Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

FIFA 12

• Please log in to reply
42 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#31   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 29/09/2011 - 18:35

για ps3 καλο το προ αλλα το fifa κλασεις ανωτερο
τωρα για το pro ειναι για αντρες το fifa για παιδακια απλα ασχολιαστο

δεν ειναι δικο μου σχολιο το δευτερο ;)
οσο και να μιλαμε παντως ακρη δεν βγαινει.. γουστα ειναι αυτα... εγω ειμαι υπερ του pes επειδη στο ps2 που παιζω παραμενει στην κορυφη. για πολλα χρονια επαιρνα και το φιφα ομως με απογοητευε ολο κ πιο πολυ (και στο pc παλιοτερα που επαιζα παιχνιδια και στο ps2), αλλη ευκαιρια δυσκολα να παρει, εκτος και αν μου ρθει και παρω ps3, τοτε ισως να δοκιμασω γιατι εχω ακουσει πολλα θετικα σχολια.
παντως ακομα και ετσι δε νομιζω οτι σε 1-2 χρονια εκτοξευτηκε και απεχει χιλιομετρα απο το προ οπως λενε καποια παιδια..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#32   trisk

trisk

iPH Elite Poster

• 2,395 μηνύματα
  • GameCenter:online Μονο fifa στο PS3

Δημοσίευση 29/09/2011 - 20:25

το σχολειο οτι δεν ειναι δικο σου το ξερω απλα εκανα μια νυξη για το φιλο π το ειπε
συμφονω δε βγαζεις ακρη γουστα ειναι αυτα
αν θες μπορεις να δοκιμασεις το fifa 12 στο pc η demo η αλλιως ;) πλεον ειναι ακριβως ιδιο με το ps3 xbox το μονο που θες ειναι ενα gamepad αν δε βολευεσε με το πληκτρολογιο πραγμα π δε νμζω να κανει κανεις

να πω επεισης οτι δεν ειμαι fan boy μεχρι το 9 επαιζα προ φανατικα απο το 10 κ μετα μονο φιφα και ξαναλεω το προ 12 συγκριτικα με τα αλλα προ ειναι παρα πολυ καλο αλλα οτι και να κανουμε το fifa ειναι τουλαχιστον 2 σκαλια πανω

Τελευταία επεξεργασία από: trisk, 29/09/2011 - 20:26.

#33   viperlesgr

viperlesgr

iPH Enthousiast

• 438 μηνύματα
  • GameCenter:viperlesgr

Δημοσίευση 29/09/2011 - 21:27

Εγω έχω να πώ οτι σε λίγο τα παιχνίδια στο iphone θα ξεπερνάνε το 1GB ,λες και είναι υπολογιστές . Οπότε εκεί που λέγαμε 32 gb αχρείαστα ,σε λίγο με 5-6 παιχνίδια θα γεμίζει το άτιμο .

#34   1gen

1gen

iPH Member

• 340 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 29/09/2011 - 22:25

Εγω έχω να πώ οτι σε λίγο τα παιχνίδια στο iphone θα ξεπερνάνε το 1GB ,λες και είναι υπολογιστές . Οπότε εκεί που λέγαμε 32 gb αχρείαστα ,σε λίγο με 5-6 παιχνίδια θα γεμίζει το άτιμο .

ισχυει δυστυχως!

#35   b0b3rm4n

b0b3rm4n

iPH User

• 145 μηνύματα

Δημοσίευση 30/09/2011 - 00:25

Ακριβως ρε συ, δε φανταζεσαι τι προβλημα εχω με το 16αρι μ... μ εχει σπασει τα νευρα και αναγκαζομαι να σβηνω πραγματα...
Απο δω και περα μονο 32... Εκτος αν βγει και 64! :P

Τελευταία επεξεργασία από: b0b3rm4n, 30/09/2011 - 00:25.

#36   IJOHN

IJOHN

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 03/10/2011 - 23:50

Παιδιά τι παιχνιδάρα ειναι αυτή?απίστευτο!!!

#37   VasmaV

VasmaV

iPH Member

• 242 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:VASMAV

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:04

όντως είναι πολύ καλό, αν και είναι το πρώτο ποδοσφαιράκι που παίζω στο ipad και δεν έχω μέτρο σύγκρισης. Τα αξίζει σίγουρα τα λεφτά του

#38   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 12:08

επισης παρα πολυ καλο ειναι και το first touch.. ισως και καλυτερο.
τωρα για το φιφα, ναι οντως πολυ καλο, αν και 2 ματσακια που επαιξα χτες που φανηκε αρκετα ευκολο.. καμια σχεση παντως με το αντιστοιχο pes το οποιο ειναι πολυ προχειροδουλεια..

#39   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 29/12/2011 - 14:00

Ξέρει κανείς πώς μπορώ να σβήσω μία ομάδα απο το manager mode;

#40   Reload

Reload

iPH User

• 109 μηνύματα
  • GameCenter:reloads2000

Δημοσίευση 29/12/2011 - 14:17

Παληκαρια ειναι απλά τα πραγματα...Τα 2-3 τελευταια χρονια το FIFA ειναι καλυτερο ΑΛΛΑ το PES ειναι <της μοδας>

#41   kinhtomania

kinhtomania

iPH Member

• 211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 29/12/2011 - 14:24

79 λεπτα που αξιζουν!
ναι και ομως μονο 79 λεπτα το δινουν ενω αγοραζουμε χαζοεφαρμογες υπερκοστολογημενες!

παραδειγμα προς μιμηση

#42   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9,284 μηνύματα

Δημοσίευση 29/12/2011 - 14:36

Παληκαρια ειναι απλά τα πραγματα...Τα 2-3 τελευταια χρονια το FIFA ειναι καλυτερο ΑΛΛΑ το PES ειναι <της μοδας>

Ποιας μοδας..? 15 χρονια παιζουμε PES..
Οταν το φιφα δεν υπηρχε στον χαρτη κ μεχρι πριν 2-3 χρονια ηταν της πλακας.. Απο κει και περα ναι εχω ακουσει κ εγω απο παρα πολλους οτι εχει ανεβει πολλα επιπεδα και οτι ειναι παρα πολυ καλο και συναγωνιζεται στα ισα και ισως ξεπερναει το προ.. Δεν εχω αποψη στο θεμα δεν το εχω δει καν.
Δεν ειναι "της μοδας" οποτε, αλλα η φημη, την οποια εχει το προ γιατι απο παντα ηταν παιχνιδαρα, σε αντιθεση με το φιφα που την χαλασε τοσα χρονια.
Για το iphone δεν χωραει συζητηση φυσικα, το fifa ειναι πολυ καλυτερο σε σχεση με το PES που ειναι προχειροδουλεια. Καλο επισης ειναι και το first touch.

#43   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 29/12/2011 - 14:56

Κάντε ενα time out ρε παιδιά και πείτε μου αν ξέρετε πως σβηνουμε καποια ομάδα απο manager mode παρακαλώ.
Ευκαιρία βρήκατε Lol!

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 3

0 μέλη, 3 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες