Σταματαει να δουλευει.!
Δημοσίευση 09/10/2011 - 12:11
εχω κατεβασει το euro radio, ολα καλα. το θεμα ειναι πως μολις κλεινει η οθονη μετα απο ενα λεπτο, διακοπτεται και η λειτουργεια του προγραμματος. δεν θελω να βαλω να μην κλεινη ποτε η οθονη απο τις ρυθμισεις , γιατι θα μου τρωει την μπαταρια για πλακα. θυμαμαι ομως πιο παλια, το ιδιο προγραμμα, οταν εκλεινε η οθονη, το ραδιο συνεχιζε να λειτουργει. υπαρχει καπιο tip, να το αλλαζει αυτο?
ευχαριστω.
Ad
Δημοσίευση 09/10/2011 - 12:26
Κατέβασε το backgrounder και βάλτο να τρέχει στο παρασκήνιο.έχει αρκετές ρυθμίσεις δεστο λίγο.καλημερα.
εχω κατεβασει το euro radio, ολα καλα. το θεμα ειναι πως μολις κλεινει η οθονη μετα απο ενα λεπτο, διακοπτεται και η λειτουργεια του προγραμματος. δεν θελω να βαλω να μην κλεινη ποτε η οθονη απο τις ρυθμισεις , γιατι θα μου τρωει την μπαταρια για πλακα. θυμαμαι ομως πιο παλια, το ιδιο προγραμμα, οταν εκλεινε η οθονη, το ραδιο συνεχιζε να λειτουργει. υπαρχει καπιο tip, να το αλλαζει αυτο?
ευχαριστω.
Sent from my iPhone4,
using Tapatalk
Δημοσίευση 09/10/2011 - 12:30
Κατέβασε το backgrounder και βάλτο να τρέχει στο παρασκήνιο.έχει αρκετές ρυθμίσεις δεστο λίγο.
απο cydia?? καλα δηλαδη αυτο δεν το εχουν προβλεψει π.χ. αυτοι που εβγαλαν την εφαρμογη euro radio? οπως επισης και πολλες αλλες εφαρμογες που εχουν το ιδιο προβλημα? δεν μπορω να καταλαβω. κατι αλλο παιζει. θα το δοκιμασω παντως αυτο που λες.
Sent from my iPhone4,
using Tapatalk
Δημοσίευση 11/10/2011 - 18:36
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες