Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Η εγγύηση καλύπτει μπαταρία ?

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
21 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 08/09/2011 - 10:40

Καλημεριζω...
Θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος ,
Η εγγύηση του iPhone 4 καλύπτει αλλαγή μπαταρίας ?
Διότι έχει αρχίσει και τα φτυνει ,δεν κρατάει ούτε μια μέρα...
Το έχω ένα χρόνο και έχω εγγύηση ακόμα ένα χρόνο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   MacDimitris

MacDimitris

iPH Contributor

• 1.278 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:MacDimitris

Δημοσίευση 08/09/2011 - 10:42

Καλύπτει τους πρώτους έξι μήνες αν δεν κάνω λάθος..

#3   entzo

entzo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 10:45

Καλημεριζω...
Θα ήθελα να μάθω αν ξέρει κάποιος ,
Η εγγύηση του iPhone 4 καλύπτει αλλαγή μπαταρίας ?
Διότι έχει αρχίσει και τα φτυνει ,δεν κρατάει ούτε μια μέρα...
Το έχω ένα χρόνο και έχω εγγύηση ακόμα ένα χρόνο.

restore ,set up as new και δες μετα αν συνεχιζει το προβλημα σου

Υ.Γ ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι δεν το λιωνεις το κινητο serfing wifi games videos κ.τ.λ ,οπως επισης και δεν εχεις animated theme ,η τρεχουν απο πισω χιλιαδες.... εφαρμογες

#4   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 10:59

Είχα το Κινητο στο 100% ,έπαιξα κανα 2ωρο zynga πόκερ μέσω 3g ,και η μπαταρία είχε παει στο 30%.
Νομίζω δεν είναι λογικό...

Το σκέφτηκα το restore ,θα το δοκιμαω το απόγευμα.
Αλλα έχω κάνει και κακή χρήση ,το φορτιζα οπότε ναναι ,δεν το αφηνα να παει 100% και τέτοια.
Είναι σίγουρο ότι 6 μήνες έχει εγγύηση η μπαταρία ?

#5   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1.836 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:10

το μονο σιγουρο ειναι οτι ΕΣΥ δεν εχεις εγγυηση 2 χρονια.
η εγγυηση ειναι ενας χρονος.

#6   hackgeo

hackgeo

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα
  • GameCenter:hackgeo19

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:11

Φιλε ειναι λογικο διοτι το 3g τραβαει πολυ μπαταρια εμενα η μπατρια μου οταν εχω το 3g ανοιχτο πεφτει 2% κα8ε 5 λεπτα περιπου
αμα παιζεις κιολασ παιχνιδι και εχεις ανοιχτο και 3g μαζι παει η μπαταρια.
εκτος αν εχεις πολλες εφαρμογες που τρεχουν απο πισω οπως σου ειπαν και τα παιδια.

#7   hackgeo

hackgeo

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:22

κανεις λαθος φιλε μου υπαρχουν εταιριες που δινουν 2 χρονια εγγυηση για το iphone 4 οπως το multirama το getitnow και καποια αλλα.
κανονικα για την Ελλαδα η εγγυηση για το iphone 4 ειναι δυο χρονια.αρα δεν ειναι απιθανο ο φιλος να εχει δυο χρονια εγγυηση

Φιλικα παντα

#8   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:27

Η εγγύηση για ΟΛΕΣ τις ηλεκτρονικές συσκευές στην Ελλάδα είναι δύο χρόνια από το νόμο ανεξάρτητα του τι ισχυρίζονται οι κάθε λογής πάροχοι κτλ. Η apple μπορεί να δίνει ένα χρόνο 5 μέρες κτλ όμως αυτός που που πωλεί τη συσκευή κατά νόμο υποχρεούται να παράσχει service επί δύο χρόνια μετά την αγορά και βέβαια για οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί fault του κινητού και όχι για συνήθη χρήση άρα η μπαταρία ΔΕΝ καλύπτεται για οποιαδήποτε συσκευή εφόσον η φθορά της μπαταρίας είναι φυσιολογική (εκτός αν παρουσιάζει πρόβλημα από την πρώτη μέρα).

Σε περίπτωση πραγματικού προβλήματος συσκευών και άρνηση των πωλητών να παράσχουν εγγύηση καλό είναι να απευθύνεστε σε ενώσεις καταναλωτών ώστε να ασκείται αποτελεσματική πίεση.

Δυστυχώς δεν έχω πρόχειρο το νόμο πάντως 100% έχεις διετή εγγύηση του πωλητή ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ από οποιαδήποτε εγγύηση της Apple (την μονοετή).

Αναφορικά με τη χρήση μπαταρίας από συγκεκριμένα apps είναι απόλυτα φυσιολογική πχ το Angry Birds που δεν είναι και τίποτα τρομερό σε γραφικά είναι όμως μια από τις πιο ενεργοβόρες apps.

#9   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1.836 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:27

κανεις λαθος φιλε μου υπαρχουν εταιριες που δινουν 2 χρονια εγγυηση για το iphone 4 οπως το multirama το getitnow και καποια αλλα.
κανονικα για την Ελλαδα η εγγυηση για το iphone 4 ειναι δυο χρονια.αρα δεν ειναι απιθανο ο φιλος να εχει δυο χρονια εγγυηση

Φιλικα παντα

συμφωνω φιλε μου οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια για ηλεκτρονικα προιοντα στην ελλαδα και την ευρωπαικη ενωση αλλα το iphone μονο με επεκταση εγγυησης (δηλαδη αγορα καποιου πακετου υποστηριξης) μπορει να φτασει τα 2 χρονια εγγυηση.
με κανονικη τιμη αγορας οχι.
για ψαξε το λιγο.
χωρις καμμια δοση ειρωνιας απλα απ οσα γνωριζω.

#10   Leo

Leo

iPH Member

• 301 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:28

Η εγγύηση του iPhone 4 στην ελλαδα είναι 2 χρόνια παντού.Τα παλιά iPhone είχαν ένα χρόνο.
Στο site της cosmote το γράφει ξεκάθαρα..

#11   angelo-ifone

angelo-ifone

iPH Contributor

• 1.836 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:39

Η εγγύηση του iPhone 4 στην ελλαδα είναι 2 χρόνια παντού.Τα παλιά iPhone είχαν ένα χρόνο.

το ξερω οτι γραφει η εγγυηση φιλε μου.
κανε το εξης παρε τηλ στην εξυπηρετηση πελατων στην κοσμοτε και ρωτησε ποση εγγυηση εχει η συσκευη σου να μας πεις τι θα σου πουν

#12   iGiorgis

iGiorgis

iPH Contributor

• 965 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:41

φιλε μου εχει ξανασυζητηθει το θεμα και πιο παλια.δεν ισχυει για το iphone αυτο το 2 χρονια

#13   igogos

igogos

iPH Contributor

• 1.044 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 11:46

συμφωνω φιλε μου οτι η εγγυηση ειναι 2 χρονια για ηλεκτρονικα προιοντα στην ελλαδα και την ευρωπαικη ενωση αλλα το iphone μονο με επεκταση εγγυησης (δηλαδη αγορα καποιου πακετου υποστηριξης) μπορει να φτασει τα 2 χρονια εγγυηση.
με κανονικη τιμη αγορας οχι.
για ψαξε το λιγο.
χωρις καμμια δοση ειρωνιας απλα απ οσα γνωριζω.

Το εξήγησα κι εγώ αγαπητέ φίλε αυτό μίλησα για εγγύηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ της Apple. Απλά επειδή έχουν γίνει μάγκες όλοι οι retailers στην Ελλάδα και κουνάνε το δάχτυλο στον κόσμο "να ξέρετε ότι έχετε εγγύηση ένα χρόνο". Ναι στον 1 χρόνο και 11 μήνες το δίνεις πίσω στην πωλήτρια εταιρία και υποχρεούται να παρέχει service. Πονεμένη ιστορία στην Ελλάδα όπου αγοράζεις αεροπλάνο και μετά δεν έχει service αλλά σε κάθε περίπτωση αν τους πιέσεις είναι υποχρεωμένοι να δώσουν λύση, ανακατασκευασμένο, καινούριο, διορθωμένο, άλλη συσκευή, δικό τους πρόβλημα όχι δικό μας. Λεφτά έχουν να σου δώσουν 5 τηλέφωνα απλά δεν συμφέρει τα υπερκέρδη τους.

Φιλικά και don't worry :) το ξέρω ότι δεν προσπαθούσες να ειρωνευτείς κτλ όλοι με αγάπη και ενδιαφέρον να βοηθήσουμε γράφουμε :)

Καλημέρα κι ελπίζω να λυθεί το θέμα χωρίς να χρειαστεί επέμβαση τρίτων :)

Υ.Γ. To iphone δεν είναι υπεράνω της Ελληνικής νομοθεσίας καλύπτεται όπως και ένας αποχυμωτής με εγγύηση του ΠΩΛΗΤΗ (ανεξάρτητα τελείως από οποιαδήποτε εγγύηση του κατασκευαστή). Με άλλα λόγια: Η Apple δίνει εγγύηση για 1 μέρα εγώ όμως η εταιρία igogos που εισάγει και πωλεί iphone υποχρεούμαι να σου παρέχω service για 2 έτη. Σημαντική λεπτομέρεια την οποία σπεύδουν να κουκουλώσουν οι εταιρίες.

Τελευταία επεξεργασία από: igogos, 08/09/2011 - 11:49

#14   hackgeo

hackgeo

iPH Enthousiast

• 552 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 12:31

Το εξήγησα κι εγώ αγαπητέ φίλε αυτό μίλησα για εγγύηση ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ της Apple. Απλά επειδή έχουν γίνει μάγκες όλοι οι retailers στην Ελλάδα και κουνάνε το δάχτυλο στον κόσμο "να ξέρετε ότι έχετε εγγύηση ένα χρόνο". Ναι στον 1 χρόνο και 11 μήνες το δίνεις πίσω στην πωλήτρια εταιρία και υποχρεούται να παρέχει service. Πονεμένη ιστορία στην Ελλάδα όπου αγοράζεις αεροπλάνο και μετά δεν έχει service αλλά σε κάθε περίπτωση αν τους πιέσεις είναι υποχρεωμένοι να δώσουν λύση, ανακατασκευασμένο, καινούριο, διορθωμένο, άλλη συσκευή, δικό τους πρόβλημα όχι δικό μας. Λεφτά έχουν να σου δώσουν 5 τηλέφωνα απλά δεν συμφέρει τα υπερκέρδη τους.

Φιλικά και don't worry :) το ξέρω ότι δεν προσπαθούσες να ειρωνευτείς κτλ όλοι με αγάπη και ενδιαφέρον να βοηθήσουμε γράφουμε :)

Καλημέρα κι ελπίζω να λυθεί το θέμα χωρίς να χρειαστεί επέμβαση τρίτων :)

Υ.Γ. To iphone δεν είναι υπεράνω της Ελληνικής νομοθεσίας καλύπτεται όπως και ένας αποχυμωτής με εγγύηση του ΠΩΛΗΤΗ (ανεξάρτητα τελείως από οποιαδήποτε εγγύηση του κατασκευαστή). Με άλλα λόγια: Η Apple δίνει εγγύηση για 1 μέρα εγώ όμως η εταιρία igogos που εισάγει και πωλεί iphone υποχρεούμαι να σου παρέχω service για 2 έτη. Σημαντική λεπτομέρεια την οποία σπεύδουν να κουκουλώσουν οι εταιρίες.

αστα να πανε φιλε απο το πιο απλο πραγμα μπορεις να καταλαβεις σε τι χωρα ζουμε και οτι οι καθε εταιρια κανει αυτο που γουσταρη
γιατι οταν δινω ενα ποσο τον 780 ευρω για ενα κινητο εχω τις αναλογες απαιτησης.πιστευω οτι αμα καποιος πιεση λιγο μπορη να κερδισει 2 χρονια εγγυηση

Τελευταία επεξεργασία από: hackgeo, 08/09/2011 - 12:31

#15   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 08/09/2011 - 12:45

1 χρονος ειναι και δεν ανανεωνεται ουτε με ανακατασκευασμενη συσκευη..δεν σχετιζεται με ευρωπη το iphone αλλα με αμερικη,εκει δινουν εγγυηση 1 χρονο οποτε οταν το αγοραζεις αποδεχεσαι τους ορους.
Εαν θεωρειται οτι ειναι μπουρδες γιατι δεν πατε το κινητο απο εκει που το πηρατε να δειτε οτι θα σας ζητουσουν γυρω στα 300-350 για να σας δωσουν αλλο

Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 08/09/2011 - 12:46

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1