iBlacklist
Δημοσίευση 16/08/2011 - 00:39
Ad
Δημοσίευση 16/08/2011 - 08:32
Προφανως εννοεις το iblacklist απο cydia.Καλησπερα σε ολους. εχω 3GS στην 4,0. Εχω βαλει το iBlacklist(οχι σπασμενο) αλλα μου μπλοκαρει ολες τις κλησεις. Οχι μονο αυτη που θελω αλλα ολες τις εισερχομενες. Δεν συμβαινει το ιδιο με τα μηνυματα τα οποια λειτουργουν κανονικα. Εχω κανει ηδη εγκατασταση και απεγκατασταση καθως και reboot. Καμια ιδεα κανεις;
Λοιπον πρεπει λιγο να τσεκαρεις τις ρυθμισεις σου:
1.Στην καρτελα Enabled ανοιγεις και βαζεις οτι θες μηνυματα και κληεσις στο on.
2.Την καρτελα whitelist την αφηνεις με 0 List.
3.Στο ενδιαφερον κομματι στην καρτελα Blacklist, ανοιγεις σβηνεις οτι blacklist υπαρχει και κανεις add new blacklist, βαζεις τηλεφωνα ειτε manual ειτε απο contacts και στο action προτεινω noaction οπου δειχνει στον αλλο οτι απλα δεν το σηκωνεις.
4.Στην καρτελα callsettings αν δε θες να φαινεται τιποτα στο τηλ κρατας στο on μονο savehistory και delete recent calls.
5.Στην καρτελα message settings το ιδιο με παραπανω.(Εννοειτε σε ολα κανεις save)
6.Στα extras κλικαρεις ολα τα notification privacy για να μην σου πετιουνται μην στην lockscreen.
7.Καλο extra ειναι στην καρτελα password βαζεις ενα password για να μην ανοιγει απο ξενα χερια και εκει υπαρχει και το fake behavior οπου μπορεις βαζοντας αλλο κωδικο να σου ανοιγει αλλη εφαρμογη(αν εχεις καποιον πανω απο το κεφαλι σου).
8.Αφου κανεις ολα αυτα τοτε πας στην καρτελα active list και κλικαρεις την λιστα σου κανεις save και εισαι ετοιμος.
Καλη επιτυχια..
Περιμενω νεα σου..
Α...και αν θελεις να απενεργοποιεις την λιστα απλα μπαινει στην active list και την απενεργοποιεις..ασχολεισαι δηλαδη μονο μ αυτο
Τελευταία επεξεργασία από: nik75, 16/08/2011 - 08:33.
Δημοσίευση 17/08/2011 - 00:18
Καλησπερα φιλε μου. Κανω ακριβως οτι μου ειπες αλλα το προβλημα παραμενει. Εδω θελω να σου πω οτι εχω αλλο ενα iPhone και ποτε δεν μου παρουσιασε κατι αναλογο σε ολες τις εκδοσεις του iOS. Αν εχεις καμια αλλη ιδεα....! Σε ευχαριστω ομως ετσι και αλλιως για το χρονο σου.Προφανως εννοεις το iblacklist απο cydia.
Λοιπον πρεπει λιγο να τσεκαρεις τις ρυθμισεις σου:
1.Στην καρτελα Enabled ανοιγεις και βαζεις οτι θες μηνυματα και κληεσις στο on.
2.Την καρτελα whitelist την αφηνεις με 0 List.
3.Στο ενδιαφερον κομματι στην καρτελα Blacklist, ανοιγεις σβηνεις οτι blacklist υπαρχει και κανεις add new blacklist, βαζεις τηλεφωνα ειτε manual ειτε απο contacts και στο action προτεινω noaction οπου δειχνει στον αλλο οτι απλα δεν το σηκωνεις.
4.Στην καρτελα callsettings αν δε θες να φαινεται τιποτα στο τηλ κρατας στο on μονο savehistory και delete recent calls.
5.Στην καρτελα message settings το ιδιο με παραπανω.(Εννοειτε σε ολα κανεις save)
6.Στα extras κλικαρεις ολα τα notification privacy για να μην σου πετιουνται μην στην lockscreen.
7.Καλο extra ειναι στην καρτελα password βαζεις ενα password για να μην ανοιγει απο ξενα χερια και εκει υπαρχει και το fake behavior οπου μπορεις βαζοντας αλλο κωδικο να σου ανοιγει αλλη εφαρμογη(αν εχεις καποιον πανω απο το κεφαλι σου).
8.Αφου κανεις ολα αυτα τοτε πας στην καρτελα active list και κλικαρεις την λιστα σου κανεις save και εισαι ετοιμος.
Καλη επιτυχια..
Περιμενω νεα σου..
Α...και αν θελεις να απενεργοποιεις την λιστα απλα μπαινει στην active list και την απενεργοποιεις..ασχολεισαι δηλαδη μονο μ αυτο
Δημοσίευση 17/08/2011 - 00:45
Δημοσίευση 17/08/2011 - 02:02
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες