επιδοτηση απο vodafone
Δημοσίευση 02/09/2011 - 13:57
Ad
Δημοσίευση 02/09/2011 - 13:58
ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:04
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:07
Και εγώ έχω τώρα επιδότηση και περιμένω το 5 να πάρω δύο τεμάχια που δικαιούμαι και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα μέχρι να βγει..

ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΟΥΜΕ...!!!!
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:09
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:13
Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Η επιδότηση αφορά μόνο συσκευή κινητού ή έκπτωση στο πάγιο. Δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ούτε για αξεσουάρ κινητουνπχ handsfree.Εαν παρεις την επιδοτηση πχ απο το Πλαισιο (που συνεργαζεται με τη Vodafone), μπορεις να χρησιμοποιησεις το ποσο της επιδοτησης για να παρεις ο,τι θελεις (και οχι μονο συσκευες κινητης)

Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:19
Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Η επιδότηση αφορά μόνο συσκευή κινητού ή έκπτωση στο πάγιο. Δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ούτε για αξεσουάρ κινητουνπχ handsfree.
![]()
Για να το αναφερω, σημαινει οτι το εχω κανει και συγκεκριμενα στο πλαισιο Θεσ/νικης.
Πληρως επιβεβαιωμενο απο εμενα.
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:19
Δεν νομίζω ότι γίνεται κάτι τέτοιο. Η επιδότηση αφορά μόνο συσκευή κινητού ή έκπτωση στο πάγιο. Δεν μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ούτε για αξεσουάρ κινητουνπχ handsfree.
![]()
Συγκεκριμενα στο πλαισιο,μπορεις να παρεις οτι εσυ θες.Κανεις ανανεωση συμβολαιου,σου κοβει πιστωτικο,και εχεις δικαιωμα να αγορασεις οτι θες.
Πηρα τον Ιουνιο αντι για συσκευη κινητου,dslr μηχανη.
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:20
Και εγω εκοψα ενα πιστωτικο και το χρησιμοποιησα αργοτερα σε μια αγορα μου.
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:21
Συγκεκριμενα στο πλαισιο,μπορεις να παρεις οτι εσυ θες.Κανεις ανανεωση συμβολαιου,σου κοβει πιστωτικο,και εχεις δικαιωμα να αγορασεις οτι θες.
Πηρα τον Ιουνιο αντι για συσκευη κινητου,dslr μηχανη.
ηλια δλδ μου λες οτι εαν παω για ανανεωση της vodafone στο πλαισιο θα μπορω να παρω το ipad αντι για οποιαδηποτε αλλη συσκευη?
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:22
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:22
Ok δεν σε αμφισβητώ ίσως να έχει αλλάξει τώρα. Πέρυσι τέτοιον καιρό που είχα επιδότηση δεν γινόταν. Είχα πάει στο πλαίσιο να πάρω μια φωτογραφική μηχανή και μου είπαν ότι μπορώ να αγοράσω μόνο κινητο.Για να το αναφερω, σημαινει οτι το εχω κανει και συγκεκριμενα στο πλαισιο Θεσ/νικης.
Πληρως επιβεβαιωμενο απο εμενα.

Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:23
ηλια δλδ μου λες οτι εαν παω για ανανεωση της vodafone στο πλαισιο θα μπορω να παρω το ipad αντι για οποιαδηποτε αλλη συσκευη?
Μπορεις να χρησιμοποιησεις την επιδοτηση για να παρεις οτιδηποτε πουλαει το πλαισιο.
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:25
Ok δεν σε αμφισβητώ ίσως να έχει αλλάξει τώρα. Πέρυσι τέτοιον καιρό που είχα επιδότηση δεν γινόταν. Είχα πάει στο πλαίσιο να πάρω μια φωτογραφική μηχανή και μου είπαν ότι μπορώ να αγοράσω μόνο κινητο.
![]()
No hard feelings φιλε μου!
Και εγω εχει περιπου κανενα 6μηνο που ειχα κανει την ανανεωση.
Δημοσίευση 02/09/2011 - 14:26
Όχι φίλε αυτό ΔΕΝ γίνεται. Αν έχεις πάρει επιδότηση για iPhone, τότε η επιδότηση είναι αποκλειστικά για iPhone. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις iPad μόνο αν αυτό είναι 3G και κάνεις και επιπλέον σύνδεση data.ηλια δλδ μου λες οτι εαν παω για ανανεωση της vodafone στο πλαισιο θα μπορω να παρω το ipad αντι για οποιαδηποτε αλλη συσκευη?
Αν έχεις πάρει επιδότηση συσκευής γενικά και αόριστα, τότε ΝΑΙ μπορείς να πάρεις πιστωτικό σημείωμα για το ποσό της επιδότησης και να πάρεις ότι θέλεις, όποτε θέλεις (άρα και iPad).
Αυτά στα λέω, έχοντας ακριβώς το ίδιο θέμα 15 μέρες πριν με voda & plaisio, έχοντας 350€ επιδότηση για iPhone.
Τελικά προτίμησα την έκπτωση στο πάγιο 35% + 60€ επιδότηση συσκευής γενικά (που μετατράπηκε σε σκληρό δίσκο)
Τελευταία επεξεργασία από: kdelios, 02/09/2011 - 14:32.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες