Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Σταματαει να δουλευει.!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
3 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 09/10/2011 - 12:11

καλημερα.
εχω κατεβασει το euro radio, ολα καλα. το θεμα ειναι πως μολις κλεινει η οθονη μετα απο ενα λεπτο, διακοπτεται και η λειτουργεια του προγραμματος. δεν θελω να βαλω να μην κλεινη ποτε η οθονη απο τις ρυθμισεις , γιατι θα μου τρωει την μπαταρια για πλακα. θυμαμαι ομως πιο παλια, το ιδιο προγραμμα, οταν εκλεινε η οθονη, το ραδιο συνεχιζε να λειτουργει. υπαρχει καπιο tip, να το αλλαζει αυτο?
ευχαριστω.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 09/10/2011 - 12:26

καλημερα.
εχω κατεβασει το euro radio, ολα καλα. το θεμα ειναι πως μολις κλεινει η οθονη μετα απο ενα λεπτο, διακοπτεται και η λειτουργεια του προγραμματος. δεν θελω να βαλω να μην κλεινη ποτε η οθονη απο τις ρυθμισεις , γιατι θα μου τρωει την μπαταρια για πλακα. θυμαμαι ομως πιο παλια, το ιδιο προγραμμα, οταν εκλεινε η οθονη, το ραδιο συνεχιζε να λειτουργει. υπαρχει καπιο tip, να το αλλαζει αυτο?
ευχαριστω.

Κατέβασε το backgrounder και βάλτο να τρέχει στο παρασκήνιο.έχει αρκετές ρυθμίσεις δεστο λίγο.

Sent from my iPhone4,
using Tapatalk

#3   ipad

ipad

iPH Contributor

• 949 μηνύματα

Δημοσίευση 09/10/2011 - 12:30

Κατέβασε το backgrounder και βάλτο να τρέχει στο παρασκήνιο.έχει αρκετές ρυθμίσεις δεστο λίγο.

απο cydia?? καλα δηλαδη αυτο δεν το εχουν προβλεψει π.χ. αυτοι που εβγαλαν την εφαρμογη euro radio? οπως επισης και πολλες αλλες εφαρμογες που εχουν το ιδιο προβλημα? δεν μπορω να καταλαβω. κατι αλλο παιζει. θα το δοκιμασω παντως αυτο που λες.

Sent from my iPhone4,
using Tapatalk

#4   Kartisem

Kartisem

iPH Addict

• 678 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Kartisem

Δημοσίευση 11/10/2011 - 18:36

το insomnia Νομιζω θα ειναι πιο χρησιμο...επιτρεπει το wifi να συνεχισει να λειτουργει ακομα και οταν το iPhone πεσει σε sleep mode....

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες