Mac and apps
Δημοσίευση 19/10/2011 - 22:28
Ad
Δημοσίευση 19/10/2011 - 22:29
Δημοσίευση 19/10/2011 - 22:30
Τα περισσοτερα στα τορρεντς ειναι σπασμενα η περιεχουν κρακ και οδηγιες πως να το περασειςΒλέπω σε πολλά torrent sites και όχι μόνο που έχουν λογισμικό για mac (πχ έχω δει το office for mac 2011 ) και άλλα πιο ακριβά software. Τι γίνεται? Μπορεί κάποιος έτσι απλά να τα κατεβάσει και να τα περάσει? Πρέπει ας πούμε να κάνουμε κάτι σαν jb όπως στ iphone? ΤΙ γίνεται? Ρωτάω μόνο από περιέργεια και για να μάθω μιας και είμαι καινούριος στα mac. Δεν ζητάω να μου πείτε βήματα αν απαγορεύεται αυτό, απλώς αν χρειάζεται κάτι και τι ακριβώς παίζει..
Sent from my Apple thingamagiggy using Tapatalk
Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:05
Σε αλλα οπως λεει κ η iMarilina εχει αρχει που σου λενε ακριβως τι και πως(για παραδειγμα για το photoshop που περασα ειχε)...
Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:09
Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:11
σε update το office θα σου κλειδωσει...να προτιμησεις το iwork μακραν καλυτερο και αναβαθμιζεταιΚαι γίνονται κανονικά update κι όλας? Δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα?
Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:13
Δε γινονται update αλλιως χανεις το σπασιμοΚαι γίνονται κανονικά update κι όλας? Δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα?
Sent from my Apple thingamagiggy using Tapatalk
Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:17
σε update το office θα σου κλειδωσει...να προτιμησεις το iwork μακραν καλυτερο και αναβαθμιζεται
Αυτό προτιμώ.. Αλλά ας πούμε θέλω να στείλω μια εργασία σε έναν καθηγητή (είμαι φοιτητής)... Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το διαβάσει αυτός με office. Κατα πόσο θα είναι συμβατό δηλαδή.
Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:28
Sent from my Radar C110e using Board Express
Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:30
το pages τα εγγραφα τελειωνουν σε docx και του pages σε ppt θαρρωΑυτό προτιμώ.. Αλλά ας πούμε θέλω να στείλω μια εργασία σε έναν καθηγητή (είμαι φοιτητής)... Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το διαβάσει αυτός με office. Κατα πόσο θα είναι συμβατό δηλαδή.
Δημοσίευση 20/10/2011 - 00:36
Τσαμπα στο google. Αυτο χρησιμοποιω,καμια διαφορα δεν εχω δει απο τα office η οτιδηποτε αλλο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 20/10/2011 - 01:28
Όταν από οποιοδήποτε πρόγραμμα τής σουίτας iWork πάς να αποθηκεύσεις ή να στείλεις ένα αρχείο, σου δίνει επιλογή να το αποθηκεύσεις σε μορφή συμβατή με Word.Αυτό προτιμώ.. Αλλά ας πούμε θέλω να στείλω μια εργασία σε έναν καθηγητή (είμαι φοιτητής)... Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το διαβάσει αυτός με office. Κατα πόσο θα είναι συμβατό δηλαδή.
Ίσως βέβαια άν το έγγραφο, π.χ., είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, με πολλές γραμματοσειρές, επικεφαλίδες, πίνακες, κτλ., να υπάρχουν κάποιες μικρές ασυμβατότητες (π.χ. να μην εμφανίζεται σωστά μία γραμματοσειρά, ή η στοίχιση σε μιά επικεφαλίδα να είναι λάθος), αλλά συνήθως ΄δεν είναι κάτι σοβαρό και γίνεται μιά χαρά η δουλειά σου!
Δημοσίευση 20/10/2011 - 02:33
Όταν από οποιοδήποτε πρόγραμμα τής σουίτας iWork πάς να αποθηκεύσεις ή να στείλεις ένα αρχείο, σου δίνει επιλογή να το αποθηκεύσεις σε μορφή συμβατή με Word.
Ίσως βέβαια άν το έγγραφο, π.χ., είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, με πολλές γραμματοσειρές, επικεφαλίδες, πίνακες, κτλ., να υπάρχουν κάποιες μικρές ασυμβατότητες (π.χ. να μην εμφανίζεται σωστά μία γραμματοσειρά, ή η στοίχιση σε μιά επικεφαλίδα να είναι λάθος), αλλά συνήθως ΄δεν είναι κάτι σοβαρό και γίνεται μιά χαρά η δουλειά σου!
Ναι.. ξέρεις όμως όταν πρόκειται για κάποια σημαντική δουλειά όπως πχ αυτό που είπα να στείλω μια εργασία για να περάσω ένα μάθημα στο πανεπιστήμιο ή πχ ένα βιογραφικό σε μια εταιρία, δεν μπορείς να διακινδυνέψεις τι είναι συμβατό και τι όχι οπότε ίσως ήταν καλύτερα να προτιμήσεις εξ αρχής το office.
Δημοσίευση 20/10/2011 - 02:39
Αλλά για την καθημερινότητά μου και για προσωπικές εργασίες, χρησιμοποιώ iWork.
Δημοσίευση 20/10/2011 - 18:31
απλα τα office δεν σου δινουν την δυνατοτητα ορθογραφικου ελεγχου στα ελληνικα...απαιτουνται 2 αρχειακια για τον ελληνικο ορθογραφικο ελεγχοΝαι.. ξέρεις όμως όταν πρόκειται για κάποια σημαντική δουλειά όπως πχ αυτό που είπα να στείλω μια εργασία για να περάσω ένα μάθημα στο πανεπιστήμιο ή πχ ένα βιογραφικό σε μια εταιρία, δεν μπορείς να διακινδυνέψεις τι είναι συμβατό και τι όχι οπότε ίσως ήταν καλύτερα να προτιμήσεις εξ αρχής το office.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες