Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Θήκες της Hard Candy μαρτυρούν μυστηριώδη συσκευή 4.44 ιντσών (;)

• Please log in to reply
114 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#61   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1,699 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:05

γιατί major? επειδη βάλανε το 3g? η επειδη άλλαξε τα 3/4 αλουμίνιο σε πλαστικό?

Με αυτο το σκεπτικο απο το πρωτο iphone μεχρι το iphone 4, ειχαμε 2 minor update

αφου και το iphone 2G και το 3G και το 3gs ειχαν το ιδιο πλαισιο και τις ιδιες διαστασεις οθονης

Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 04/10/2011 - 15:06.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#62   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2,313 μηνύματα
  • Twitter:@Doomdiver
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen
  • GameCenter:DooMDiveR

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:07

Με αυτο το σκεπτικο απο το πρωτο iphone μεχρι το iphone 4, ειχαμε 2 minor update

αφου και το iphone 2G και το 3G και το 3gs ειχαν το ιδιο πλαισιο και τις ιδιες διαστασεις οθονης

my point exactly

#63   Jeronimos

Jeronimos

iPH User

• 139 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:10

Εγω θα παρουσιάσω private message με φιλο απο το φορουμ για να δειτε απο πότε γνωρίζω για iPhone 5.
Και δεν με εχει να κανει με το site τις apple.και στην τελική είμαι απο τους λίγους τους πολύ λίγους στο φορουμ που υποστήριζα οτι θα παίξουν 2 συσκευες και ο λογος οτι η apple αλλαζει πολιτική marketing απο σήμερα. :)

Στην χειροτερει περίπτωση εαν πέσω έξω ας έισαι ο πρώτος που θα αρχήσει να βαράει ::)

Μια ερώτηση...απο που γνωρίζεις όλα αυτα για iPhone 5, για την αλλαγή της πολιτικής στο marketing της apple; Διακρίνω τόση σιγουριά σε αυτά που γράφεις που μου κάνει πραγματικά εντύπωση.

#64   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:15

Παιδια ενα 4s δε παιζει να επιβιωσει στον ανταγωνισμο. Οι επιλογες σημερα ειναι πολλες και εφαμιλες ποιοτικα. Και αφου το αντιλαμβανομαστε εμεις οι απλοι θνητοι δε πιστευω οτι ολοκληρη apple δεν το εχει παρει ηδη χαμπαρι. Και για να ειμαστε ειλικρινεις, καλο και χρυσο το ios ανωτερο του android αλλα δεν ειναι το τοσο μπαμ που με κανει να μην παρω ενα galaxy ας πουμε που στην τελικη ειναι και πιο φτηνο. Μονο οι fanboys και αυτοι που αγοραζουν ψιλο τυφλα θα στηριξουν apple κατα την 4s περιοδο. Με ολα αυτα αναμενω αποψε να κανει το μεγαλο μπαμ, και να αποδειξει οτι τα διαφορα sites και ο κωδικας στο itunes ηταν επιδειξη δυναμης στον τομεα marketing ωστε να μας τρελανει ολους. Φυσικα δεν αποκλειω τπτ...

Και να προσθεσω οτι δεν ειναι πως το λεγομενο iphones 4s θα υστερει καπου για μενα, ισα ισα μια χαρα ομορφο θα ειναι, το μεγεθος οθονης του θα με καλυπτε ανετα ακομη, ταχυτατο κτλ. ΑΛΛΑ εν ετη 2011-2012 οι επιλογες ειναι πολλες πλεον και καμια σχεση με περυσι οταν βγηκε το 4σαρι που αν θυμαμαι μονο το galaxy s επαιζε μπαλα. Η πιτα θα μοιραστει σε ολους αν δεν πηρε ριζικες αποφασεις η apple.

#65   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1,699 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:34

Παιδια ενα 4s δε παιζει να επιβιωσει στον ανταγωνισμο. Οι επιλογες σημερα ειναι πολλες και εφαμιλες ποιοτικα. Και αφου το αντιλαμβανομαστε εμεις οι απλοι θνητοι δε πιστευω οτι ολοκληρη apple δεν το εχει παρει ηδη χαμπαρι. Και για να ειμαστε ειλικρινεις, καλο και χρυσο το ios ανωτερο του android αλλα δεν ειναι το τοσο μπαμ που με κανει να μην παρω ενα galaxy ας πουμε που στην τελικη ειναι και πιο φτηνο. Μονο οι fanboys και αυτοι που αγοραζουν ψιλο τυφλα θα στηριξουν apple κατα την 4s περιοδο. Με ολα αυτα αναμενω αποψε να κανει το μεγαλο μπαμ, και να αποδειξει οτι τα διαφορα sites και ο κωδικας στο itunes ηταν επιδειξη δυναμης στον τομεα marketing ωστε να μας τρελανει ολους. Φυσικα δεν αποκλειω τπτ...

Και να προσθεσω οτι δεν ειναι πως το λεγομενο iphones 4s θα υστερει καπου για μενα, ισα ισα μια χαρα ομορφο θα ειναι, το μεγεθος οθονης του θα με καλυπτε ανετα ακομη, ταχυτατο κτλ. ΑΛΛΑ εν ετη 2011-2012 οι επιλογες ειναι πολλες πλεον και καμια σχεση με περυσι οταν βγηκε το 4σαρι που αν θυμαμαι μονο το galaxy s επαιζε μπαλα. Η πιτα θα μοιραστει σε ολους αν δεν πηρε ριζικες αποφασεις η apple.

Το κακο ομως ειναι απο οτι φαινεται οτι στην apple πιστευουν οτι το assistand ειναι τοσο μεγαλο και συμαντικο που σε αυτο πονταρει για να ξεπερασει τον ανταγωνισμο ακομα και με αυτο το απλο 4ς. Αλλα οσο μεγαλο και καινοτομο μας το παρουσιασει η apple αποψε, αλλο τοσο αδιαφορο θα ειναι για εμας εδω ιδικα στην Ελλαδα που κατα 99% δεν θα υποστηριζεται

#66   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:35

Μια ερώτηση...απο που γνωρίζεις όλα αυτα για iPhone 5, για την αλλαγή της πολιτικής στο marketing της apple; Διακρίνω τόση σιγουριά σε αυτά που γράφεις που μου κάνει πραγματικά εντύπωση.

Θα σας λυθουν ολες οι αποριες σε λιγες ωρες
Θεωρω οτι το εχω κατα 99.99% για iPhone 5 :)

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 04/10/2011 - 15:35.

#67   akiszaki

akiszaki

iPH Addict

• 855 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:35

Ρε παιδιά θα μας τρελανετε; Εσείς που λέγατε παντοφλα το galaxy s ii με 4.3 οθόνη τώρα λέτε γι αυτό ότι είναι τρομερό. Δεν την παλεύουν κάποιοι μου φαίνεται. Δεν μπορείτε να ησαστε αντικειμενικοι; Έλεος πια.

#68   kaklas

kaklas

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:37

Εγω δέχομαι οτι η apple δεν θελει να ξεγράψει το 4 τόσο γρήγορα μιας και ακόμα ειναι ανταγωνιστικο, αλλα πηγε πιο αργα την παρουσίαση του 4ς (αντι για ιουνιο) ετσι ωστε βγάζοντας το 5 τον ιούνιο του 2012, και ενα χρόνο εχει κερδίσει με το ιδιο προιον( αρα χωρις κόστος R&D) και μπορει να παρακολουθήσει τον ανταγωνισμο ωστε να χτυπήσει οταν και οπου κρίνει σωστο.

Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι πως θα ρισκάρει να μείνει τόσο πισω απο τον ανταγωνισμο με αποτέλεσμα να χάσει ενα μεγάλο κομμάτι απο τη βάση χρηστών της.

Επειδή λοιπον θεωρω απίθανο να μην το έχει σκεφτει αυτο εχω πάρα πολυ μεγάλη περιέργεια για το τι θα παρουσιάσει σήμερα, ετσι ωστε τους επόμενους μήνες (και μεχρι το επόμενο iphone) να μην εχει απώλειες πελατων προς android kai wp7.

#69   kaklas

kaklas

iPH newbie

• 75 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:42

Ρε παιδιά θα μας τρελανετε; Εσείς που λέγατε παντοφλα το galaxy s ii με 4.3 οθόνη τώρα λέτε γι αυτό ότι είναι τρομερό. Δεν την παλεύουν κάποιοι μου φαίνεται. Δεν μπορείτε να ησαστε αντικειμενικοι; Έλεος πια.

Παντως σαν περήφανος κατοχος και των 2 συσκευών θεωρώ ονειρεμένο ενα iphone με την ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ οθόνη του SII!!!!

#70   sayian

sayian

iPH Addict

• 659 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:44

Ειδες οτι ερχεται στα iphone που δεν μας αρεσουν στα αλλα τηλεφωνα ως δια μαγειας τα λατρευουμε!! Ετσι ειναι αυτα... :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: sayian, 04/10/2011 - 15:45.

#71   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2,594 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:46

Εγω παντως απο την αρχη ηθελα 4ααρα οθονη οποτε αν γινει το θαυμα με 4.4 θα ειναι σουπερ!! Αν εινα παλι 3.5 οθονιτσα θα κρατησω το 4αρι μου!!!
Μακαρι παντως γιστι το htc hd2 που ειχα παλια δεν μου κανε καθολου για παντοφλα που λενε μερικοι...
Λιγες ωρες ακομα, αντε ρε apple βγαλτο με μεγαλυτερη οθονη :)
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#72   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2,313 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:48

δεν καταλαβαίνω ποιον έχετε ακούσει να εξυμνεί τα 4.4" έλεος! και στο iPhone να έρθει δεν παύει να είναι παντόφλα! 3.7 το πολύ 4 οκ, 4.4? wtf! 4s και ξερό ψωμί!

#73   ababapanos

ababapanos

iPH Contributor

• 1,699 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:49

Εγω παντως παιδια σας υποσχομαι οταν θα γινω CEO στην apple θα βγαλω 2 iphone ενα με 3.5 ιντσες οθονη και ενα με 4.4, για να μην μαλωνετε, ο καθενας θα διαλεγει οποιο του αρσει... απορω πως δεν μπορουν να το κανουν απο μονοι τους και χρειαζοντε εμενα! :lol: :lol: :lol:

#74   akhs1

akhs1

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad mini 4 +4G
  • GameCenter:akhs_xania

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:53

Παιδια ποση ωρα κραταει η παρουσιαση? θα εκει ξεκιναει 10 λετε να παει και μετα τις 12?

#75   DooMDiveR

DooMDiveR

iPH Elite Poster

• 2,313 μηνύματα

Δημοσίευση 04/10/2011 - 15:57

στις 8 ξεκινάει (ώρα Ελλάδος)

Ad