Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

iphone δεν δεχεται κλησεις

• Το θέμα είναι κλειδωμένο Το θέμα αυτό είναι κλειδωμένο
4 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   freewilly

freewilly

iPH newbie

• 25 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 03/09/2009 - 23:21

Καλησπερα σε ολους
Εχω αγορασει το iphone 3G 16GB Black με αποδειξη αγορας 569ευρω στις 22/08/08 απο καταστημα της Vodafone(κολωνακι).Μετα απο 10 μηνες μου παρουσιασε προβλημα με το Wi-Fi(δεν εβρισκε κανενα δικτυο) το πηγα για σερβις και μου το αλλαξαν με αλλο καινουργιο(στις 15/07/09) ετσι μου ειπαν τουλαχιστον.Στις 12/08/09 μου παρουσιασε προβλημα με τις εισερχομενες κλησεις δηλ με καλουσε καποιος και εδειχνε οτι το τηλ ειναι κλειστο ενω ηταν ανοικτο ενω μπορουσα να κανω κλησεις,το στελνω παλι στη V-Service
μεσω του καταστηματος και το παραλαμβανω στις 22/08/09(τελευταια μερα της εγγυησης),και μου ειπαν οτι το τηλ λειτουργει κανονικα και δεν εχει κανενα προβλημα.
Μετα απο απο 4 ημερες ακριβως ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα και το ξαναεστειλα στη V-Service και μου λενε οτι το ιδιο τηλ εχει προβλημα και εχει εξοδα επισκευης 195ευρω τωρα που εληξε η εγγυηση,αρα κατι προβλημα hardware θα υπαρχει σωστα?Αρνηθηκα βεβαιως να πληρωσω τα εξοδα επισκευης και μιλησα με καποιον στο 13830 και περιμενω μια απαντηση το τι θα γινει επιτελους.
Εχει καποιος να μου προτεινει τι ενεργειες πρεπει να κανω?
Ευχαριστω.

Ξεχασα να σας πω οτι χρησιμοποιω το τηλ με συνδεση Cosmote.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   infonaut

infonaut

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/09/2009 - 10:01

Καλησπερα σε ολους
Εχω αγορασει το iphone 3G 16GB Black με αποδειξη αγορας 569ευρω στις 22/08/08 απο καταστημα της Vodafone(κολωνακι).Μετα απο 10 μηνες μου παρουσιασε προβλημα με το Wi-Fi(δεν εβρισκε κανενα δικτυο) το πηγα για σερβις και μου το αλλαξαν με αλλο καινουργιο(στις 15/07/09) ετσι μου ειπαν τουλαχιστον.Στις 12/08/09 μου παρουσιασε προβλημα με τις εισερχομενες κλησεις δηλ με καλουσε καποιος και εδειχνε οτι το τηλ ειναι κλειστο ενω ηταν ανοικτο ενω μπορουσα να κανω κλησεις,το στελνω παλι στη V-Service
μεσω του καταστηματος και το παραλαμβανω στις 22/08/09(τελευταια μερα της εγγυησης),και μου ειπαν οτι το τηλ λειτουργει κανονικα και δεν εχει κανενα προβλημα.
Μετα απο απο 4 ημερες ακριβως ειχε το ιδιο ακριβως προβλημα και το ξαναεστειλα στη V-Service και μου λενε οτι το ιδιο τηλ εχει προβλημα και εχει εξοδα επισκευης 195ευρω τωρα που εληξε η εγγυηση,αρα κατι προβλημα hardware θα υπαρχει σωστα?Αρνηθηκα βεβαιως να πληρωσω τα εξοδα επισκευης και μιλησα με καποιον στο 13830 και περιμενω μια απαντηση το τι θα γινει επιτελους.
Εχει καποιος να μου προτεινει τι ενεργειες πρεπει να κανω?
Ευχαριστω.

Ξεχασα να σας πω οτι χρησιμοποιω το τηλ με συνδεση Cosmote.

#3   PoluxGreece

PoluxGreece

iPH Elite Poster

• 3.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 04/09/2009 - 10:07

τράβα τους μια μύνηση και πές τους πως θα αλλάξεις εταιρία...
επισης ανέφερε οτι το πρόβλημα τους το είπες και πριν λήξει ι εγγυηση σου..

τι να πώ?δεν ξέρω,η αχρηστίλα πάει σύννεφο εδώ στην ελλάδα...

#4   infonaut

infonaut

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 04/09/2009 - 10:23

Το θέμα είναι γνωστό και οφείλεται πιθανότατα στο δίκτυο κορμου της CosmOTE. (Το τηλ. μου με κάρτα VDF δουλέυει κανονικά). Ίσως έκαναν κάποια αναβάθμιση...

Ποιο συγκεκριμένα (συμβάινει τον τελευταιο μήνα):

Όταν το iPhone είναι σε λειτουργία 2G (900) τότε ο χρήστης δεν λαμβάνει καμία είσερχόμενη κλήση ή μήνυμα. Εξερχόμενες κλήσεις και μηνύματα λειτουργούν κανονικά.

Το φαινόμενο το παρατήρησα όταν έβλεπα μηνύματα με χαμένες κλήσεις με καθυστέρηση ωρών, τα μηνύματα που μου έστελναν έφταναν με πολύ μεγάλη καθυστέρηση, πολλές φορές και 10 ώρες. (Τόσο με την έκδοση 3.0 όσο και με την 3.0.1.

Η λύση (προσωρινά) είναι η εξής, λειτουργία 3G, δυστηχώς όμως σε περίπωση που δεν υπάρχει καλό σήμα τότε αυτόματα το iPhone, γυρίζει και 2G. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τελειώνει η μπαταρία ίσως και δύο φορές την ημέρα.

- Ένα άλλο θέμα σχετικό με τα μηνύματα έιναι η χρέωση, όταν γράφουμε με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες (δίκτυο CosmOTE) και πάνω απο 70 τότε η χρεώση είναι και η ανάλογη. Αν γράψουμε μήνυμα 145 χαρακτήρες τότε η χρέωση είναι χ 3 (70+70+5).

Το ίδιο είχε παρατηρηθέι και σε κινητά NOKIA αλλά με ρύθμιση που είχαν τα συγκεκριμένα κινητα, λύθηκε (το Iphone, δεν έχει προς το παρόν τέτοια ρύθμιση).

Προσωρινή λύση που βρήκα, έιναι ΚΕΦΑΛΑΙΑ ελληνικά, στους λατινικούς χαρακτήρες είναι όλα εντάξει.

Έχω μιλήσει με το τεχνικό τμήμα της CosmOTE αρκετές φορές, αλλάζοντες διάφορες ρυθμίσεις. Το θέμα τους απασχολέι και είναι σοβαρό, μπορώ να πω ότι είναι πολύ συνεργάσιμοι.

Όταν λυθεί, θα ποστάρω σχετικά.

#5   freewilly

freewilly

iPH newbie

• 25 μηνύματα

Δημοσίευση 04/09/2009 - 20:51

τράβα τους μια μύνηση και πές τους πως θα αλλάξεις εταιρία...
επισης ανέφερε οτι το πρόβλημα τους το είπες και πριν λήξει ι εγγυηση σου..

τι να πώ?δεν ξέρω,η αχρηστίλα πάει σύννεφο εδώ στην ελλάδα...

τελικα μετα απο πολυ κραξιμο και πολλα τηλεφωνα στο 13830 και στην V-Service επικοινωνησε μαζι μου καποιος απο τη Vodafone
και μου ειπαν οτι θα μου περασουν τελικα την συσκευη στην εγγυηση ειδομεν.

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες