Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Μπαταρια και j/b

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 26/08/2009 - 20:25

Επειδη εχω μπερδευτει...Με κλειστη SSH και 3G η μπαταρια καταναλωνεται πιο γρηγορα με j/b ?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/08/2009 - 20:35

Επειδη εχω μπερδευτει...Με κλειστη SSH και 3G η μπαταρια καταναλωνεται πιο γρηγορα με j/b ?

Πολλοί λένε ναι γιατί το jb επεμβαίνει στα αρχεία συστήματος του iPhone. Εγώ πάντως δεν έχω δει κανένα πρόβλημα..

#3   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 20:39

Πολλοί λένε ναι γιατί το jb επεμβαίνει στα αρχεία συστήματος του iPhone. Εγώ πάντως δεν έχω δει κανένα πρόβλημα..

Εκλεισα σημερα 3g και SSH για να το παρακολουθησω αυριο.Ευχαριστω.

#4   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 20:45

εγω με την ταπεινη μου σκεψη θεωρω οτι το jailbreak σου ανοιγει μεν εναν αλλο κοσμο να κανεις οτι θες με το μηλοφωνο (κανεις παπαδες) αλλα απο την αλλη καταναλωνει πολυ μπαταρια...το τραγικοτερο απο ολα ειναι το γνωστο το site με τις σπασμενες εφαρμογες.Η μπαταρια μου τελειωνε μεσα σε 6-8 ωρες.αυτα πιστευω εγω

#5   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2.395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 26/08/2009 - 20:59

εμενα παλι σε 4-5 μερες (3g) με 4-6 ωρες χρηση

#6   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 21:02

εγω με την ταπεινη μου σκεψη θεωρω οτι το jailbreak σου ανοιγει μεν εναν αλλο κοσμο να κανεις οτι θες με το μηλοφωνο (κανεις παπαδες) αλλα απο την αλλη καταναλωνει πολυ μπαταρια...το τραγικοτερο απο ολα ειναι το γνωστο το site με τις σπασμενες εφαρμογες.Η μπαταρια μου τελειωνε μεσα σε 6-8 ωρες.αυτα πιστευω εγω

Το ιδιο κι εμενα με ομιλια 10-15 λεπτα το πολυ.

4- 6 ωρες ομιλια καθημερινα ?Ειναι j/b ?

#7   thanozr

thanozr

iPH Contributor

• 1.429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/08/2009 - 21:02

+1. Και μένα τόσο κρατάει η μπαταρία και φυσικά είναι jb.

#8   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 26/08/2009 - 21:56

Παρατηρησα και το εξης με την φορτιση της μαπταριας....Επειδη η apple τσιγκουνευεται το μηκος των καλωδιων χρησιμοποιουσα προεκταση usb για να φτανει στο πολυμπριζο. Μερικες φορες το κινητο ηταν αφορτιστο το πρωι....Πριν λιγο δεν φορτιζε καθολου.Εβαλα τον φορτιστη αμμεσα σε αλλη πριζα που φτανει το καλωδιο και φορτησε πολυ γρηγορα.

Εχει συμβει σε αλλον ?

#9   thanasis

thanasis

iPH Guru

• 9.488 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 27/08/2009 - 01:13

Δεν φορτιζει με προεκταση γιατι το Pc το αναγνωριζει ως εξωτερικο σκληρο δισκο.

Τελευταία επεξεργασία από: thanasis, 27/08/2009 - 01:14

ezgif_com_crop_2.gif

#10   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 04:36

Δεν φορτιζει με προεκταση γιατι το Pc το αναγνωριζει ως εξωτερικο σκληρο δισκο.

Ευχαριστω Θαναση και καλημερα.Λιγο καλωδιο παραπανω ρε παιδια....

#11   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 06:09

Οταν ειναι συνδεδεμενο με usb με το pc για itunes κλπ λογικο ειναι να το αναγνωριζει σαν συσκευη αλλα παρολα αυτα το φορτιζει.

Οταν συνδεεται με πριζα εστω με προεκταση για usb γιατι το βλεπει σαν συσκευη αφου δεν ειναι καν συνδεδεμενο με το pc ?

#12   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 27/08/2009 - 08:48

Αν ακολουθήσεις κάποιες σωστές οδηγίες μπορείς και αν το τηλέφωνό σου έχει j/b να διαρκεί η μπαταρία 2-3 ημέρες και χρήση γύρω στις 4 ώρες!
Εγώ έχω 3GS και αυτό τοι γράφω από προσωπική πείρα! Σαφώς και με j/b τρώει περισσότερους πόρους αλλά σε ένα βαθμό αυτό περιορίζεται!

#13   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 14:17

Αν ακολουθήσεις κάποιες σωστές οδηγίες μπορείς και αν το τηλέφωνό σου έχει j/b να διαρκεί η μπαταρία 2-3 ημέρες και χρήση γύρω στις 4 ώρες!
Εγώ έχω 3GS και αυτό τοι γράφω από προσωπική πείρα! Σαφώς και με j/b τρώει περισσότερους πόρους αλλά σε ένα βαθμό αυτό περιορίζεται!

δεν ξερω αλλα με 3 ωρες χρησης ηταν υπερβολη να μου τελειωνει η μπαταρια σε μια μερα....και παρεπιπτοντως τα ειχα ολα κλειστα push χαμηλοτατη φωτεινοτητα κτλ..μια χαρα ειναι τωρα, φορτισμενο φουλ διανυει την πρωτη μερα και 1 ωρα χρησης(υποκειμενικα ειναι αυτα που γραφω)

#14   Christos75

Christos75

iPH Hero

• 3.927 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad Air +4G
  • GameCenter:Justsaychris

Δημοσίευση 27/08/2009 - 14:20

δεν ξερω αλλα με 3 ωρες χρησης ηταν υπερβολη να μου τελειωνει η μπαταρια σε μια μερα....και παρεπιπτοντως τα ειχα ολα κλειστα push χαμηλοτατη φωτεινοτητα κτλ..μια χαρα ειναι τωρα, φορτισμενο φουλ διανυει την πρωτη μερα και 1 ωρα χρησης(υποκειμενικα ειναι αυτα που γραφω)

Τώρα βλέπω ότι σου πάει καλλίτερα... κάνε φορτίσεις από πρίζα και όχι με usb.Σήκωσε και screenshots να δούμε πως κυλά η ζωή της μπαταρίας σου...

#15   GGiannis58

GGiannis58

iPH Enthousiast

• 579 μηνύματα

Δημοσίευση 27/08/2009 - 15:04

Φορτισα απο ρευμα χωρις προεκταση και απο τις 6 το πρωι μεχρι τωρα δειχνει full με 5 λεπτα ομιλια βεβαια...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες