σας παρακαλώ πολύ ρίξτε μια ματιά στο ανανεομένο site των εφαρμογών μου που μπορείτε να το βρείτε εδώ και πείτε μου τι βελτιώσεις νομίζετε πως πρέπει να κάνω.
Σας ευχαριστώ πολύ...

#24   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 09/08/2011 - 07:36

Παιδιά καλημέρα!
Χθές το βράδυ εγκρίθηκε η έκδοση 1.2 του Acculoc HD που περιλαμβάνει τις παρακάτω βελτιώσεις:
- Δυνατότητα αποθήκευσης της εικόνας του χάρτη στο photo library του iPad σας
- Αποστολή χάρτη με e-mail
- Βελτίωση γραφικών

Τα καινούρια screenshots είναι αυτά:

Attached File  mzl.ohimdnot.480x480-75.jpg   77.74KB   1 downloads Attached File  mzl.kifyphiq.480x480-75.jpg   57.88KB   1 downloads Attached File  mzl.fphewsse.480x480-75.jpg   93.6KB   0 downloads

Σας παρακαλώ πολύ κατεβάστε την καινούρια έκδοση και απαντήστε μου με προτάσεις για βελτιώσεις κα σχόλια.
Σας ευχαριστώ πολύ....

#25   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2011 - 07:53

Παιδιά καλημέρα! Θέλω ν σας προσκαλέσω να γίνετε μέλη στην νέα μου σελίδα στο facebook που λέγετε PSD Apps και μπορείτε να την βρείτε εδώ. Σας παρακαλώ πολύ κάντε like την σελίδα.
Μέσα από αυτή την σελίδα θα μπορείτε να ενημερόνεστε σχετικά με τις εφαρμγές μου, να ζητάτε βοήθεια σχετικά με αυτές, να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας και που σας είναι χρήσιμες, μπορείτε να κάνετε σχόλια και προτάσεις για βελτιώσεις.
Σας ευχαριστώ πολύ...

Τελευταία επεξεργασία από: PetrosDeme, 11/08/2011 - 07:55.

#26   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 11/08/2011 - 14:11

Παιδιά γειά σας!
Το Argonautis blogspot μου έκανε την τιμή να κάνει ειδική καταχώρηση για το Acculoc HD που μπορείτε να την βρείτε εδώ. Αν μπορείτε επισκευτήτε το.
Thanks Argonautis!

#27   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 24/08/2011 - 10:06

Σας παρακαλώ πολύ ακολουθήστε τα applications μου στο twitter PSDApps On twitter.
Σας ευχαριστώ πολύ!

#28   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 18/09/2011 - 08:33

Παιδιά καλημέρα!
Επειδή ετοιμάζω μία σχετικά μεγάλη αναβάθμιση του Acculoc HD, θα ήθελα να μου πείτε τι θα θέλατε να δείτε παραπάνω στο Acculoc HD έτσι ώστε να μπορέσω να το συμπεριλάβω στο update. Η βοήθειά σας είναι πολύτομη!!
Σας ευχαριστώ πολύ που με στηρίζετε...

#29   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2011 - 08:48

Καλημέρα!
Χθές εγκρίθηκε η έκδοση 1.3 του Acculoc HD που έχει τις παρακάτω βελτιώσεις:
-Δυνατότητα αντιγραφής συντεταγμένων
-Δυνατότητα δημοσίευσης των συντεταγμένων στο facebook
-Νέο User Interface
-Διόρθωση μη σημαντικών λαθών

Σας παρακαλώ πολύ αν μπορείτε κάνετε review και rate την καινούρια έκδοση και πείτε μου τα σχόλια σας...
Σας ευχαριστώ πολύ...

#30   PetrosDeme

PetrosDeme

iPH User

• 155 μηνύματα

Δημοσίευση 10/07/2012 - 13:55

Καλησπέρα σας!!
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η έκδοση 1.6 του Acculoc HD είναι διαθέσιμη στο App Store!!
Το update περιλαμβάνει την δυνατότητα αλλαγής των μονάδων μέτρησης της ταχύτητας και του υψόμετρου. Συγκεκριμένα, η ταχύτητα πλέον μπορεί να προβάλετε σε km/h , mi/h και σε κόμβους (knots) και το υψόμετρο μπορεί να προβάλεται σε μέτρα και πόδια. Η έκδοση περιέχει επίσης διορθώσεις λαθών μικρής σημασίας.
Μπορείτε να κατεβάσετε το Acculoc HD σε αυτό το link http://itunes.apple....d450187042?mt=8
Σας παρακαλώ πολύ κάντε review και rate την νέα έκδοση.
Για να παρακολουθείτε τα νέα των εφαρμογών μου πιό στενά και για να έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε promo codes giveaways των εφαρμογών μου, κάντε follow τις εφαρμογές μου στο twitter @PSDApps και κάντε like στην σελίδα των εφαρμογών μου στο facebook. http://www.facebook.com/psdapps
Σας ευχαριστώ πολύ που με στηρίζετε...

Γειά σας!!
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να επισκεφθείτε την νέα ανανεωμένη σελίδα των εφαρμογών μου (http://www.anadelta.gr/psdapps) στην οποία από εχθές λειτουργεί και το επίσημο blog των εφαρμογών μου (http://www.anadelta..../Blog/Blog.html ) μέσα από το οποί θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την κυκλοφορία νέων εφαρμογών στο App Store, updates εφαρμογών και άλλα σημαντικά τεχνολογικά νέα!
Επίσης, αν μπορείτε κάντε like την σελίδα των εφαρμογών μου στο facebook (http://www.facebook.com/psdapps) και κάντε τις εφαρμογές μου follow στο twitter (@PSDApps)

Σας ευχαριστώ πολύ...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1