Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

προβλημα με λογαριασμο AppStore

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
18 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 05/08/2011 - 17:34

παιδιά έχω το εξής πρόβλημα, πρω ημερον πήγα να κάνω jailbreak στο τηλέφωνο ενός φίλου και για να του σωσο τις επαφές του πήγα να βάλω το λογαριασμό μου απο το Appstore στο τηλ του ώστε να του κατεβάσω το excelcontacts που εχω αγορασμένο απο appstore στο κινητο του.
Το λογαριασμό μου δεν τον δεχόταν με τίποτα με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κατεβάσω δικές μου αγορασμένες εφαρμογές στο τηλ του
Σήμερα λοιπόν παω με το δικό μου λογαριασμό, στο δικό μου τηλέφωνο και πάω να αγοράσω μια εφαρμογή απο το appstore και μου βγάζει το έξεις μήνυμα

Your payment method was declined.
Please enter enother payment method

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 05/08/2011 - 17:39

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   konandrio

konandrio

iPH Contributor

• 1.545 μηνύματα
  • GameCenter:konand

Δημοσίευση 05/08/2011 - 17:39

παιδιά έχω το εξής πρόβλημα, πρω ημερον πήγα να κάνω jailbreak στο τηλέφωνο ενός φίλου και για να του σωσο τις επαφές του πήγα να βάλω το λογαριασμό μου απο το Appstore στο τηλ του ώστε να του κατεβάσω το excelcontacts που εχω αγορασμένο απο appstore στο κινητο του.
Το λογαριασμό μου δεν τον δεχόταν με τίποτα με αποτέλεσμα να μη μπορώ να κατεβάσω δικές μου αγορασμένες εφαρμογές στο τηλ του
Σήμερα λοιπόν παω με το δικό μου λογαριασμό, στο δικό μου τηλέφωνο και πάω να αγοράσω μια εφαρμογή απο το appstore και μου βγάζει το έξεις μήνυμα

Your payment method was declined.
Please enter enother payment method

Δοκιμασες να ξαναπερασεις τα στοιχεία της κάρτας σου;

iPhone 4

#3   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 17:40

να σημειώσω πως και τώρα έχει χρήματα η κάρτα που έχω δηλώσει στο λογαριασμό μου

#4   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 17:40

Δοκιμασες να ξαναπερασεις τα στοιχεία της κάρτας σου;

iPhone 4

ναι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα

#5   zeledaki69

zeledaki69

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 17:45

Στου φίλου σου δεν το δεχόταν επειδή το iPhone του ήταν δηλωμένο με διαφορετικό όνομα απ' το δικό σου (π.χ. giorgos iPhone - kostas iPhone) και δεν ήταν δηλωμένο - ενεργοποιημένο απ' τον δικό σου authorised υπολογιστή. Από τη στιγμή που από ένα άλλο τηλέφωνο επιχειρήθηκε πρόσβαση στο λογαριασμό σου, τότε η Apple σου τον μπλοκάρει και από τις δύο πλευρές (και απ'το δικό σου και απ' του φίλου σου). Το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να βάλεις μία άλλη πιστωτική κάρτα στο itunes και να κάνεις επιβεβαίωση των στοιχείων σου.

#6   zeledaki69

zeledaki69

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 17:46

Επίσης σου μπλοκάρει προσωρινά και την κάρτα που έχεις δηλώσει...

#7   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 17:52

Στου φίλου σου δεν το δεχόταν επειδή το iPhone του ήταν δηλωμένο με διαφορετικό όνομα απ' το δικό σου (π.χ. giorgos iPhone - kostas iPhone) και δεν ήταν δηλωμένο - ενεργοποιημένο απ' τον δικό σου authorised υπολογιστή. Από τη στιγμή που από ένα άλλο τηλέφωνο επιχειρήθηκε πρόσβαση στο λογαριασμό σου, τότε η Apple σου τον μπλοκάρει και από τις δύο πλευρές (και απ'το δικό σου και απ' του φίλου σου). Το μόνο που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι να βάλεις μία άλλη πιστωτική κάρτα στο itunes και να κάνεις επιβεβαίωση των στοιχείων σου.

σε λίγο καιρό δηλαδή που θα αγοράσω το νέο iphone θα έχω το ίδιο πρόβλημα με το λογαριασμό μου?
πάει καλά που η κάρτα μου είναι prepaid και είναι μικρο το κακό.
Τις εφαρμογές όμως που έχω αγοράσει με τη προηγούμενη κάρτα(αφού αναγκαστικά θα βάλω νέα τώρα όπως λες) θα τις αναγνωρίζει η θα μου ζητάει να τις αγοράσω ξανά?

#8   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.178 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 18:06

Επίσης σου μπλοκάρει προσωρινά και την κάρτα που έχεις δηλώσει...

δεν ισχύει αυτό.... μόλις έκανα αγορά tweak απο Cydia με την ιδια καρτα

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 05/08/2011 - 18:06

#9   zeledaki69

zeledaki69

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 18:08

Αν κρατήσεις το ίδιο username και pssword δε θα έχεις πρόβλημα, αν αλλάξεις μόνο την κάρτα. Το ίδιο είχα κάνει και εγώ και όλα καλά. Δεν έχασα τίποτα. Την κάρτα που έχεις ήδη περασμένη θα την ξεμπλοκάρουν κάποια στιγμή αλλά δεν ξέρω πότε. Το μόνο που μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα είναι να έχουν μπλοκάρει τελείως το λογαριασμό σου, οπότε θα πρέπει αρχικά να μπεις απ' τον υπολογιστή σου στο λογαριασμό που έχεις στο iTunes να δεις σε τι κατάσταση είναι και αν όντως έχεις πρόβλημα τότε θα πρέπει να τους ενημερώσεις χωρίς να αναφέρεις πως επιχείρησες να μπεις στο λογαριασμό σου από άλλο τηλέφωνο.

#10   zeledaki69

zeledaki69

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 18:08

δεν ισχύει αυτό.... μόλις έκανα αγορά tweak απο Cydia με την ιδια καρτα

Άλλο το Cydia, άλλο το Apple store.

#11   argyDis

argyDis

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 18:18

Και εγώ σήμερα πήγα να χρησιμοποιήσω το ίδιο apple id για να κατεβάσω απο το app store με το καινούριο μου Ipad2 και μου εμφανίζει το μήνυμα που αναφέρει ο φίλος παραπάνω

#12   zeledaki69

zeledaki69

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 18:23

Μόνο αν οι δύο συσκευές είναι δηλωμένες από τον ίδιο authorised υπολογιστή και από το ίδιο Apple id μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές με το ίδιο username και την ίδια κάρτα...

#13   argyDis

argyDis

iPH User

• 194 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 18:32

Έτσι ακριβώς το έκανα. Είδα οτι δεν δούλευε (και μιας και ήθελα να κάνω facetime μεταξύ τους) έκανα άλλο id με άλλη prepaid για το ipad. Όσο το δοκίμαζα πάλι δεν λειτουργούσε.

#14   zeledaki69

zeledaki69

iPH Member

• 296 μηνύματα

Δημοσίευση 05/08/2011 - 18:40

Το θέμα είναι να μην σου μπλοκάρουν το λογαριασμό, γιατί μετά θέλει καινούριες κάρτες... Καλύτερα να είναι όλες οι συσκευές σε έναν υπολογιστή και με ένα username για να αποφεύγεις τέτοια μπλεξίματα...

#15   sakis007

sakis007

iPH Contributor

• 1.899 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:sakis007

Δημοσίευση 07/08/2011 - 18:35

Παιδια και εγω το ίδιο πρόβλημα έχω
Πως τι φτιάχνουμε ;

Ad