Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Ασπρη κουκιδα στην οθονη iphone 4

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
34 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   lefchr

lefchr

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:19

καλησπερα σας! μια ερωτηση θελω να κανω. ειμαι νεος κατοχος iphone 4 και εχω να κανω μια ερωτηση. οταν ανοιγω το iphone 4 ειναι σκουρα η οθονη
και εμφανιζεται το μηλο. εκει πανω δεξια στην οθονη βλεπω μια πολυ πολυ μικρη ασπρη κουκιδα. αυτη η κουκιδα δεν εμφανιζεται πουθενα αλλου.
ουτε σε καμερα που δοκιμασα ουτε οταν κλεινει το κινητο και η οθονη ειναι σκουρα. εκανα restore αλλα τιποτα. στον γερμανο μου ειπαν να το στειλουν για σερβισ
αλλα παιζει να μιν γινει τιποτα και να ξαναστειλουν την συσκευη μου πισω. καμια ιδεα???

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   theo83

theo83

iPH Enthousiast

• 568 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:20

καλησπερα σας! μια ερωτηση θελω να κανω. ειμαι νεος κατοχος iphone 4 και εχω να κανω μια ερωτηση. οταν ανοιγω το iphone 4 ειναι σκουρα η οθονη
και εμφανιζεται το μηλο. εκει πανω δεξια στην οθονη βλεπω μια πολυ πολυ μικρη ασπρη κουκιδα. αυτη η κουκιδα δεν εμφανιζεται πουθενα αλλου.
ουτε σε καμερα που δοκιμασα ουτε οταν κλεινει το κινητο και η οθονη ειναι σκουρα. εκανα restore αλλα τιποτα. στον γερμανο μου ειπαν να το στειλουν για σερβισ
αλλα παιζει να μιν γινει τιποτα και να ξαναστειλουν την συσκευη μου πισω. καμια ιδεα???

Ακούγεται σαν καμμένο pixel. Αν είναι εντός εγγύησης πήγαινέ το πίσω.

#3   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα
  • Twitter:@idrserviceca
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:20

Εφόσον δεν την έχει όταν βγάζεις φωτογραφίες και γενικά όταν λειτουργεί το τηλέφωνο δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Ποια έκδοση έχει?
Κάνε ένα test κατέβασε ένα μαύρο φόντο εντελώς βάλε τέρμα φωτεινότητα και δες αν σου το εμφανίζει

Τελευταία επεξεργασία από: pantsos, 17/10/2011 - 18:21

#4   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:22

Άνοιξε την κάμερα, βάλε το δάχτυλό σου στο φάκο, τράβα τη φώτο, πήγαινε στις φωτογραφίες και κάντη fullscreen.

Αν βλέπεις την άσπρη κουκίδα είσαι για service και ανακατασκευασμένο.

#5   theo83

theo83

iPH Enthousiast

• 568 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:24

By the way εχω και εγώ μια ίδια αλλά κάτω. Και επειδή είναι τέρμα κάτω στις περισσότερες εφαρμογές δεν φαίνεται, αλλά στο full screen youtube την βλέπω κανονικότατα. Όπως και όταν ανοίγει, όπως στο δικό σου. Αλλά είναι τέρμα κάτω οπότε δε με ενοχλεί.

#6   lefchr

lefchr

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Εφόσον δεν την έχει όταν βγάζεις φωτογραφίες και γενικά όταν λειτουργεί το τηλέφωνο δεν είναι κάτι ανησυχητικό.Ποια έκδοση έχει?
Κάνε ένα test κατέβασε ένα μαύρο φόντο εντελώς βάλε τέρμα φωτεινότητα και δες αν σου το εμφανίζει

ekdosi 5 exei

#7   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα

ekdosi 5 exei

Κάνε αυτό με το μαύρο φόντο ή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω βάλε το δάχτυλο τράβα μια φωτο μαύρη και δες

#8   lefchr

lefchr

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:25

By the way εχω και εγώ μια ίδια αλλά κάτω. Και επειδή είναι τέρμα κάτω στις περισσότερες εφαρμογές δεν φαίνεται, αλλά στο full screen youtube την βλέπω κανονικότατα. Όπως και όταν ανοίγει, όπως στο δικό σου. Αλλά είναι τέρμα κάτω οπότε δε με ενοχλεί.

otan kleinei to kinito tin vlepeis? ego oxi

#9   kohran

kohran

iPH Addict

• 683 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:27

otan kleinei to kinito tin vlepeis? ego oxi

Όταν κλείνει το κινητό, κλείνει και η οθόνη πως να τη δεις :)

#10   lefchr

lefchr

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:28

Κάνε αυτό με το μαύρο φόντο ή όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω βάλε το δάχτυλο τράβα μια φωτο μαύρη και δες

to ekana den emfanizei tipota apolytos...

#11   lefchr

lefchr

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:30

Όταν κλείνει το κινητό, κλείνει και η οθόνη πως να τη δεις :)

re file kanei kapoia deytera na kleisei i othoni. parola ayta travixa mia fotogragia mayri kai den fainetai tipota

#12   lefchr

lefchr

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:31

[quote name='pantsos' timestamp='1318868699' post='681243']
[/qu

to ekana den fainetai apolytos tipota...

#13   pantsos

pantsos

iPH Elite Poster

• 2.247 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:31

Οπότε μην ανησυχείς.Μπορεί και με καμιά μελλοντική αναβάθμιση λειτουργικού να εξαφανιστεί κιόλας

#14   lefchr

lefchr

iPH newbie

• 35 μηνύματα

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:32

Οπότε μην ανησυχείς.Μπορεί και με καμιά μελλοντική αναβάθμιση λειτουργικού να εξαφανιστεί κιόλας

sas eyxaristo gia to endiaferon sas na eiste kala

#15   larryf13

larryf13

iPH Member

• 250 μηνύματα
  • GameCenter:larryf13

Δημοσίευση 17/10/2011 - 18:45

Εντάξει, μια κουκίδα αν είναι δεν πειράζει. Και εγώ ήμουν παράξενος παλιά, αλλά η εμπειρία δείχνει ότι όταν την ψάχνεις πολύ (επισκευή, αλλαγή) καταλήγεις με κάποιο παρεμφερές πρόβλημα που μπορεί να είναι και σοβαρότερο. π.χ. να το πας να στο αλλάξουν και το νέο μετά από λίγο καιρό π.χ. να βγάλει πρόβλημα στη μπαταρία. Οπότε ένα μικρό ψεγάδι ας το δεχόμαστε.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση αφου δεν εμφανίζεται πουθενά αλλού, ακόμη καλύτερα. Είσαι ΟΚ.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες