Μετάβαση στο περιεχόμενο


Φωτογραφία

Βοήθεια για πτυχιακή


  • Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
16 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   konstantok

konstantok

    iPH newbie

  • 29 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 29/10/2011 - 20:56

οκ θελετε να κάνετε ενα messenger, αλλα
το login απο facebook γιατι ακριβώς το χρειαζεστε? αν θελετε να δείτε ποιοι είναι φίλοι ή online απο facebook θα πρεπει να φτιαξετε και ενα facebook API για να μπορεσετε να παρετε αυτα τα δεδομενα(μου φαίνεται οτι μεγαλώνει πολυ για πτυχιακή αν είναι έτσι).
και δεν είναι μονο αυτά, ποιος θα μπορεί να στείλει μηνυμα σε ποιον? όλοι σε όλους? αν οχι θα πρέπει να φτιάξετε και ενα δίκτυο φίλων, αλλίως θα πρέπει να βρείτε τρόπο να μην γίνεται ανεπιθύμητη αποστολή μηνυμάτων (αν κάποιος δεν θέλει μηνύματα απο συγκεκριμένο χρήστη - block), ή τί θα γίνεται αν ξαφνικά πέσει το δίκτυο σε ένα απο τους 2 που συνομιλούν? θα κρατάει τα μηνύματα ή οχι? πια υπάρχει δυνατότητα multitask αυτό τι θα κανει; θα τρέχει στο background ή οχι?

κατα τα άλλα αυτό που ζητάς
να ανεβάσει κάποιος φωτογραφία του ή να τραβήξει εκείνη την ώρα,
αν θα γίνεται over 3G

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   iKostis

iKostis

    iPH Enthousiast

  • 361 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 29/10/2011 - 21:29

Το login μέσω του fb είναι ένα απο τα ζητούμενα. Δε νομίζω οτι θέλει να βλέπει ποιο φίλοι είναι online απλά θα υπάρχει μόνο για το registration. Όπως είναι κ στο forum εδώ όταν φτιάχνεις νέο λογαριασμό. Αν πέσει το δίκτυο θα πρέπει να τα κρατάει, αλλιώς να ειδοποιεί τον χρήστη οτι το μήνυμα δεν παραδόθηκε. Τώρα για multitasking φαντάζομαι πως ναι...θα πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα.

Και φαντάσου οτι η εργασία έχει κι άλλο κομμάτι παρακάτω, αλλά αν δε βρούμε τρόπο να υλοποιήσουμε αυτό δε συζητάμε καθόλου το υπόλοιπο!




Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 0

0 μέλη, 0 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες