Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία
- - - - -

Η Apple αποσύρει την εφαρμογή των Financial Times από το App Store


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1 μήνυμα σε αυτό το θέμα

#1   sepsis

sepsis

    iPH Hero

  • 8.236 μηνύματα
  • Twitter:@hsouris
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 31/08/2011 - 10:21

Η εφαρμογή των Financial Times αφαιρέθηκε από το App Store μετά από την άρνηση των FT να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της Apple σχετικά με τις in-app συνδρομές.

Οι FT, βέβαια, δεν έμειναν άπραγοι αφού πριν λίγο καιρό παρουσιάσαν μια νέα επανασχεδιασμένη έκδοση της ιστοσελίδας τους σε HTML5 για να στοχεύσει συγκεκριμένα τα iPhone και iPad. H εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προστίθενται συνέχεια νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες στην web έκδοση των FT μέσα στους επόμενους μήνες.

Αναρτημένη εικόνα

Σύμφωνα με έρευνα της PaidContent το ποσοστό των νέων ψηφιακών συνδρομών στους FT μέσω της εφαρμογής του iPad ήταν το 10%, ένα αρκετά ικανοποιητικό ποσοστό. Ωστόσο, η Apple αρνείται την πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα χρηστών που χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές για δικές τους έρευνες και στόχευση διαφημίσεων και αυτό ξένισε αρκετές εταιρείες.

Follow me on twitter


Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   hexblot

hexblot

    iPH newbie

  • 92 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 31/08/2011 - 10:44

Η εφαρμογή των Financial Times αφαιρέθηκε από το App Store μετά από την άρνηση των FT να συμμορφωθούν με τους κανονισμούς της Apple σχετικά με τις in-app συνδρομές.
[...]
Ωστόσο, η Apple αρνείται την πρόσβαση σε προσωπικά δεδομένα χρηστών που χρησιμοποιούν τέτοιες εφαρμογές για δικές τους έρευνες και στόχευση διαφημίσεων και αυτό ξένισε αρκετές εταιρείες.


Τελίκά η εφαρμογή αφαιρέθηκε για καπρίτσιο της FT (ήθελαν πρόσβαση σε δεδομένα των χρηστών που η Apple έπαψε να δίνει) ή σε σχέση με τα in-app subscriptions (που η Apple θέλει ποσοστό αν η αγορά γίνει μέσω του iOS device)? Απόσο καταλαβαίνω το πρόβλημα είναι με το 30% στα in-app subscriptions, όχι με τα προσωπικά δεδομένα...




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες