Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

δεν αναγνωριζει το καλωδιο usb

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
20 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   mimis3610

mimis3610

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 15/10/2011 - 17:46

παιδια δεν μου αναγνωριζει το καλωδιο του usb οταν το σθνδεω στον υπολ.το δοκινασα και στο λαπτοπ και κανει τα ιδια...

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   mimis3610

mimis3610

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:05

καμια βοηθεια ρε παιδια;θελω να συνδεσω το κινητο στον υπολογιστη και δεν μπορω

#3   Alexisd

Alexisd

iPH Enthousiast

• 595 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • GameCenter:Al3xisd1

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:09

για τσεκαρε φιλε μου να το δοκιμασεις με αλλο καλοδιο αν εχεις γιατι μπορει να εχει κοπει

#4   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:11

Το πιο πιθανο ειναι να χαλασε το καλωδιο σου. Δοκιμασε με ενα αλλο, κι αν κανει το ιδιο τοτε ειναι προβλημα του dock connector

#5   mimis3610

mimis3610

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:26

Το πιο πιθανο ειναι να χαλασε το καλωδιο σου. Δοκιμασε με ενα αλλο, κι αν κανει το ιδιο τοτε ειναι προβλημα του dock connector

δεν εχω αλλο να το δοκιμασω αυτο ειναι το προβλημα...μαλλον ειμαι για παραγκελεια καινουργιο απο το καταστημα σου φιλε μου. :rolleyes:

#6   mimis3610

mimis3610

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:46

δεν εχω αλλο να το δοκιμασω αυτο ειναι το προβλημα...μαλλον ειμαι για παραγκελεια καινουργιο απο το καταστημα σου φιλε μου. :rolleyes:

μου βγαζει οτι μια αγνωστη συσκευη εχει συνδεθει και τα winsows den την αναγνωριζουν...

#7   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 12:57

Ακουγεται καποιος ηχος οταν το συνδεεις στον υπολογιστη; Γιατι αν φαινεται οτι κατι συνδεθηκε, τοτε πιθανον να μην ειναι καλωδιο. Το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα; Να ειναι θεμα υπολογιστη δε νομιζω γιατι λες οτι το δοκιμασες σε 2 διαφορετικους. Δοκιμασε να το κανεις και ενα hard reset το τηλεφωνο (power button + home button μεχρι να σβησει και να ξαναδειξει το μηλο).

Anyway αν χρειαστεις καλωδιο ευχαριστως, αλλωστε ποτε δε παει χαμένο ενα extra καλωδιο, το θεμα ειναι να λυσουμε το προβλημα σου!

#8   mimis3610

mimis3610

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 13:03

[quote name='DjVassel' timestamp='1318762629' post='679211']
Ακουγεται καποιος ηχος οταν το συνδεεις στον υπολογιστη; Γιατι αν φαινεται οτι κατι συνδεθηκε, τοτε πιθανον να μην ειναι καλωδιο. Το τηλεφωνο λειτουργει κανονικα; Να ειναι θεμα υπολογιστη δε νομιζω γιατι λες οτι το δοκιμασες σε 2 διαφορετικους. Δοκιμασε να το κανεις και ενα hard reset το τηλεφωνο (power button + home button μεχρι να σβησει και να ξαναδειξει το μηλο).

Anyway αν χρειαστεις καλωδιο ευχαριστως, αλλωστε ποτε δε παει χαμένο ενα extra καλωδιο, το θεμα ειναι να λυσουμε το προβλημα σου!
[/quoτο τηλεφωνο λειτοθργει κανονικα..οταν το σθνδεω μαζι με το τηλεφωνο φορτιζει κανονικα το τηλ αλλα δεν το βλεπει κανενα προγραμμα οτι ειναι συνδεμενο..οθτε το itunes,ifunbox,ispirit kanena.οταν σθνδεω μονο το καλωδιο κανει μονο τον ηχο σθνδεσησ που κανει οταν σθνδεουμε καποιοο usb και δεν μπορει να το εγκαταστισει.

#9   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 13:25

Αυτο να σου πω την αληθεια δε μου κανει για προβλημα καλωδιου. Καλο θα ηταν να το δοκιμασεις και σε εναν 3ο υπολογιστη, πχ καποιον που δεν εχει συνδεθει ποτε iphone για να κανει την εγκατασταση του driver απο την αρχη και να δεις αν το βλεπει ως φωτογραφικη μηχανη.

#10   xarisk

xarisk

iPH Contributor

• 1.878 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/10/2011 - 13:27

[quote name='mimis3610' timestamp='1318763037' post='679222']

Κανε αοεγκατασταση το iTunes και πάλι εγκατάσταση. Ο driver einai αν έκανες update sto iTunes κι δεν έχεις κάνει restart αυτό φταιει

#11   mimis3610

mimis3610

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 13:51

σε τριτο υπολιστη ανοιξε κανονικα..αν και στην αρχη μου ακανε το ιδιο μολισ ανοιξα το itynes δουλεψε κανονικα..

#12   DINFUN

DINFUN

-

• 16.182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 13:55

πηγαινε πινακα ελεγχου - συστημα - διαχειριση συσκευων - ελεγκτες σειριακου διαυλου usb - apple mobile device.. και με δεξι κλικ επελεξε update driver.. επανεκινηση το pc.. και συνδεσε και παλι την συσκευη σου..

#13   mimis3610

mimis3610

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 16/10/2011 - 14:18

πηγαινε πινακα ελεγχου - συστημα - διαχειριση συσκευων - ελεγκτες σειριακου διαυλου usb - apple mobile device.. και με δεξι κλικ επελεξε update driver.. επανεκινηση το pc.. και συνδεσε και παλι την συσκευη σου..

θα το κανω μολισ παω στον θπολογιστη του σπιτιου που δεν ανοιγει και θα σασ πω..σασ εθχαριστω ολουσ

#14   mimis3610

mimis3610

iPH User

• 182 μηνύματα

Δημοσίευση 26/10/2011 - 13:53

το προβλημα συνεχιζεται..εχω κανει update τουσ ντραιβερ και το itunes αλλ μολισ τα ανοιγω και συνδεω το τηλεφωνο μου γραφε; this ipnone cannot be used because the recuared programm is not installed..ryn the itunes installer remove the itunes and then install the itunes again...το εχω κανει 4 φορεσ και το αποτελεσμα ειναι το ιδιο

#15   xxxMarioSxxx

xxxMarioSxxx

iPH newbie

• 55 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 26/10/2011 - 14:05

Δοκίμασε και κάνε ένα νέο χρήστη στα windows...
Και σε ένα laptop το δικό μου μπερδευόταν με την camera (τον driver της Logitech αν θυμάμε καλά)... οπότε αν έχεις απενεργοποίησε την

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες