Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Mac and apps

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
14 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S
  • GameCenter:ALEX0077

Δημοσίευση 19/10/2011 - 22:28

Βλέπω σε πολλά torrent sites και όχι μόνο που έχουν λογισμικό για mac (πχ έχω δει το office for mac 2011 ) και άλλα πιο ακριβά software. Τι γίνεται? Μπορεί κάποιος έτσι απλά να τα κατεβάσει και να τα περάσει? Πρέπει ας πούμε να κάνουμε κάτι σαν jb όπως στ iphone? ΤΙ γίνεται? Ρωτάω μόνο από περιέργεια και για να μάθω μιας και είμαι καινούριος στα mac. Δεν ζητάω να μου πείτε βήματα αν απαγορεύεται αυτό, απλώς αν χρειάζεται κάτι και τι ακριβώς παίζει..

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2011 - 22:29

Δεν υπαρχει jb στα mac

#3   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 19/10/2011 - 22:30

Βλέπω σε πολλά torrent sites και όχι μόνο που έχουν λογισμικό για mac (πχ έχω δει το office for mac 2011 ) και άλλα πιο ακριβά software. Τι γίνεται? Μπορεί κάποιος έτσι απλά να τα κατεβάσει και να τα περάσει? Πρέπει ας πούμε να κάνουμε κάτι σαν jb όπως στ iphone? ΤΙ γίνεται? Ρωτάω μόνο από περιέργεια και για να μάθω μιας και είμαι καινούριος στα mac. Δεν ζητάω να μου πείτε βήματα αν απαγορεύεται αυτό, απλώς αν χρειάζεται κάτι και τι ακριβώς παίζει..

Τα περισσοτερα στα τορρεντς ειναι σπασμενα η περιεχουν κρακ και οδηγιες πως να το περασεις

Sent from my Apple thingamagiggy using Tapatalk
Whatsapp doc?

#4   Gagarin

Gagarin

iPH Enthousiast

• 543 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:aterzop

Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:05

Σε αρκετα δεν θελει καν να κανεις κ τιποτα...
Σε αλλα οπως λεει κ η iMarilina εχει αρχει που σου λενε ακριβως τι και πως(για παραδειγμα για το photoshop που περασα ειχε)...

#5   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:09

Και γίνονται κανονικά update κι όλας? Δεν αντιμετωπίζεις κανένα πρόβλημα?

#6   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:11

σε update το office θα σου κλειδωσει...να προτιμησεις το iwork μακραν καλυτερο και αναβαθμιζεται

#7   iMarilina

iMarilina

-

• 13.499 μηνύματα
  • Twitter:@Ivory_Marilina
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:MarilinaTz

Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:13

Δε γινονται update αλλιως χανεις το σπασιμο

Sent from my Apple thingamagiggy using Tapatalk
Whatsapp doc?

#8   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:17

σε update το office θα σου κλειδωσει...να προτιμησεις το iwork μακραν καλυτερο και αναβαθμιζεται

Αυτό προτιμώ.. Αλλά ας πούμε θέλω να στείλω μια εργασία σε έναν καθηγητή (είμαι φοιτητής)... Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το διαβάσει αυτός με office. Κατα πόσο θα είναι συμβατό δηλαδή.

#9   tfd1978

tfd1978

iPH Addict

• 637 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:28

εχω 3-4 ακριβα προγραμματα ( μην λεμε ονοματα) στο mac, φυσικα σπασμενα. Κανουνε κανονικοτατα update. το ενα μαλιστα ειχε και μια διαδικασια πριν την ενεργοποιηση ωστε μετα να γινοντε τα updates. οποτε ψαξε να βρεις τα καλα! Υπαρχουν, πιστεψε με.

Sent from my Radar C110e using Board Express

#10   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 19/10/2011 - 23:30

Αυτό προτιμώ.. Αλλά ας πούμε θέλω να στείλω μια εργασία σε έναν καθηγητή (είμαι φοιτητής)... Δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορέσει να το διαβάσει αυτός με office. Κατα πόσο θα είναι συμβατό δηλαδή.

το pages τα εγγραφα τελειωνουν σε docx και του pages σε ppt θαρρω

#11   kostas13patra

kostas13patra

iPH Member

• 204 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2011 - 00:36

openoffice
Τσαμπα στο google. Αυτο χρησιμοποιω,καμια διαφορα δεν εχω δει απο τα office η οτιδηποτε αλλο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

#12   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2011 - 01:28

Όταν από οποιοδήποτε πρόγραμμα τής σουίτας iWork πάς να αποθηκεύσεις ή να στείλεις ένα αρχείο, σου δίνει επιλογή να το αποθηκεύσεις σε μορφή συμβατή με Word.
Ίσως βέβαια άν το έγγραφο, π.χ., είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, με πολλές γραμματοσειρές, επικεφαλίδες, πίνακες, κτλ., να υπάρχουν κάποιες μικρές ασυμβατότητες (π.χ. να μην εμφανίζεται σωστά μία γραμματοσειρά, ή η στοίχιση σε μιά επικεφαλίδα να είναι λάθος), αλλά συνήθως ΄δεν είναι κάτι σοβαρό και γίνεται μιά χαρά η δουλειά σου!

#13   Alex0077

Alex0077

iPH Master

• 5.732 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2011 - 02:33

Όταν από οποιοδήποτε πρόγραμμα τής σουίτας iWork πάς να αποθηκεύσεις ή να στείλεις ένα αρχείο, σου δίνει επιλογή να το αποθηκεύσεις σε μορφή συμβατή με Word.
Ίσως βέβαια άν το έγγραφο, π.χ., είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, με πολλές γραμματοσειρές, επικεφαλίδες, πίνακες, κτλ., να υπάρχουν κάποιες μικρές ασυμβατότητες (π.χ. να μην εμφανίζεται σωστά μία γραμματοσειρά, ή η στοίχιση σε μιά επικεφαλίδα να είναι λάθος), αλλά συνήθως ΄δεν είναι κάτι σοβαρό και γίνεται μιά χαρά η δουλειά σου!

Ναι.. ξέρεις όμως όταν πρόκειται για κάποια σημαντική δουλειά όπως πχ αυτό που είπα να στείλω μια εργασία για να περάσω ένα μάθημα στο πανεπιστήμιο ή πχ ένα βιογραφικό σε μια εταιρία, δεν μπορείς να διακινδυνέψεις τι είναι συμβατό και τι όχι οπότε ίσως ήταν καλύτερα να προτιμήσεις εξ αρχής το office.

#14   giannisg2004

giannisg2004

iPH Contributor

• 914 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2011 - 02:39

Καλά, αυτό εννοείται! Γι'αυτό και εγώ έχω και το Office εγκατεστημένο, και μάλιστα έχω και Partition με Windows και πρίν στείλω κάτι σημαντικό (π.χ. εργασία), το στέλνω στόν εαυτό μου και το ανοίγω μέσα από Windows, για να δώ ακριβώς πώς θα φαίνεται και να κάνω τις αντίστοιχες διορθώσεις.
Αλλά για την καθημερινότητά μου και για προσωπικές εργασίες, χρησιμοποιώ iWork.

#15   xxxxxx

xxxxxx

iPH Guru

• 9.340 μηνύματα

Δημοσίευση 20/10/2011 - 18:31

Ναι.. ξέρεις όμως όταν πρόκειται για κάποια σημαντική δουλειά όπως πχ αυτό που είπα να στείλω μια εργασία για να περάσω ένα μάθημα στο πανεπιστήμιο ή πχ ένα βιογραφικό σε μια εταιρία, δεν μπορείς να διακινδυνέψεις τι είναι συμβατό και τι όχι οπότε ίσως ήταν καλύτερα να προτιμήσεις εξ αρχής το office.

απλα τα office δεν σου δινουν την δυνατοτητα ορθογραφικου ελεγχου στα ελληνικα...απαιτουνται 2 αρχειακια για τον ελληνικο ορθογραφικο ελεγχο

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες