Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μηνύματα χαμένων κλήσεων

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Lykos1986

Lykos1986

iPH newbie

• 80 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 20/08/2009 - 21:14

Γνωρίζει κανένας γιατί δεν παίρνω μηνύματα χαμένων κλήσεων (όταν για παράδειγμα έχω κλειστό το κινητό μου) στο iPhone;
Στο παλαιότερο κινητό που χρησιμοποιούσα δεν είχα κανένα πρόβλημα…

Η εταιρία που χρησιμοποιώ είναι η Cosmote

Τελευταία επεξεργασία από: Lykos1986, 20/08/2009 - 21:15

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 20/08/2009 - 21:40

φιλε μου και εγω το εχω αυτο στην Qcard αλλα δεν εδωσα σημασια δεδομενου οτι μπορει να ειναι απο τον παροχο.

ezgif_com_crop_2.gif

#3   ProSONIC

ProSONIC

iPH Addict

• 775 μηνύματα

Δημοσίευση 20/08/2009 - 22:22

εγω που εχω vodafone cu μου ερχονται κανονικα τα μυνηματα και οταν μιλαω με αλλο ατομο και παλι .και δεν ενεργοποιησα τιποτα

#4   epaminos

epaminos

iPH Contributor

• 1.546 μηνύματα
  • Twitter:@epaminos
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2 +4G
  • GameCenter:epaminos

Δημοσίευση 20/08/2009 - 23:15

Για ενεργοποίηση της υπηρεσίας, οι GSM κωδικοί αναφέρονται στα αντίστοιχα sites των παρόχων.

#5   reg

reg

iPH Member

• 317 μηνύματα

Δημοσίευση 21/08/2009 - 00:12

Στην Cosmote κάνεις προώθηση κλήσεων σε έναν αριθμό που αναφέρεται όπως είπε και ο epaminos στο site της Cosmote.
π.χ. προώθηση από το μενού της συσκευής* 697547XXXXXXX (ενημέρωση χωρίς ειδοποίηση καλούνται και χωρίς τηλεφωνητή).
Τώρα για όποιον έχει Vodafone για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της υπηρεσίας καλεί το 1285 και ακολουθεί τις ηχογραφημένες οδηγίες. Εδώ η προώθηση γίνεται αυτόματα και απενεργοποιείται μόνο με κλήση στο 1285. Επίσης υπάρχει και μια άλλη υπηρεσία στο 1285 που λέγεται αυτόματη επανάκληση. Ενεργοποιήστε την και αυτήν - καλή είναι. Τώρα αν θέλετε να έχετε και τηλεφωνητή παράλληλα κάνετε προώθηση από το μενού της συσκευής* στον αριθμό 694121XXXXXXX. Αλλά αν απενεργοποιηθεί κατά λάθος η προώθηση, χάνεται και η ειδοποίηση κλήσεων(όπως και πριν στην Cosmote). Για αυτό εγώ προτιμώ πάντα το 1285.
Στην Wind δεν ξέρω τι κάνουμε γιατί δεν είχα ποτέ :P

* Το μενού του iPhone δεν έχει τις επιλογές προώθηση σε περίπτωση κατειλλημένου και εκτός δικτύου. Οπότε άλλος ένας λόγος να χρησιμοποιήσουμε το 1285 (Vodafone). Τώρα αν έχουμε Cosmote ένας τρόπος είναι να πληκτρολογήσουμε κάτι κωδικούς που δεν θυμάμαι (ισχύουν για όλες τις εταιρείες αυτά) ή να αλλάξουμε την sim σε ένα άλλο κινητό και να ενεργοποιήσουμε τις συγκεκριμένες προωθήσεις από εκεί.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες