Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

icloud διαγραφη φωτογραφιων - επαφες

• Please log in to reply
13 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   hombregr

hombregr

iPH newbie

• 14 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/10/2011 - 12:37

για να καταφερω να εγκαταστησω το ios5 και για να μην χασω τις επαφες τις εκανα πρωτα backup στο outlook 2007...ολα ωραια και καλα...μπηκε το λειτουργικο και αφου μετα εκανα τον συγχρονισμο των επαφων απο το outlook εκανα και συγχρονισμος με το icloud αφου ειπα στο itunes πλεον να μην συγχρονιζεσαι με το outlook...παω στην συσκευ και επιλεγω αποθηκευση επαφων στο icloud και ροη φωτογραφιων και καποια αλλα...το αποτελεσμα????
οι φωτογραφιες μια χαρα συγχρονιζονται αλλα οι επαφες πουθενα...ουτε μια...και επισης δεν μπορεις να σβυσεις απο το icloud καμια φωτογραφια...ή ολες μαζι ή τπτ...

καποια βοηθεια θα ηθελά για τις επαφες και για το επελεγμενο σβησιμο φωτογραφιων...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1,878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/10/2011 - 12:39

για να καταφερω να εγκαταστησω το ios5 και για να μην χασω τις επαφες τις εκανα πρωτα backup στο outlook 2007...ολα ωραια και καλα...μπηκε το λειτουργικο και αφου μετα εκανα τον συγχρονισμο των επαφων απο το outlook εκανα και συγχρονισμος με το icloud αφου ειπα στο itunes πλεον να μην συγχρονιζεσαι με το outlook...παω στην συσκευ και επιλεγω αποθηκευση επαφων στο icloud και ροη φωτογραφιων και καποια αλλα...το αποτελεσμα????
οι φωτογραφιες μια χαρα συγχρονιζονται αλλα οι επαφες πουθενα...ουτε μια...και επισης δεν μπορεις να σβυσεις απο το icloud καμια φωτογραφια...ή ολες μαζι ή τπτ...

καποια βοηθεια θα ηθελά για τις επαφες και για το επελεγμενο σβησιμο φωτογραφιων...

τσ επαφες με το iphone backup extractor θα τις βρεις απο το προηγουμενο μπακαπ σου.

#3   rally170hp

rally170hp

iPH Addict

• 1,175 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Rally170hp

Δημοσίευση 13/10/2011 - 12:40

πατησες sync contacts στο itunes?

#4   hombregr

hombregr

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 12:42

τσ επαφες με το iphone backup extractor θα τις βρεις απο το προηγουμενο μπακαπ σου.

τις επαφες τις εχω στο τηλ και backup στο outlook...πως να τις κανω backup απο εδω και περα στο icloud ειναι το θεμα...καμια προταση για τις φωτο στο πως διαγραφοναται απο icloud μεμονομενα?

#5   hombregr

hombregr

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 12:43

πατησες sync contacts στο itunes?

ναι και απλα δεν μπηκανε στο icloud,,,στο τηλ μπηκαν κανονικα

#6   billviper

billviper

iPH Elite Poster

• 2,032 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/10/2011 - 14:14

τις επαφες τις εχω στο τηλ και backup στο outlook...πως να τις κανω backup απο εδω και περα στο icloud ειναι το θεμα...καμια προταση για τις φωτο στο πως διαγραφοναται απο icloud μεμονομενα?

Δυστυχώς αυτό με τις φώτος, ή όλες μαζί διαγραφή ή καθόλου. Μεμονωμένα δεν υπάρχει η δυνατότητα.

ναι και απλα δεν μπηκανε στο icloud,,,στο τηλ μπηκαν κανονικα

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ κι ακολούθησα αυτό τον οδηγό και δούλεψε. http://www.karthikk....cloud-on-ios-5/

#7   hombregr

hombregr

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 18:53

Δυστυχώς αυτό με τις φώτος, ή όλες μαζί διαγραφή ή καθόλου. Μεμονωμένα δεν υπάρχει η δυνατότητα.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ κι ακολούθησα αυτό τον οδηγό και δούλεψε. http://www.karthikk....cloud-on-ios-5/

ευχαριστω φιλε ολα πηγαν ρολοι :D

#8   basketina

basketina

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 22:45

γεια σας παιδια!! εχω κι εγω προβλημα με το icloud!! τραβηξα 2-3 φωτογραφιες ασχετες κ περαστικαν μεσω icloud κανονικα στο pc μου.. δεν τισ ηθελα ομως κ ενω τις εχω σβησει και απο το pc και απο το camera roll μου τις εμφανιζει ακομα στο φακελο photo stream στο iphone αλλα εκει δεν εχει επιλογη για διαγραφη!! παω στις ρυθμισει κ απενεργοποιω το photo stream και μου βγαζει delete all photos και παταω οκ κ οταν ενεργοποιω παλι το photo stream μου τισ ξαναεμφανιζει παλι! :@:@ ξερει κανεις πως μπορω να τις σβησω εντελως??? ευχαριστω!

#9   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 22:49

πηγαινε στο www.icloud.com.. μπες στο account σου.. και πατησε πανω αριστερα... στο ονομα σου.. - advanced - και reset photostream ετσι θα διαγραφουν οριστικα απο ολα τα idevices

#10   basketina

basketina

iPH newbie

• 9 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 22:53

ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου!!! να εισαι καλα...

#11   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 13/10/2011 - 22:55

παρακαλω.. φιλε μου να 'σαι καλα..

#12   agihatzi

agihatzi

iPH Elite Poster

• 1,977 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 14/10/2011 - 09:31

Δηλαδη δεν υπαρχει ακομη δυνατοτητα μεμονωμενα διαγραφης photo μια μια ακομα ???

#13   hombregr

hombregr

iPH newbie

• 14 μηνύματα

Δημοσίευση 14/10/2011 - 10:00

Δηλαδη δεν υπαρχει ακομη δυνατοτητα μεμονωμενα διαγραφης photo μια μια ακομα ???

απο οσο εψαξα οχι...αλλα αν κανω ροη τις φωτογραφιες και μετα τις αντιγραψω στην αλλη συσκευη που θελω και μετα τις σβυσω τελειως εκανα την δουλεια μου αλλα αυτο σημαινει οτι ειναι σαν να παω απο γιαννενα αθηνα και θα παω απο σπαρτη...γινεται αλλα ταλαιπωρια ειναι....εγω την ροη την εβγαλα τελειως και θα την χρησιμοποιω οταν θα ειμαι εκτος πολης μου...

#14   DINFUN

DINFUN

-

• 16,182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:29

Ρυθμίσεις - iCloud - ροή φωτογραφιών στο off

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες